לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

איזה שבוע מצויין! האמת שהשבוע יש סיבה לצאת מהבית כל יום. זה ממש מתסכל. עוד הערה: אני רואה שיש הרבה הופעות באיזור הקמפוס של הר-הצופים שאני לא ממש מוצא פרסומים שלהם (כל מופעי הפייטנים למיניהם וכל מופעי הדשא של הפורום למיניהם). אז אם ראיתם משהו מעניין- תוסיפו. ~שישי~ * ב-13:30 בברבור ינגן ההרכב הדו-לאומי "דרך א-סלאם". * ב-14:00, תמר אייזנמן ברחבת תיאטרון ירושלים. * בערב באוגנדה: ועידת פסגה של מארקי Fאנק שלנו וצמד הראפרים הצעיר כהן @ מושון (אני יודע שהם הושמעו השבוע ברדיו בהקשר לא מחמיא, בכל מקרה, אני בעדם). ~שבת~ * שלומי שבן במופע פסנתר ב-ח7. * דה סטרוברי ג'אם ואכזבות' באוגנדה. * כפי שיואב כתב, בם בם בבילון בגסץ', בסירה. * יונתן רזאל במעבדה. * מיספלג יופיעו ברזניק. * מטרופולין יארחו את ארקדי דוכין בצוללת הצהובה. * הקברט המטאלי במופע אקוסטי לקראת אלבום בכורה בבית-שמואל. * ג'ים וטוני, גם הם לפני אלבום בכורה, ברוזה. ~ראשון~ * טריקסרין, הלא היא נעמס שלנו, היא המופע השבועי של התקליט. ~שני~ * התפוחים יופיעו בצוללת הצהובה. * דויד פרץ במופע חשמלי ברזניק. * ליז מאגנס (הפסנטרנית) תופיע בבית אביחי. * סוזנה מפאקוטק יתקלט בסירה. ~שלישי~ * חני לרנר, שהוחלט כאן שהיא מגניבה, תופיע בינקיז. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית ארז בר-נוי. * באוגנדה מבטיחים שהלייבל "רד בוטק'ה" הוא הלייבל הקיצוני ביותר בארץ, והערב תתקיים שם תצוגת תכלית שלו. ~רביעי~ * קרוסלה יופיעו באוגנדה. הידד! * בסטארדאסט יתקיים ערב מוזיקה צוענית. * בינקיז החליטו שההצלחה של ערב המחווה הראשון לאבי ביטר הייתה מסחררת, ולכן יהיה שם "ערב אבי ביטר 2". ~חמישי~ * באוגנדה ירביץ ליאור אסטרו שלנו מסיבת טיקי-פורים. הופעות של צ'יינה מון דוג וצ'ארלי מגירה והטלללה בויז. אולי הפעם ייצא לי לראות את צ'ארלי מגירה, אחרי שבפעם הקודמת שהייתי בדרך להופעה שלו הכל כבר היה חסום בגלל הפיגוע... * הדג נחש יופיעו במעבדה. * כריסטיאן קובאץ', ג'אזיסט גרמני, יופיע בדי-גריי ארט קפה. * "היימה" (שפירושו באיסלנדית "הביתה") הוא סרט תיעודי שנעשה על סיגור רוס, והוא יוקרן הערב באוזן השלישית. שבת שלום וגם שבוע טוב לכולם. אני מזכיר גם שבמוצ"ש אנחנו באוויר (הרדיו), ושביום רביעי נשדר את הסשן שיהודה לדג'לי הקליט אתמול אצלנו באולפן. נראה לי שהיה די מקסים- חבל שלא באתם בהמוניכם (זו לא נזיפה, זה באמת חבל).

fugitive

New member
ושכחתי למסור לכולם ד"ש מנתי!

שנמצא כרגע בשדה-בוקר לסופ"ש עם קצת גישה לאינטרנט. אז הוא מוסר לכולם ד"ש. בהצלחה נתי, שוב אלינו במהרה.

לגבי כהן @ מושון

אם היית מקשיב כמו שצריך ל"הקשר הלא מחמיא" הזה, היית מגלה שהיתה שם סוג של חרטה, ואף וידוי שכהן @ מושון הם לא באמת חרא מוזיקה. פשוט השם של ההרכב, העטיפה של הסינגל והמילים של השיר התלכדו לכדי רושם שלילי מאוד מאוד חזק. הם לא עשו עליי רושם מדהים, אבל אם גם אתה וגם ענבל ("תיבת נוח", לא "מיצי שחורה") בעדם, אולי שווה לתת להם צ'אנס. מתי יש הופעה של רונית ראסטה?

fugitive

New member
שמעתי את החרטה

לא צריך להגזים לשום כיוון, הם חמודים. והמילים באמת בעייתיות. אבל את זה היה אפשר להגיד בזמנו על שבק ס'. אני יכול להגיד שהם היו קרן אור, כי שאר השירים היו קשים מנשוא...

תודה!

(בהנחה ש"שאר השירים היו קשים מנשוא" זו מחמאה ענקית). נ.ב. - דווקא עלו טענות ששלומי פריג' (או איך שלא קוראים לו) הוא למעשה אמן אינדי מוערך ולא כוכב גלקסיה דועך, כפי שנטען בהקשרים הרדיופוניים הלא מחמיאים הנ"ל.

Trixerin

New member
סלחו לי על שלא אשתתף בחגיגת הסגידה

אבל מוזיקה צריכה להשפט נקודתית, ולא על פי היסטוריה או ביקורות מהללות. אם הבחור הוא נגן קונטרהבס מדופלם או כותב פסקולים לפליני- זה לא משנה כשבסופו של דבר הוא בוחר לכתוב משפט כמו "אני מבולבל, איני יודע למה/ אולי זה בגלל השמש החמה." (סבבה למי שחושב שזה עמוק)- והוא שר בצורה משעממת ולא אטרקטיבית - וואלה, לא עושה לי את זה. אולי אני פלצנית או איך שלא תרצו לקרוא לזה, אבל אני מעדיפה להקות כמו The Fans על יוצאי אקדמיות מקושקשים בכל יום, בכל שעה. לפחות הם מגניבים.

ענבל מ

New member
חגיגת סגידה? טוב שלא הגזמת.

גם אני מחזיקה בגישה שמוזיקה צריכה להשפט שלא עפ"י הסטוריה או ביקורות מהללות. מבחינתי זה פשוט ענין של טעם- קראתי את הביקורת של אבי, הסתקרנתי ולא עשיתי עם זה כלום. לפני כחודש ראיתי את האלבום ברדיו, שמעתי, חבבתי. האלבום כמכלול בכלל לא רע, והשיר הספציפי הזה ("שמש חכמה") דווקא משתלב בו יפה. לא נראה לי שרלוונטי מה פריג', או כל אמן אחר, למד ומה הוא עשה לפני. וגם לא אם מישהו מגניב או לא. אם את לא אוהבת את פריג' אלא דווקא את הפאנז, זכותך. אם את רוצה לשפוט אותו עפ"י שורה אחת וסגנון שירה, סבבה. אני מסתייגת כי אין לי מושג אם שמעת הכל או לא, ותכל'ס זה לא באמת משנה- הכל ענין של טעם.

davecom

New member
אני חייב לציין

שברביעי ברסטו-בר יתקלט בועז כהן (88fm). די מעניין אותי להיות שם. ביום שישי הבא, 21.3, הלהקה חסרת השם שלנו מופיעה באוגנדה. צהריים ככה, סביבות 13:00 ומעלה. המוסיקה נשמעת כרגע כבר יותר מחושמלת מבעבר, בזכות קיריל הבאסיסט החדש והמצויין. זה בחינם.

ענבל מ

New member
שאלה

עד כמה נראה לכם שבאוגנדה יתחילו בזמן ביום רביעי? יש לי סיכוי לתפוס משהו מקרוסלה אחרי התכנית? (תוך התחשבות בפלוס-מינוס 20 דקות הנסיעה בקו 19...). [ואני חייבת לציין שעם כמה שהופעה של התפוחים נראית לי ממש מאסט ביום ב', לצערי אני חוששת שלא אחזיק מעמד :( ]

davecom

New member
22:00 נשמע לי הגיוני, יש סיכוי גם קצת לפני

אני חושש שעם האוטובוס בשעה 22:15 תגיעי די אחרי האמצע. משהו כמו זנב באורך בינוני של ההופעה.

G4rfi3ld

New member
אה...

טוב. בכל מקרה, מגניב שקוואמי/נדב רביד שמו לינק אלינו לאייקאסט שם מימין (וגם לשרת).

fugitive

New member
היו לי הערות בעניין לפני שראיתי ששמת לינק

לאתר מוקדם יותר, בהודעה שלי שמחקתי כבר. בכל מקרה, למדתי משם ש: 1. "דה סטרוברי ג'אם" עם השיר שהשמעתי, הן שיר החודש של התוכנית, כך שזו ממש לא הייתה השמעה ראשונה ברדיו אצלי. 2. כנראה שנדב רביד, בניגוד לרובנו, מחזיק בעותק חוקי ורשמי של פורטיסהד החדש. זה אומר הרבה גם על מה שיש בידינו. 3. כמו דודו וארז, גם קוואמי ונדב רביד מאד אוהבים את Beach House החדש. סתם מסקנות שעולות מקריאת הפלייסטים. את התוכנית עצמה לא יצא לי לשמוע הרבה זמן.

למעלה