לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

שלום כולם, סליחה על האיחור, זה היה בגלל הופעות כנראה. ~שבת~ * יוני רכטר ואורחים (כמו מי למשל? למה המתח הזה?) במעבדה. פעם חלמו כאן ברדיו להביא את יוני רכטר לאירוח. * מארש דונדורמה בצוללת הצהובה. * רייסקינדר באוגנדה. * "החוש השישי" ברזניק. * ריטה במופע "רמזים" בתיאטרון ירושלים. * ו... מבחר מסיבות פורים "אלטרנצ'יביות": ברח' גזר בנחלאות תתקיים מסיבת רחוב לפורים. בין השאר, יופיעו שם "דה הודסקא אקספלוסיב". * בנביאים 40, מסיבה של פאקוטק. יש רחבה אחת שהיא לא-פאקוטק, בה יתקלטו מארקי Fאנק שלנו ואלטרנטיב צ'יק שפעם הייתה שלנו; וברחבה השנייה יתקלטו כוכבי פאקוטק הקבועים, אנה וסוזנה ועוד. * בגוטהאם תתקיים מסיבת דראם'נ'בייס של "אינפיוז". * ובלי קשר, בסירה יתקלטו Vova ואולה. ~ראשון~ * אסף אבידן והמוג'וס הם מופע השבוע בתקליט. * סקביאס יתקלט בסירה. ~שני~ * יש תקלוט של רדיו הר-הצופים בסירה (שזה תמיד ממש ממש כיף), אלא שאני לא יכול לכתוב מי יתקלטו שם. פרטים בהמשך כנראה. * ובמי אנחנו מתחרים? קודם כל במשה שוראקי שיופיע ב"אברם". * וגם בחם ומחמם שיופיעו ברזניק. * וגם בדרך א-סאלם שיופיעו בדילה. * וגם באלה, שנלחמה בשלג בפעם האחרונה, אבל בכל זאת תבוא להופיע שוב במרכז התרבות ירושלים. * וגם בקאמבק סוער של רני זגר לעמדת התקלוט באוגנדה. * וגם בערב מחווה ליוסי אלפנט בסטארדאסט. ~שלישי~ * ג'ו ג'קסון, הופעה ראשונה בישראל בזאפה בת"א. * אצלנו- דן תורן יופיע בינקיז. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: מנדלה. * עופר גולני, שהיום נחשפתי לדמותו לראשונה (וזה לא היה קל), יופיע בדילה. ~רביעי~ * ג'ו ג'קסון, הופעה שנייה, בהאנגר 11 בת"א. * את פרס ההופעה המעניינת של השבוע יגרפו, כמו בכל שבוע, באוגנדה. הפעם יארגן שם יובל הרינג ערב בו ינגנו "ווינדי אנד דסטני" השקטים יותר, "טי וי בודהאס" של הרינג עצמו, והלהקה יקירת התחנה- Pits. אחרי שארז ואני איבדנו את השמיעה שלנו לפני יומיים בהופעה של קרוסלה (אבל גיא שכטר אליל) הפעם תצא מכאן ההמלצה להצטייד באטמי אזניים (אני האחרון שיטען שבגלל שיהיו רק מתופפות בנות בערב הזה, יהיה שם יותר שקט. אולי בעצם כן. לא רוצה להסתבך). * "בלקן במחסן אורקסטרה" במוזיקה בלקנית בצוללת הצהובה. * באימושן תהיה מסיבת רגאיי. אומרים ששמח שם, במסיבות הרגאיי האלה. אל תשתו לי חשיש רק. ~חמישי~ * מזמן לא הייתה הופעה של אהוד בנאי במעבדה. אני נהייתי מודאג. הפעם יקרה שם משהו מרענן- יהיה מופע חימום של רם אוריון. אבל למה, למה עוד פעם "הטריו האקוסטי"? די כבר- העם דורש הופעה חשמלית של רם אוריון בירושלים. * פעם המופע של אהוד בנאי היה חשמלי, אז הוא גם היה שווה משהו, ופעם הגיטריסט במופע הזה היה דודי לוי (שהוחלף בידי נושי פז). אז דודי לוי יכול להופיע ברזניק בשקט. * ובהמשך לערב האייטיז שפצחנו בו כאן, יזהר אשדות יופיע בלובי של התיאטרון. * "ניקאד" וגם קיצו יופיעו באוגנדה. * "Tech the High Train" הוא השם המעט תמוה אך שנון למופע ג'אז משולש שיעלה הערב בצוללת הצהובה במסגרת היום השני לפסטיבל ירושלים לאמנוית. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט בסירה. * ערב מחווה לפרימוס באוזן השלישית. אני בטוח שכאן בפורום יימצא מי שישמח. שבוע טוב ופחות פורימי לכולם, וחג שמח בכל זאת,

davecom

New member
ניקאד, לדעתי

אחד הטריקים הגרועים ביותר שנעשו בתחום "האלטרנטיבה" לקידום להקה. סוג של תופעה די תמוהה בעיני וחידה עד עכשיו. מין הרכב בינלאומי לכאורה שלא ברור מהו ומיהו. משהו בסגנון "עמירם אינק". ניפחו כל כך את הסיפור סביבם והמוסיקה לדעתי לא מצדיקה את זה. אני בשאיפה בפיטס.

fugitive

New member
ובהקשר זה, שידורי הלילה ברדיו הר-הצופים:

20:00- כרגיל, החוג לגאווה. 21:00- לכבוד ההופעה של Pits באוגנדה ביום רביעי, ישודר האירוח של הלהקה כאן מאוגוסט האחרון, ביחד עם חצי מלהקת ED. מראיין: דודו המנחם. 23:00- שידור חוזר של אחת מתוכניות "חצץ" של רני זגר לכבוד התקלוט ביום שני באוגנדה. אחת מתוכניות "מסביב לפאטון" שהוא עשה- והרי פאטון תכף שוב בארץ. 00:00- "כחול, שחור, ג'אז ועוד" של מוקי רון, שידור חוזר משבוע שעבר. תהנו,

konformist

New member
הודעה חשובה

אחרי שלושה שבועות של שידורים חוזרים ובערך חודש שכף רגלי לא דרכה באולפן, הקונפורמיסט חוזרת הערב בשידור חי ובועט. הפעם תוכלו לשמוע, בין השאר, את מוגוואי, דזרט סשנס, מאדהאני, חידושים מצויינים לדניאל ג'ונסטון ול WIRE, ועוד הרבה דברים שייגרו לכם את הבלוטות הערב ב 21:00 בדיוק. בעצם לא בדיוק כי יש חדשות. הקונסולה תיראה גדולה ומפחידה מתמיד... פורים שמח

davecom

New member
אולי כן בדיוק 21:00

כי השידורים של רשת ג' משובשים והחדשות כנראה לא ישודרו. בהצלחה! כנראה שנתראה.

fugitive

New member
יאללה תמר, תפני אליהן במייספייס

אולי ביורק ולורי אנדרסון יגיעו לרדיו הר-הצופים בקרוב? שמעתי שהן אוהבות חומוס. אני לא אפנה אליהן כי אני עדיין פגוע מזה שמייק סקינר התעלם מההצעה לעשות איתנו משהו. חוצפה.

איאן בראון מופיע בארץ

בשורות משמחות לחובבי הבריטפופ והרוק האלטרנטיבי. הופעה איכותית כזאת לא הייתה בארץ שלנו כבר זמן, ואין סיכוי שאני אפסיד את זה. הנה הפרטים-www.ianbrown.co.il

למעלה