לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * שוק "יד ראשונה, יד שנייה" ייפתח ב- 13:00 בצוללת הצהובה. הפעם ההופעות בסימן היפ-הופ. בהשתתפות: פלד ואורטגה (שאני לא אכתוב מה אני חושב עליהם); לוקץ' איש המערות, ראפר גדול תרתי משמע; סאדייל; ודי ג'יי מאש-אפ. * ב-13:30 בלובי של התיאטרון- צליל מכוון. * בערב, בצוללת הצהובה שוב: Nullsleep יגיע מארה"ב לקונצרט של מוזיקת נינטנדו (חפשו קטעים שלו כדי להבין). יחממו: אקיוט, ודה סטרוברי ג'אם. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט באוגנדה. * אטרף משה אסרף מהדג נחש יתקלט ברזניק. * רובוקוף יתקלטו בסירה. ~שבת~ * יריית הפתיחה של "פסטי-זורן" תתקיים בבית אביחי עם המופע "רביעיית מיתרים". אין לי מושג מה זה אומר. * הדג נחש יופיעו ב-ח7. * שלום חנוך יופיע במעבדה. * גיישה נו יופיעו באוגנדה. * "הכנר ההיפי" מיכאל גרייסלמר יופיע ברזניק. * שליחי הבלוז במופע מחווה ללד זפלין בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * פסטי-זורן נודד לסינמטק ת"א. גם כאן- לא ברור לי בדיוק באיזה פורמט ההופעה. שעמרי יסיבר. * רוני (לא סופרסטאר) תופיע בתקליט. * אלדד לוי יופיע במעבדה במסגרת פסטיבל ירושלים לאומנויות. ~שני~ * פסטי-זורן מגיע להיכל התרבות. הפעם "מצדה" ו"מונצ'יילד", בו יבואו על סיפוקם חובבי הפאטון. * קוטימן יופיע ברזניק. ~שלישי~ * פסטי-זורן מגיע ללבונטין 7. הפעם "קוברה", המשחק המוזיקלי של כל משתתפי הפסטי. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: העכברושים. * בינקיז יש הופעה של מישהי בשם הדס בלאנס ואני לא יכול שלא לתהות אם לא מדובר בהדס בלאס עם עוד "נ" שהשתחלה. * "הקברט המטאלי" יופיעו בגוטהאם. מי ששרד את ההופעה שלהם על הדשא של הפורום ויש לו חשק לספר, שיעשה את זה. לי אין. יהיו שירים על ניקוד ושקשוקה. אחריהם יתקלט עצמון אברהמי. * יואב דגני (?) יופיע בחבצלת ביסטרו-בר. ~רביעי~ * פסטי-זורן פעם אחרונה, בארבי ת"א, Dreamers ו- "מצדה". ובירושלים? בירושלים לא קורה היום כלום כנראה. ~חמישי~ * השבוע מתקיים בירושלים פסטיבל פיוט, רוב הזמן ב-ח7. היום אמורה להיות במסגרתו הופעה של כנסיית השכל והפייטן ליאור אלמליח. אבל לא כתוב איפה. אז נניח שב-ח7. * גאיה יופיעו במעבדה. מדהים, מדהים כמה שהמעבדה מצליחים להתעלות על עצמם עם הופעות איומות כל שבוע מחדש. * פיקה באוגנדה. זהו, זה מה שאני אספתי. שיהיה סופ"ש נעים, ושעון קיץ מאמם לכולם.

G4rfi3ld

New member
בענייני פסטיזורן

בשבת בבית אבי-חי יש עיבודים ליצירות של זורן לרביעיית כלי-מיתר, בניצוחו של יקיר התחנה (מאחורי הקלעים בעיקר) אילן וולקוב. זה ממש זול (20 ש"ח לסטודנטים), נראה לי שווה לבוא. ביום ראשון מה שיש בסינמטק זה נגינת פסי-קול לסרטים בהופעה חיה, ובאילתור כמדומני. זאת ההופעה היחידה בפסטיבל אליה אני לא הולך. קוברה זה בבארבי, נדמה לי. לא נראה סביר שהעשרים איש שאמורים לקחת חלק באירוע יצליחו לעלות על הבמה בלבונטין.

davecom

New member
מישהו אמר לי שכדאי להגיע לבארבי

אם כבר בוחרים הופעה אחת בלבד.

בבואך לפענח, מה שאתה זקוק לו זה סימבוליזם:

הדס = עולם המוות המיתולוגי. בלאנס = חנות מוזיקה שהינה, באופן טרי במיוחד, זצ"ל. הופעה של הדס בלאנס = שיבתה מהמתים של החנות בלאנס על מנת לנקום בעולם החיים ולבשר את בואו של האנטיכרייסט. (ולנטפקנים למיניהם: כן, ערבבתי קצת בין המיתולוגיות שלי. זה בכוונה. פוסט-פוסט-מודרני-אנטי-פרה-סטרוקטורליסטי.)

davecom

New member
ערב של פיתקית בתיאטרון החזותי בחמישי

עם פג-אדיר, ערופי שפתיים ודני הדר ונגה שלו !

davecom

New member
וגם אירוע שלנו (soleil + spiff) בברבור בחמישי

הופעות של שני ההרכבים + תערוכה של בנות בצלאל. הכל באוירה ביתית ובחינם (חוץ מבירות!). אין לכם מושג כמה חבל לי שזה יוצא באותו יום עם האירוע של פיתקית. ההמלצה שלי לאותו יום היא להתחלק לשניים ולנסות להגיע לשני הערבים. אבל ברצינות - אפשר לנסות לקפץ בין שניהם, האירוע של פיתקית יימשך עד מאוחר ככל הנראה.

fugitive

New member
אתה יכול לאשרר את זה?

אני הבנתי שזה במוצ"ש... אם זה בחמישי, בצער רב וביגון קודר, לא אוכל לבוא...

davecom

New member
מאושרר. חמישי.

היתה טעות שם בהתחלה. הפלאייר אומר הכל. מי חושב שיגיע?

davecom

New member
הבנתי שהיו שם בעיות סאונד נוראיות

הגעתי ממש ממש כשהכל הסתיים. אפילו לא יכולנו כבר להכנס. לא ברור לי מי היה, כמה ולמה.

למעלה