לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * בת"א יופיע היום בקומפורט 13 הראפר הבריטי שפעם ממש אהבתי, רוטס מאנובה. * אצלנו, באוגנדה יתקלטו ההאמסטר שלנו ו-ואדיק מינימל טקנו (או בניגוד לסתם טכנו שזה עם כ', מינימל זה טקנו. זה נורא חשוב). * איש אחר מהתחנה, יואב THC ישתלט ביחד עם נבו (?) על העמדה בסירה. * ראיתי פרסום אחד על כך שיש היום הופעה של פלד ואורטגה בתיאטרון. אז אני לא יודע אם זה באמת מתקיים למקרה שמישהו מתעניין. ~שבת~ * הופעה שנייה של רוטס מאנובה בקומפורט 13 בת"א. * הגרובטרון יופיעו בצוללת הצהובה. * באוגנדה תהיה הופעה ראשונה של מישהו או מישהם בשם "סינתיזאור". לפי השם זה מגניב. ~שני~ * איגי דיין, "המתופף האגדי של משינה" כפי שנכתב בפרסומים, בהופעה אקוסטית ברזניק. * ויקטוריה חנה בבית הקונפדרציה. * יסמין לוי תשיר לדינו בבית אביחי. ~שלישי~ * ערב של מוזיקה ים-תיכונית, "מיוון ועד תימן", בסטארדאסט. ~רביעי~ * תקלוט נוסף של שדרי רדיו הר-הצופים ב"תקליט". מי מתקלט חוץ מתמר? וזה לא הערב הקבוע של "אלסטיק פלסטיק" של הצ'יק האלטרנטיבית באותו יום? יש לי בקשה: בואו נפסיק עם התקלוטים בימי רביעי. יש לי 18 זאטוטים להתמודד איתם ב-8:15 במעלה אדומים למחרת וכואב הלב לצאת ככה באמצע סטים טובים. פליז מייק איט סטופ. * כרגיל, אנחנו מתחרים במופעים מחו"ל, OM יופיעו באוגנדה. * עומר אביטל טריו בצוללת הצהובה. * משה שוראקי (ציינתי פעם שהוא היה פעם שכן של דודו?) במופע שאנסונים ב"סימון" (אני לא יודע מה זה. אולי זה גם טעמון ויש לי בעיה עם המילה הזאת?). ~חמישי~ * באוגנדה יהיה הפעם מופע (בטח תקלוט) מתוצרת גרמניה, ולי זה נשמע כמו סינית (או גרמנית בעצם) אז אני מצטט: "טיל רוהמן (גליטרבאג) מארח את מאפסטיישן מטו רוקס קורוט". אגב, לשם שינוי, זה לא תעתיק שלי, זה מופיע בעברית במקור אז אל תאשימו אותי. * גבע אלון במופע "חומת הסאונד" במעבדה. * ברזניק יתקיים מופע משותף מוזר לאורי מור וזמרת הרגאיי הידי ליברמן. שבוע מאמם לכולם, חנוכה שמח וכל זה,

davecom

New member
אני מתקלט ביום שני בסירה

כולם מוזמנים. יואב THC עם נבו מלהקת ישראל, אלה שצריכים להעריץ את נתי. בתקליט - 21:30 - ערן פונט 22:30 - תמר האלקטרונית 23:30 - בסימן גרדה 00:30 - עודד ג'ייקל (או מיסטר הייד?) אני חושב שצדקתי בשעות. בינתיים ימי רביעי איט איז. יום אחד נכבוש את סופה"ש (או שלא...). תגיד לילדים שיבואו גם, הם יהיו עייפים מכדי להתמודד איתך. בגלל שהתחלת עם מסורת מופעי חו"ל חשובים גם מחוץ לעיר, אז יש OM בחמישי בלבונטין. אני שם. תודה רבה בוזי, אין כמוך.

davecom

New member
דרך אגב

חזרנו להיות שלושה אנשים בפורום הזה? או שכל המאזינים שלנו כבר לא יודעים עברית פשוט?...

בוא נעשה עסק:

אתה תמנע מהמחשב שלי להתקלקל ולעבור לגור אצל טכנאים לשבוע אי פעם, ואני אבקר בפורום פעם ביום לפחות. דיל (קים, כמובן, איזה עוד דיל אתם מכירים)?

fugitive

New member
וגם רם אוריון בבצלאל

ביום שני ב-13:00. למרבה הצער, הופעה אקוסטית בליווי המתרגלת תמר זיו והלא-קים דיל דפנה קינן.

lcasei

New member
סיפרתי לכם...

שפגשתי את THC יואב בכנסיית הקבר לפני שבוע?? נראה לי שאפשר להעביר את התקלוטים של הרדיו לרחבת הכנסייה, או לקפלות האתיופיות שבסמוך.

עכרמאווי

אני יודע שמוחמד מעכרמאווי היה רוצה לארגן אירועים באזור של החומוסיה. אני מכיר לפחות בנאדם אחד שהיה שמח לשתף פעולה.

למעלה