לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שבת~ * עמיר לב בצוללת הצהובה. * זק"א, "אקשן! אטנשן!", "שינקין Pאנקס" ו"נוער שוליים" (נראה לי שאין קשר למיקיאגי) יופיעו ארבעתן בדילה. * במסגרת פסטיבל העוד: ארה דינקג'אן, זהר פרסקו ועדי רנרט, בתיאטרון ירושלים. * כץ מהסינדרום יופיע בתקליט. * מארקי Fאנק יתקלט באוגנדה. ~ראשון~ * במסגרת פסטיבל העוד: "אום כלת'ום בקולה של דלאל אבו-אמנה", בתיאטרון ירושלים. ~שני~ * אסף ארליך יופיע בבצלאל בצהריים (תודה לאבי על המידע). * להקת "המשפחה" תופיע ברזניק. אני חושב שבקרוב הם גם יהיו אצלנו ברדיו הר-הצופים מארח (תשאלו את נתי). ~שלישי~ * גפן בי יופיעו בביסטרו-בר "חבצלת". ~רביעי~ * "פרוג אייז" מגיעים מקנדה להופעה בצוללת הצהובה. היה ספיישל השבוע ברדיו, אתם בטח יודעים. * ערן צור והפייטן דוד המנחם יתפייטו בבית אביחי. ~חמישי~ * אתמול נפתח במרכז המוזיקה ירושלים (במשכנות שאננים) פסטיבל "רוקART", הערב ייערך במסגרתו מופע בו כל מיני מוזיקאים יבצעו שירי משוררים. יופיעו בין השאר: ערן צור וקרני פוסטל, רועי ירקוני ויעל קראוס, מור שטייגל ובועז ריינשרייבר (דבק), מיקה קרני ומיקי שביב. * אהוד בנאי שוב במעבדה. * רפי פרסקי בבית אביחי (הידד!). * טריו אלון תורג'מן ינגן ג'אז בדי-גריי ארט קפה. * נימוי ולטיפה Pאנק יתקלטו באוגנדה. * ערב מחווה ללד זפלין (כנרא לקראת האיחוד העבש שלהם) באוזן השלישית. שישי הבא בצוללת בצהריים: בעצם מדובר באירוע במסגת "חמשושלים", יהיו 6 הופעות החל מ-12:00 בצהריים. הכי חשוב שיופיעו שם דני הדר ונגה שלו, אבל גם איטליז יהיו שם, לוס קפרוס, מארקי Fאנק ורבל סאן ו... (זהו, זכרתי 4 הופעות). כניסה תעלה 10 שקלים חדשים. יאללה ביי,

G4rfi3ld

New member
שבוע חביב, נטול אסף ארליך

לפי היחצנית של ארליך, יקירת הרדיו יפעת, אין לו הופעה השבוע וזה נדחה לחודש הבא, אם בכלל. אורן לוטנברג אמור להופיע בבצלאל בשבוע הבא. זהר פרסקו שולט. מה זה הסינדרום? לכו לפרוג אייז! אכן המשפחה אמורים להגיע לרדיו, ב-12 ל-12. איך אום כולתום יכולה להיות בקולה של מישהי אחרת? פיגור. האירוע בחמישי נשמע מבטיח, לא רק בגלל רועי ירקוני ויעל קראוס אבל בהחלט הרבה בזכותם. לפרסקי יש כמה מעריצים מפתיעים ברדיו, מעניין אם מישהו ילך. האירוע בשישי בצוללת נשמע מגניב מאוד ואני אשתדל לבוא.

fugitive

New member
שתי ההופעות הנוספות

בצוללת בשישי הבא- אסף אבידן והמוג'וס ואונילי (האם זה יגרום לעמרי לא להגיע???). תודה על העדכון בעניין אסף ארליך, דווקא חשבתי לראות אותו סוף סוף בהופעה.

למעלה