לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

שלום חברים, זה שבוע עמוס ונגיד שגם מעניין: ~שישי~ * מריאן פיית'פול בארץ, ותופיע היום בתיאטרון חולון. נדמה לי שזה במסגרת פסטיבל אשה או נשים או "ימי אשה" או משהו כזה. * אצלנו, בדי-גריי ארט קפה יופיעו יולקי פלקי. ~שבת~ * בת"א יתקיים היום (בלבונטין 7) פסטיבל פולק'לה הרביעי. בין שאר המופיעים: ערן צור, נעם רותם, עמית ארז, נועה בביוף, פאניק אנסמבל, קטמין, שי נובלמן, אלעד זאב, אלי לס, אלפנט פרייד, ווינדי אנד דסטני, אלי רוזן, יאיר יונה ועוד ועוד ועוד וגם מובטחים אורחים סודיים. * אצלנו, שלומי שבן יופיע בצוללת הצהובה. * ואחרי הביקורת המהללת של עמרי, קובי אפללו יגיע להופעה במעבדה ללא פחד. * אפרת גוש מארחת את שושנה דמארי (!) ב-ח7. * האחים והחיות יופיעו ברזניק. * האמסטר שלנו עומד כבר זמן רב מאחורי ארגון מסיבות טו-סטפ ודראם'נ'בייס ב"אימושן", והוא מזמין אתכם להגיע בכל לשון של הזמנה. ~ראשון~ * באולם של קיבוץ דורות (לא רחוק משדרות), יתקיים מופע הזדהות עם תושבי שדרות ויישובי עוטף עזה. הכניסה חינם. יופיעו: שלומי שבן, רונה קינן, נעם רותם, ערן צור, פונץ', שרון מולדאבי, סגול 59, דן תורן, דויד פרץ וכנראה שעוד. יוזמה מבורכת. * אצלנו, בליין ההופעות של התקליט, יהיה היום מופע של פוצ'. יהיה גם חימום של הילה וייס (לא הילה וייסמן שלנו...) ושירה כרמל, ותקלוטים של איבו לולה וחוזליטו. ~שני~ * דן תורן יופיע ברזניק. * בצוללת הצהובה מופע משולש: "המקור", "יוד" ו- "Holer". * באוגנדה תהיה פתיחת תערוכה של מורן סנדרוביץ' ומוזיקה של פיקה קין. ~שלישי~ * מי שרוצה לראות מחזה נדיר, דודו המנחם יתופף עם אחד מהרכביו בצעצוע מכל המקומות בעולם... היום יהיה שם מופע בארגון "רוח חדשה", שהוא בעצם מרתון הופעות אלטרנטיביות ירושלמיות. עם: unatended baggage , dirty hands on a trash like you (להקת דודו),hop'c dazey, וקבוצת קומוקלאסי: different trains / steve reich. * שי נובלמן, לעוד הופע באוגנדה. * מארש דונדורמה יופיעו בתקליט. * בם בם בבילון בג'סץ', הרכב רגאיי מקלן, יופיע ברוזה הגווע. * רונית שחר תופיע בבית-שמואל. * דני אמיר יופיע בינקיז. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית חיים פסקוף. ~רביעי~ * עמית ארז במופע עם הלהקה (לא קורה הרבה) בצוללת הצהובה. יש גם חימום של נועה בביוף. * באוגנדה, אריות ירושלים יארחו את בם בם בבילון בג'סץ' שהופיעו אתמול ברוזה. * בבית אביחי תבצע קבוצה של מוזיקאים (אני זוכר רק שקרן הדר היא אחת מהם) שירי משוררים עבריים בלחנים חדשים. ~חמישי~ * בעז בנאי, האיש הדומה להרבה אנשים אחרים, יופיע ברזניק. * היהודים יופיעו במעבדה. * ערב של הלייבל G6PD (הידד! אין לי חסך!) באוגנדה. * באוזן השלישית יהיה ערב מחווה לג'ון זורן, לקראת פסטי-זורן המתקרב. סופ"ש נעים ושבוע טוב לכולם.

davecom

New member
ביום שלישי

זה משהו שקשור לבתי ספר לאמנות בירושלים. אנחנו עולים אחרונים נראה לי. תודה בוזי.

למעלה