לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

עמרי- הגבתי בבלוג שלך, בבקשה תאשר את התגובה שלי. מה אני אגיד, בשבוע שעבר ביקשתי כאן בלוח מהפועל ירושלים גביע ואתמול זה קרה. אז מה נבקש השבוע? מיליון דולר? שלום עולמי? שלא יהיה רעב יותר? שערוץ רדיו הר-הצופים באייקאסט יקרוס מעומס ההורדות? ~שישי~ * יוסי פיין יופי בצוללת הצהובה. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט מוזיקה ברזילאית משנות השישים והשבעים באוגנדה. מי שהקשיב לתוכנית שלו השבוע יודע למה לצפות. * די ג'יי הדרה לוין-ארדי תתקלט ברזניק. ~שבת~ * קודם כל, היום ייחנך חלל ההופעות החדש "ח7" בהופעה "נפגשנו" של מלך הFאנק אפרים שמיר, אלון אולארצ'יק האציל, ויצחק קלפטר הצ'רצ'יל. הידד! * אקשן! אטנשן! יופיעו וכך גם "הזאבים הרצחניים" שכבר יוצרים סביבם הייפון (שזה הייפ ממש קטן) בפורום שדודו מנהל (מזל טוב דודו!), באוגנדה. אסטרו הבטיח הופעה מאד איטית ושירה מלאכית (של הזאבים). * נעם רותם בהופעה ממש איטית ושירה שעמרי ודאי היה מגדיר אותה מלאכית גם כן, בצוללת הצהובה (ותרשמו עוד ביקור של שפלן בבירה). * רוני פיטרסון ואח שלו יופיעו במעבדה (אגב, מלווה אותם בבאס גדי אלטמן...). * מוש בן-ארי יופיע בבית-שמואל. אני לא אשאל אם זה הליין של הסינדרום. * ארט-דפקטס יופיעו במרקייה. * שדרני רדיו הרה"צ שולתים!!!!1111111 יואב THC ורוקי בי בתקלוט-הופעה משותף ברוזה. * ברח' הנביאים 40 תהיה מסיבת פאקוטק ובה שולתת האוגר שלנו שיתקלט, כמו גם אנה, אלטרנטיב צ'יק, רובוקוף בוידאו-ארט ועוד רבים וטובים. ~ראשון~ * עמית בתקליט. ארז, עמית ארז, יופיע בתקליט. * אנה מפאקוטק תתקלט בסירה. ~שני~ * עדי מדנס יופיע בכנען. * בינקיז מחזירים היום ליין מסיבות רגאיי שפעם כבר היה קיים כנראה. ~שלישי~ * נו, תקלוט של רדיו הר-הצופים (!). יתקלטו: נתי, בזי ומיצי. אתם יודעים למה לצפות. * מי שמעוניין במשהו קצת יותר "אותנטי": בינקיז יהיה מופע היפ-הופ מנצרת של ילדי השכונה "ויח- ולאד אלחארא". לא יודע מה פה רציני ומה פה בדיחה. העתקתי ממסיבות בטחוניות. ~רביעי~ * מופע כפול בצוללת: קיצו המקומי, ו"סייד" הבאר-שבעים. * נועם וזאנה חזרה מסיבובון באירופה, תנגן בפסנתר ותשיר פופ עם נגיעות ג'אז בארטל. * "פגועי מוח"- רון קציר וגיא דוביוס יתקלטו מקלטות וידאו (?!) באוגנדה. ~חמישי~ * מאיר בנאי, הופעה ראשונה בירושלים לרגל האלבום החדש, במעבדה. * בשבוע שעבר כנראה נפלה טעות (שלי או של אחרים), והשבוע כבר מעודכן ביותר ממקור אחד שיש הופעה של הראל מויאל בבית-שמואל. כן, אני יודע. אני מדמיין את קהילת רדיו הר-הצופים מתקבצת בהמונים מחוץ לבית-שמואל ומגלה בתדהמה שההופעה אתמול לא מתקיימת, וכולם רוצים את דמו של בזי. אני מתנצל. זה היה בתום לב. * אקיוט ו-ורמונט יתקלטו באוגנדה. זהו חבר'ה, אתמול הייתי באופוריה מסיבות כפולות, גם הגביע וגם הבית של פית/קית, אבל צריך לחזור למציאות המרה. ובנימה אופטימית זו, אאחל לכם סופ"ש נעים ושבוע טוב,

davecom

New member
ג'יזבוקס באוגנדה

הם אמנם התעקשו שלא לעשות הייפ מהופעות שלהם, כי תמי מ Ynet עשתה את זה כבר, אז אני אנסה. אבל ההופעה שלהם באוגנדה, יום שישי, היתה מהדברים היותר מדהימים שראיתי בזמן האחרון. 3 חבר'ה צעירים, רעש לא נורמאלי, יש לי דווקא כמה הקלטות שאולי נעשה בהם שימוש. בכל אופן תמי צדקה.

konformist

New member
בסוף היו שם הופעות?

כי עברתי ליד האוגנדה באחת וחצי בערך ולא היה שם כלום

davecom

New member
כן, התחילו בשתיים וחצי בערך

ותודה על הברכות ב Ynet.

davecom

New member
התקליט נמצא בהלני המלכה

שזה הרחוב שעולה מרחוב יפו לכיוון מגרש הרוסים. בדיוק איפה שהיה המייקס-פליס הקודם. קצת מעל הסימטה של אוגנדה ולפני החברה להגנת הטבע שם. לפי מסיבות בטחוניות זה בשעה 22:00. נשמע הגיוני.

G4rfi3ld

New member
מזלטוב ל-XAIM רXמני(נוב)!

אחד מיקירי התחנה חגג (בעצם כבר אתמול) יומולדת, אז מזלטוב! לא יודע אם אתה קורא פה בכלל, ובכל מקרה כבר איחלתי לך, אבל שיהיה.

davecom

New member
מזל טוב קסאים!

אתה באמת ואן אנד אונלי (לא אונילי, חס וחלילה). תמשיך להלחם במפירי זכויות היוצרים באשר הם. הצצתי לשנייה בהופעה של הטרופית באוגנדה והיה ממש יפה. מזל טוב.

G4rfi3ld

New member
ומזלטוב גם לי!

עברתי את ה-10000 האזנות באייקאסט, הידד.

למעלה