לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~היום~ * אלון אבנת יתקלט בסירה. ~שבת~ * קינג קהאן והברביקיו שואו, הופעה בצוללת הצהובה. חימום: אקשן! אטנשן! * בעולם בו אנו חיים, מחמם יהודה לדג'לי את נועה בביוף ולא להיפך, באוגנדה. * ע"פ רשימת התפוצה של "בית שמואל מארח את הסינדרום" תנהל הערב הדרה לוין-ארדי "דיאלוג חשוף ושיכור עם הקהל על סקס, ונפלאות, ואהבות אסורות ועקומות" (מה אפשר עוד לבקש? אולי פיסוק קצת יותר מובן). זה מופע חדש אגב, שעונה לשם המקורי "מי מפחד מגברת לוין". * בית הבובות יופיעו במעבדה, שמותר כבר להכתיר כחלל ההופעות המשעמם ביותר בירושלים. * די ג'יי קארס ו- Knuf Yekram, תקלוט בסירה. * הבנתי גם שבסינמטק יקרינו שני סרטים על ג'וי דיוויז'ן מהדברים בפורום. אני לא בדיוק יודע במה מדובר, אתם מוזמנים לפרט. ~ראשון~ * ברדלי פיש, שברוזה טוענים שהוא זמר אמריקאי די מצליח, יופיע ברוזה. * Vova יתקלט בסירה. ~שני~ * מופע משולש ברזניק: מיקה שדה, גליה ירון והילה וייס. ~שלישי~ * סגול 59 יופיע בינקיז, וזה יהיה במסגרת "שוטטות". ~רביעי~ * דן תורן יופיע בינקיז. * טל פרידמן והקריות יופיעו בצוללת הצהובה. * האמסטר שלנו יתקלט באוגנדה. רק רציתי לציין שהתמונה שמצרפים בפרסומים של האוגנדה לאירוע היא של שפן סלע. * רוקי בי יתקלט ברוזה. ~חמישי~ * פונץ' יופיעו בצוללת הצהובה. * "סובארו סטיישן" יופיעו ברזניק. * אלה תופיע במרכז התרבות ירושלים, שזה כנראה ברח' הלל. * אריות ירושלים מארחים אמ סי'ז באוגנדה. אילו אמ סי'ז? יתכן כי לא נדע לעולם. שבת שלום לכולם, הלוח הזה כל כך שיעמם אותי שכמעט ריסקתי את הראש במקלדת, ונראה לי שאלך לישון. לילה טוב.

G4rfi3ld

New member
Knuf Yekram הוא גם משלנו

למה משעמם בזי? למה ככה? אני לא מפחד מגברת לוין, אני פשוט חושב שהיא גרועה. איפה האמת בפירסום?

fugitive

New member
זה משחק נושא פרסים? כמה ניחושים יש לי?

מארקי סאן אוף או Fאנקי?

davecom

New member
אחד. זכית!

קיבלת כרטיסים חינם להופעה של יהודה לדג'לי ונועה בביוף היום. אתה בא?

G4rfi3ld

New member
ומחר יש יומולדת לזיגל! מזלטוב זיגל!

מי ייתן ותככב שוב בעיתונים, בטבלאוידים וכו'!!!! אוהב אותך, בצורה סטרייטית לחלוטין.

davecom

New member
אכן

ואולי זאביק ישפוך בירה על המיקסר. יכול להיות מעניין.

הגרופי

New member

shellyland

New member
אני חוזרת ומדגישה:

~חמישי~ * פונץ' יופיעו בצוללת הצהובה. * "סובארו סטיישן" יופיעו ברזניק. * אלה תופיע במרכז התרבות ירושלים, שזה כנראה ברח' הלל. * אריות ירושלים מארחים אמ סי'ז באוגנדה. אילו אמ סי'ז? יתכן כי לא נדע לעולם.

מרכז תרבות ירושלים

זה אכן ברח' הלל. מול קצין העיר. אחלה סאונדמן. הרבה מזרח אירופאים, בואו נגיד את זה ככה.

shellyland

New member
אז זהו...

מכיוון שהיא נוטה להציג אותי בדרך-כלל כ"אחותה הלא ביולוגית" (ואני אותה כנ"ל), אני מניחה שזה אומר שאני שלגייה...
תעשו לי נחת ותבואו לראות אותה?

למעלה