לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * קוואמי והחלבות בצוללת הצהובה. יהיו שם כמה חבר'ה מהרדיו. * די ג'יי תריחו את הרגליים שלי- שאנן סטריט, יתקלט ברזניק. ~שבת~ * קורין אלאל וערן צור- המופע המשותף- בצוללת הצהובה. * מתי כספי מארח את ריקי גל עם תזמורת ובמחיר מופקע, בתיאטרון ירושלים. * שולי נתן (!) במוזיאון ארצות המקרא. * מארקי Fאנק שלנו ודי ג'יי סקולמאסטר (רדיוטריפ, התפוחים) בתקלוט משותף בסירה. בטוח שיהיה שם ממש כיף. * VOVA (איך כותבים את הכינוי הזה בעברית?) ואולה יתקלטו ברוזה. * הנה ידיעה שתשמח רבים מיושבי הפורום הזה: ערב סאות'פארק באוגנדה, עם הקרנת פרקים נבחרים. ~ראשון~ * ויאלקה עדיין בארץ, ומי שהפסיד אותם עם החימום של טי וי בודהאס והקירור של מונוטוניקס, יכול להדרים לבארכה שבבאר-שבע. * דליילה, שלא מזמן דודו אירח אצלנו בתחנה, יופיעו בתקליט. * צ'רטי (? זו זמרת כנראה) במופע אקוסטי בחבצלת ביסטרו-בר. ~שני~ להלן מספר מסיבות סילבסטר נבחרות: * באוגנדה: קודש טיקי, בניצוחו של ליאור אסטרו שלנו, בערב של אקזוטיקה פראית, קוקטיילים, והופעה של צ'יינה מון דוג. * בצוללת הצהובה: מסיבה של פאקוטק. יהיה תקלוט של לורנס מגרמניה, וכמובן של אנה וסוזנה. * בסירה: ספארק או ומיול דרייבר מאק-דק יתקלטו. ~שלישי~ * קרוליין, פעם ראשונה השבוע, בחבצלת ביסטרו-בר. ~רביעי~ * רונית שחר ורותי נבון במופע משותף בבית אביחי. * מאפסטיישן מגרמניה יתקלט באוגנדה. ~חמישי~ * אלון אולארצ'יק, בעקבות האלבום החדש "רוק'נ'רוך", במעבדה. * קרוליין הרגישו כנראה שלא מיצו את מלוא פוטנציאל הקהל הירושלמי שלהם בביסטרו-בר, אז הם יופיעו גם בצוללת הצהובה. * האחים והחיות יופיעו ברזניק. אני מכיר קצת חומר של הלהקה הזו ולכן אני פשוט אשתוק ואדמיין שאני לא מכיר ודיווחתי באובייקטיביות שיש הופעה ומי שרוצה שילך. זהו. נציין גם שיהיה שבוע מאד מסעיר אצלנו בתחנה: ביום שלישי- ארבע שעות של סיכומי 2007 של כלל שדרני התחנה (פחות או יותר). אני אכתוב על זה הודעה נפרדת כאן. ביום רביעי- כנראה כנראה (בלי נדר) ברדיו הר-הצופים מארח- הבילויים. שבת שלום, שבוע טוב, שנה אזרחית טובה. סנסירליי, ע. בזי

davecom

New member
מארקי Fאנק בסירה והתיקי ביום שני

נשמעים כמו שילוב של שני ערבים די מטורפים. אני חושב שמי שילך לשניהם לא יוכל לתפקד במשך שאר השבוע. מה שמארקי מתכנן בסירה נשמע היסט(ו)רי. ועל הקודש טיקי באוגנדה אני בכלל לא מדבר.

THE TIKI BAR IS OPEN - 31.12.07

שייקינג רקורדס פותחים את הטיקי באר בפעם השביעית! הופעה של צ'יינה מון-דוג תקלוט: אקזוטיקה, הוואי, ספייס-אייג' פופ, רוק'נ'רול פרימיטיבי, פופ פולינזי, esoteric crap קוקטיילים אקזוטיים, חולצות הוואי ואווירת אלוהה 22:00, 31 בדצמבר, 2007. אוגנדה, אריסטובולוס 4, ירושלים. כניסה חינם!

למעלה