לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

שלום לכולם, ~שישי~ * ב- 18:00 בדילה ייחל מרתון הופעות בו יופיעו: "שינקין Pאנקס", סופלי גבאנה ("התגלית מבלארוס"), אקשן! אטנשן! ("התגלית מהשאול") ו- GoreCass. * להקת הרוק המתקדם "אגרול" תופיע בבית-שמואל. * מארקי Fאנק ודי ג'יי קארס ידג'ו באוגנדה. ~שבת~ * עם מה נתחיל? אולי ננסה לתמוך קודם במועדון ההופעות החדש ח7, שם תארח שלישיית ב.ת.א (ביליצקי-תלמודי-אמסלם) את נגן העוד נינו ביטון. * באוגנדה יופיעו "השקרנים" שאני לא אכתוב פה מה אני חושב עליהם. * באולד פרנד יהיה מופע כפול של הלהקות UBAxCORE (ככה זה נכתב) ומיסטר ארור סאונדסיסטם, להקת "פיתקית" שעברה לאחרונה שינוי הרכב וסגנון (כך אומרים...). * בצוללת הצהובה יופיעו ג'יי-ויוז. בוחן פתע: על איזה ג'ינגל תחנה הם חתומים? אתם צריכים לדעת כבר. * עידן רייכל במופע אקוסטי במעבדה. * עופר גולני ינגן בבירא רמא (שזה כנראה ליד הבלו-הול). * ג'קי לוי המספר וחנן יובל הזמר במופע משותף בבית-שמואל. * המופע "לא סופי" של יאיר לפיד, רמי קליינשטיין ותמיר הרפז, חוזר לתיאטרון ירושלים. * וגם, מסיבת דראם'נ'בייס ב"אימושן" (שזה ליד האוגנדה נראה לי) בה יתקלטו רבים וטובים וביניהם האמסטר שלנו. ~ראשון~ * להקת ליידי די תופיע בתקליט. אני מבקש מחברות ההרכב, אם אפשר, לא ללכת לשירותים באמצע ההופעה, להוציא את הפח מהשירותים ולשפוך את תכולתו בכל פינה. זה מעצבן את ההנהלה. * דודו המנחם! עודד פלוס! גב אל גב! תקלוט בסירה. ~שני~ * סגול 59 ואבירי השולחן העגול בהופעה בסטארדאסט. * עופר גולני (פעם שנייה השבוע) יארח מישהי בשם רבקה סייקס בבירמן. ~שלישי~ * מה זה זה? הופעה קצרה של הפה והטלפיים? תקלוטים אפשריים של חברי הלהקה? זה רציני? אמור לקרות באוגדה. מישהו צריך להיות שם ולחיות כדי לספר שזה קרה. * יונתן שלמה יופיע בינקיז. * מישהי בשם פרנציסקה ווינדיץ' תעשה כל מיני דברים עם לפטופ ועם הקול שלה ברוזה. * הדבר היחיד שהבנתי מפרשת המקנטרת על הפסנתר ליז מגנס בשבוע שעבר הוא שליין הג'אז החינמי של הצוללת בימי שלישי חזר. אז כמו שהייתי כותב פעם- במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: עופר גנור טריו. ~רביעי~ * התזמורת הטרופית של איליה פאנסאנוי בסיבוב הופעות אחרון בהחלט, אמורים להופיע בבצלאל היום. בטח בסביבות 13:00. * שינקין Pאנקס (פעם שנייה) ולהקת D9 יופיעו באוגנדה. * חבורת הקומוקלאסי יעשו כל מיני דברים בתקליט. * דפנה והעוגיות יופיעו בצוללת הצהובה. * נועם וזאנה תקנטר על הפסנתר בבירמן. ~חמישי~ * ערב שופטי כוכב נולד בירושלים נפתח בהופעה צביקה פיק במעבדה! * ונמשך בהופעה של מרגול בתיאטרון ירושלים! * הגרובטרון יופיעו בצוללת הצהובה. * אבי עברי יופיע ב-Art I, מישהו זוכר איזה ממקומות הארט זה? * כנראה לא הדי-גריי ארט קפה, כי שם תופיע יוליה פלדמן. * במקום שנקרא "מאלביץ'" (באמת אין לי מושג במה מדובר) תהיה הרצאה על האמן קזימיר מאלביץ' שעל שמו המקום, ואח"כ הופעה של יוני סילבר. * ערב מחווה לסקוט ווקר באוזן השלישית! הידד! סופ"ש נעים ושבוע טוב לכולם.

מה כתבת?

האם שמת פתק בכותל ובו ביקשת הופעה של יהונתן שלמה, אבל שכחת לציין שבימי שלישי את לא יכולה כי יש לך תכנית?

אה, אוקיי, מקנטרת וכל זה....

פשוט איך שראיתי את האיזכור ליהונתן שלמה חשבתי עלייך (ועל נתי), ובכלל לא שמתי לב למקנטרת.

G4rfi3ld

New member
וביום שלישי ב-20:00

אני, בזי ואולי בוחבוטון מתארחים בתכנית "פנימית ג'" בקול הקמפוס. שב"ק ס אימפריה

davecom

New member
איך היתה ההופעה של שב"ק?

עולה ביקורת? ומתי באה אמא לאסוף אותך?

G4rfi3ld

New member
היה סבבה

שב"ק ס' אימפריה, כל הנקבות והזכרים נכנסו להיסטריה לא יודע אם תעלה הביקורת, אבל אם כן זה יהיה משעשע מאוד. אמא נתנה לי את האוטו, אז הסתדרתי בעצמי.

למעלה