לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * עשרות נערות יצעקו "יוני! אתה חמוד!" (אני מדבר מניסיון לצערי) כי הערב יופיע בצוללת הצהובה יוני בלוך. מילה טובה לצוללת (לא קל לי): האירוע היום בצהריים בו נכח מספר מרשים של שדרי התחנה היה ממש אחלה. רק מוכיח כמה פוטנציאל יש למקום הזה, וכמה שהוא יכול להפוך למרחב נעים לפעמים. * טריו יוליה פלדמן בדי-גריי ארט קפה. * למקרה שלא ידעתם, ז'אן טלסניקוב הוא לא רק שחקן עבר אגדי (נגיד) של בית"ר י-ם, מהיום הוא גם די ג'יי, ויתקלט ברזניק. ~שבת~ * אם יתקיים, הסיפור הגדול של היום הוא חזרתו של יהודה לדג'לי לבמה. לא במה, יותר כמו החצר של אדם רוזנפלד ברחוב יפו. גם להקתו של אדם the pit that became a tower וההרכב two bird sky אמורים להופיע, כפי שציין כאן דודו לפני שבוע. * שלום חנוך ומשה לוי במופע "יציאה" במעבדה. אני אהיה שם (אחרי הפסקה של 4 שנים) בשירות הוד מעלתה. * פסטיבל העוד נמשך, ובתיאטרון ירושלים ייערך מופע שירת לדינו טורקית (...). * ברוזה יתקלטו ליאור אשכנזי ונימוי מחווה למייקל ג'ירה. * מישהי בשם אריאלה עדוי תופיע במקום שנקרא ארט I (לא יודע מה זה). אין ספק שמקומות שמכילים את המלה "ארט" בשמם צוברים תאוצה בעיר לאחרונה. ~ראשון~ * אסף אבידן בליווי הדס "הוט סקירט" קליינמן (כפי שאסף כינה אותה בפליקר) יופיעו בתקליט. היום ראיתי אותם פעם ראשונה אבל אין לי כח לכתוב רשמים. אז סתם בזבזתי פה מקום בהודעה הזאת. לא נורא. * סוזנה מפאקוטק יתקלט בסירה ~שני~ * אורן לוטנברג מגיע לבצלאל בצהריים? עד כמה שהבנתי, כן. אם זה יקרה אני אשתדל מאד להגיע. * נעם רותם מגיע לרזניק. נראה לי שהגיע הזמן לנסות מקומות חדשים. * יש פאב חדש שנפתח במדרחוב בשם "קונסטנטין" שכנראה לא יתקיימו בו הופעות דרך קבע, אך בערב הפתיחה שלו יופיע יובל זדרמן. ~שלישי~ * אהוד בנאי בשירי שלמה קרליבך בבית אביחי. ~רביעי~ * הכי חשוב: תקלוט של רדיו הר הצופים בסירה. בכיכובם של נתי "אפס שתיים לינק" אורבך, נעמה "טריקסרין" מס, עמרי "מוזיאחלה" גרין וענבל "בלק מיצי" רוסטוקר (נכון?). יש לי תחושה שיקרו שם דברים טובים. * האם נצליח לעמוד בתחרות עם האוגנדה המייבאים עוד מופע מחו"ל? יופיעו A Hawk and Hackshaw שהם צמד שעושה מוזיקה בלקנית וחתום בלייבל אנגלי חשוב כלשהו (כך קראתי). * רגאייסטן יופיעו בכנען (חרוז!). * קיצו יופיעו ב"תמון ארט בר" (מה זה? עוד ארט-בר? יכול להיות?). ~חמישי~ * ג'וזפין פוסטר מגיעה להופעה בצוללת הצהובה, ושם משייכים אותה לז'אנר הזה שפעם היה חם- "פריק-פולק". יש גם חימום של מיכל לוטן שעוררה תגובות שנויות במחלוקת ע"י שדרי התחנה באינדי-נגב. * יזהר אשדות המשתייך לז'אנר "דביק-פולק" (וגם הרס את רונה קינן) יופיע בתיאטרון י-ם. * די ג'יי קארס עורך ערב מחווה לתרבות האתיופית באוגנדה. לא יודע מה זה אומר. * איך יודעים שהגיע החורף? באוזן השלישית יוקרן סרט על ניק דרייק. שיהיה לכולם סופ"ש הכי סבבה בעולם ושבוע פנאן (בזי מנסה להיות מוש בן-ארי),

G4rfi3ld

New member
איזה לוח מגניב

תודה בזי. הערב של קארס נשמע מגניב והייתי מאוד שמח ללכת להופעה באוגנדה המתקיימת בזמן שאני אמור לתקלט בסירה. ז'אן טלסניקוב אחלה גבר, באמת. שבוע מגניב בסך הכל, כן ירבו. ניק דרייק שולט.

davecom

New member
יהודה'לה

אצל אדם בחצר. אם לא יהיה גשם אולי עדיין יהיה קר. אבל לא נורא. בעז, אני מתרשם מהמשימות הקשות שאתה מבצע בתדירות הולכת וגדלה בשירות הוד מעלתה. הפעם ברור לכולנו שזה מעלתו. אריאלה עדוי דווקא יש לנו בתחנה. אני מסכים, השם "ארט" מופיע יותר מידי פעמים בעיר שלנו. צריך להפסיק עם זה תיכף ומיד ולהתחיל לעשות אמנות באמת. כל הארט האלה בטח מסווים אופי בורגני של ברים בורגניים. לראייה - זדרמן. אבל מספיק ללכלך. קראתי משהו על ג'וזפין פוסטר בזמנו. הקשבתי קצת ולא ממש התלהבתי. סה"כ כבוד גדול כי היא שם יחסית חדש וחם בעיתונות החו"לית. כלומר MOJO לפחות. יפה שניתאי עושה ערב אתיופי באוגנדה. אני יודע שהוא מאוד בקטע גם תרבותית וגם בחיים האמיתיים. יכול להיות מעניין, בעיקר כשזה לא "ערב מטעם" אלא מתרחש בחלל אלטרנטיבי כמו האוגנדה. הייתי שמח לעשות תוכנית אתיופית ברדיו אבל בינתיים לא יצא. נראה לי שמקסימום האנשים מאוגנדה יעברו לסירה בסוף ההופעה. זה גם ככה הסיבוב הטיפוסי. יכול רק להועיל. בהצלחה לנו.

ענבל מ

New member
באמת נראה שבוע עמוס

(בצורה טובה) מקבץ שאלות והערות: * לדג'לי- מישהו יודע אם יש סיכוי שהוא יעלה אחרי עשר? אני מגיעה מת"א ולא בא לי לפספס אותו. * אריאלה עדוי- השם דווקא זכור לי מאחת העונות של כוכב נולד. * ביום רביעי, הארט-בר המדובר נקרא "טעמון". זה מקום קצת הזוי אבל מאד נחמד (יצא לי לשבת שם באיזה אחה"צ לקראת ערב, ובכל פעם שאני עוברת שם הם משמיעים את אותו האלבום של ברי סחרוף). ממוקם על קינג ג'ורג' פינת הלל. כשעמדתי ללכת משם בדיוק הגיע איזה הרכב והתחיל להתארגן בפנים. בקיצור, זה המקום, לא הייתי פוסלת ישר. (כשהתחלתי לכתוב את התגובה הזו חשבתי שזה יהיה יותר ארוך. הממ)

fugitive

New member
צריך להנחית אותי לפעמים

טעמון-תמון, זה נובע מהעובדה שאני בור, החלטתי שאין שום הגיון בשם של המקום (חוץ מלדחוף את המלה ארט) ולכן לא עלה כלל על דעתי כשתרגמתי את השם מאנגלית שמדובר בטעמון... נהדר. אני סתם ראיתי יותר מדי ארט. אגב, שמעתי שגם ב"די-גריי ארט קפה" ממש ממש נחמד. אין לי שום דבר אישי נגד מקומות, בעיקר כאלה שטרם הייתי בהם. היום אפילו נהנתי בצוללת. בכלל כל מקום שדני הדר מופיע בו אני מוכן לא לפסול.

ענבל מ

New member
ביום שדני הדר יגיע לדי.ג'יי ארט קפה...

אני בטח אתהפך בקבר (זה המקום הזה על קינג ג'ורג', לא רחוק מבית אביחי?)

davecom

New member
לגבי יהודה וענייני ארט

ההופעות מתחילות בשמונה ומשהו ואני חושב שבשעה עשר זה יהיה כבר אחרי יהודה. אבל את יכולה להתקשר אלי ולבדוק מה המצב. אני די בטוח שהדי.גריי ארט משהו נמצא באמת קרוב לאביחי. בעצם בדיוק על הפינה של קינג ג'ורג' ושמואל הנגיד שמתחבר אליו. ואני חושב שהארט החדש והמדובר (זדרמן כלומר) הוא בכלל האחלהקרח הישן או מסעדת פינק לשעבר. ראיתי שהכתובת היא בעצם ההסתדרות 3, שזה חייב להיות משהו באזור של הסופר פארם. לגבי טעמון, זה מעניין, כי אני יודע ששנים יש ניסיונות להפעיל את המקום בלילה. הבעלים של המקום, מותיקי ירושלים ששמו לא זכור לי כרגע, נתן לכל מיני חבר'ה צעירים להפעיל את המקום בעבר כדי למשוך אוכלוסייה של צעירים. זה סה"כ לא הצליח גם כי כנראה היה קשה לגשר על כל מיני פערים בין הדורות שהיו מעורבים בסיפור. אני יודע שבין השאר רועי מהסטארדאסט (היום איש הקשר שלנו בתקליט) הפעיל את המקום תקופה מסויימת, וכנ"ל הלל (די.ג'י סקאביאס) שניסה להכניס לשם תיקלוטים מגניבים. בזמן האחרון באמת שמתי לב שזה סוף סוף הצליח והמקום די תופס בלילות. מי שמארגנים שם ג'ם סשנים לפעמים הם החבר'ה של "לנגן בכיף", מעין חדר חזרות ומוסיקה במרכז כלל. אני לא יודע אם הם עדיין פעילים שם ואולי קשורים לתחייה המחודשת של המקום, נראה לי שכן.

lcasei

New member
אפילו אני

נכנסתי לטעמון ערב אחד באווחה (בוגרי פסיכומטרי, האם באמת כותבים את זה) ספונטנית ורקדתי שם לצלילי מוזיקה בלקנית עד שכרון ויריקת דם. היה נהדר. והקונסטנטין נמצא על פי הפוסטרים שפזורים באוניברטיסה מול הפינתי ומעל הסופרפארם.

lcasei

New member
והנה כל הר"ש - אפס שתיים. עשרים ושתיים ל-11.

1. הדרה לוין ארדי - תחנת הרדיו הישנה (סינגל חדש ראשון בעברית). 2. תמר אייזנמן - Wrong Road 3. The Pit That Became A Tower - Introducing - a Racing Circuit b. Dragonslayer 4. יובל זדרמן - לא ליפול (יפתח את המקום החדש במרכז העיר "קונסטנטין") 5. שולי רנד - אייכה (סינגל חדש) 6. שי גבסו - מישהו גדול (עבר לאחרונה לירושלים) 7. אסף אבידן - שיר חדש מתוך האירוח ברדיו הר הצופים 8. רפי פרסקי - חמש שנים 9. יענקל'ה רוטבליט - ארבעים שנה 10. נעם רותם - כל הכח (פעם ראשונה ברזניק) 11. אטליז - Attractive 12. מזי כהן - אלווה אותך 13. ג'ינה סנאף - כל הזמן אני קורא לה.

fugitive

New member
השאלה היא

האם הסינגל החדש של הדרה "תחנת הרדיו הישנה" הוא שיר בוטה של הדרה כנגד "רדיו הר-הצופים", התחנה שמתעמרת בה דרך קבע? או שההשמצות לא הגיעו אליה וזה סתם לא מכוון לאף אחד.

G4rfi3ld

New member
איזה השמצות בראש שלך?

כולה אמרנו שהיא הכי לא קים דיל שיש. אולי בשבילה זאת מחמאה?

למעלה