לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

מצטער על האיחור, יום קשה בעבודה (לפחות שמעתי "מיצי שחורה" בהנאה רבה תוך כדי העבודות המשרדיות המרתקות). כרגיל, אני מקווה שאסקור את כל הארועים, תוסיפו אם יש לכם, בעיקר ההופעות בבצלאל שאני מפספס לחלוטין. ~שישי~ * מי שהקשיב השבוע ל"רדיו הר-הצופים מארח" יודע שהיום במעבדה יושק פסקול הסרט "בופור", שרקח ישי אדר ויוצא בלייבל האהוב אק-דק. אז חוץ מאדר, יופיעו בהרכב מלא "דה מודלס" (בפעם האחרונה שבדקתי גם הם לא ידעו אם זו תהיה הופעה או שמא תקלוט) הלא הם מיול דרייבר, ספארק או, ודי ג'יי קארס. לא ננוח עד ש"דה-מודלס" ישיקו את הפסקול גם במסיבת הקוקטייל שאחרי האוסקר. * פיטר רוט ומאור כהן בצוללת הצהובה. * יולקי פלקי במוזיקה צוענית בדי גריי ארט קפה. * שאנן סטריט (די ג'יי "סמל מיי פיט") יתקלט בפאבו, הרזניק. * אלון אבנת יתקלט בסירה. ~שבת~ * מה בדיוק קורה הערב בתיאטרון ירושלים??? ובכן, ככל הנראה, באולם אחד יתקיים במסגרת פסטיבל העוד מופע משותף של דיוויד ברוזה ויאיר דלאל (חביבו של סדאם חוסיין השם יקום דמו). ובמקביל, באולם אחר לחלוטין כנראה, תעלה מירי מסיקה את המופע "שלום לאמונות". * חבורת אטומיק, לא מזמן התארחו אצלנו, שבים לירושלים ויופיעו בתקליט. * רייסקינדר ודיג'יטל מי (כנראה לחוד) באוגנדה. יש פה הרבה קוראים שאמורים להתלהב מזה. * רבל סאן יופיע בנוצ'. * שליחי הבלוז במופע המחווה הנצחי לפינק פלויד, בצוללת הצהובה. * ברוזה, לעומת זאת, יקיימו מחווה לפרנק זאפה. ~ראשון~ * במסגרת פסטיבל העוד: תזמורת תרשיחא במופע מחווה למחמוד עבד אל-ווהאב, בתיאטרון ירושלים. ~שני~ * ג'יי-ויוז, שכזכור חתומים על ג'ינגל "מיד החדשות" (או אולי "סיום שידורים" עליו השלום?) האלמותי של רדיו הר-הצופים, יופיעו ברזניק. ~שלישי~ * מי שיקדים לצאת מהבית, יוכל להגיע ב-18:00 לקונצרט של התזמורת האנדלוסית בתיאטרון ירושלים. * במסגרת פסטיבל העוד: סמיר מח'ול ואיתמר דוארי, המופע המשותף, בבית הקונפדרציה. * רמי פיינשטיין יופיע ב"חבצלת", ומיד אחריו יתקלט די ג'יי גיא מאר מהדג נחש. * רובוקופ 2 יתקלט בסירה. ~רביעי~ * אלי לולאי במופע הסולו שלו בצוללת הצהובה. * קיצו, לאחר הזכייה הסנסציונית בפרויקט הלהקות של הצוללת, ב"כנען" (רחוב שמאי ולא שועפט). * "סקינרבוקס" (ברלין)- ככה מופיע בפרסומים של אוגנדה, אז אל תשאלו אותי. ~חמישי (קחו נשימה ארוכה)~ * "דג במים" הפקות, אמפריית מופעי החו"ל (אח, לשון הגוזמא) של יובל הרינג, מנחיתה באוגנדה את POLVERE, עוד צמד נויז איטלקי. יש גם חימום של קטמין, ששמועות אומרות שדיסקיהם נחטפים באיטליה כאילו אסי תאג'ר היה יוסי בניון (זה היה גרוע). * עוד מופע חו"לי: הפסנתרן דון גלזר במופע ג'אז בדי-גריי ארט קפה. * חווה אלברשטיין מגיעה להופעה בתיאטרון ירושלים, וכדאי לה לא לפשל, כי הפעם יהיה בקהל עמרילי שלנו! היא בטח תתאמץ כדי לסחוט איזה ספיישל במוזיאחלה. * ואני באמת לא יודע איך עמרי יכול להרשות לעצמו ללכת לחווה אלברשטיין, שהרי בתיאטרון החאן יעלו אבי בללי ורועי ירקוני את המופע המשותף שלהם. * מופע הארנבות של ד"ר קספר ממשיכים במופעים חד-פעמיים לחלוטין, הפעם בצוללת הצהובה. אני אהיה שם בשליחות אבי בוחבוט (בשירות הוד מעלתה). * משה שוראקי, שפעם היה שכן של דודו, יופיע במרקייה. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט בנוצ'. * באוזן השלישית יתקיים ערב מחווה ל"דד קנדיז". הידד! שבוע עמוס! ביום רביעי יתארחו אצלנו "התזמורת הטרופית של איליה פאנסאנוי". יאללה, התעייפתי. שבת שלום, בזי

הגרופי

New member
בתחילה קראתי "שלום לאומנות"

וחשבתי לעצמי שהגברת מסיקה ניחנה בהומור עצמי בריא. זה מופע שהייתי הולך לראות (מצד שני ידוע שאני פוקד הופעות של הדרה, משלם מחירים מופקעים על טורי וכו')

G4rfi3ld

New member
כל הזין

זה מה שקורה למי שנחמד לאמא שלו - הוא מפספס גם את רועיירקוני ואביבללי (שאמורים להתארח אצלנו השבוע לקראת שידור בדצמבר) וגם את פולבר. וגם את ד"ר קספר!@ בוהו תודה בזי

G4rfi3ld

New member
אגב

אחלה שבוע של הופעות. חבל רק שרובן מתרכזות ביום חמישי

davecom

New member
שלום לאומנות, אהבתי

כ"כ מתבקש. קודם כל, בוזי, ממש אהבתי את הביקורת שלך על ההופעה של בני בשן בת"א. אתה יודע שאין לי שום מושג איך נראות הופעות אחרות שלו, אבל אני סומך עליך. ג'יי-ויוז הם אכן "מייד החדשות". אייפקס טווין חתום על "סיום שידורים" האלמותי (בקריינותו של שי פרידמן, שניהם עכשיו באירופה). מוצ"ש עם רייסקינדר ודיגיטל-מי באוגנדה נשמע הבחירה שלי לסופ"ש. הדבר האחרון שרייסקינדר הוציא - Night Drivers - מצא חן בעיני והדיסק עצמו כבר נמצא אצלנו ברדיו. שוב מציין ומזכיר שרובוקופ2 הם שנים-שלושה אנשים (ולכן "יתקלטו") - בעצם תום ובר וגם פריאל מבצלאל שאחראים, בין השאר, להופעות המדוברות שהיו בבצלאל כל השבועיים של תחילת הלימודים שם. POLVERE נראה מבטיח. יותר מ OVO לדעתי. הקטעים במייספייס נשמעים טובים. ומי צריך לראות הופעה של בללי וירקוני כשאפשר לראות אותם פנים אל פנים ברדיו? עמרי כבר חייל ותיק. ואם התכוונת, בוזי, "בשירות הוד מעלתה" לאליסה אז אפשר להכתיר את הבלו-הול רשמית למטבחון של ה"סצנה". ובוחבוטון הוא המלך, כמובן. הגיעו, אגב, בוטלגים נדירים של שוראקי לתקליטיה. למי שמעוניין. ולסיום, ביקורת שקראתי על ההופעה של Band of Horses לכבוד החדש שלהם. עדיין לא שמעתי אותו וגם הכתבה די מציירת אותם כחביבי המיינסטרים הבאים (קצת מדאיג, בטח האלבום לא משהו). אבל שיהיה.

fugitive

New member
דודו אתה ממש גיאחה

עשית לנו עונג שבת עם כל הלינקים האלה. הוד מעלתה זה אבי כמובן. לא משנה מה תכתוב על "רובוקופ 2", אני תמיד אדמיין את רובוקופ על העמדה שם בסירה ממילא. סליחה. ההופעות בבצלאל ממשיכות למיטב ידיעתי. שכחתי לשאול- דון גלזר- יש קשר לגרדה?

saibot

New member
דון גלזר זה הפסבדונים של עופר גלזר, האיש ש

אני אוהבת לקרוא לו אבא.

davecom

New member
אז איפה האמת נמצאת?

לא הבנתי את העניין עם אבא וזה, או שאולי אני לא מספיק מרוכז. בכל אופן כל הכבוד על ההשתתפות המשפחתית. רק צריך עכשיו שאחותו של בעז תמליץ כאן על מת על מטאל ונוכל להגיד שהפורום סוף סוף באמת הגיע לקהל הרחב.

gilgamesh

New member
אני חשבתי על משהו אחר לגמרי

ערנב הקטן היה רק נער מעלית כחוש כמו כעך ערנב הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך. הוד מעלתה היתה בעצם רקדנית יפה מאין כמותה הוד מעלתה גם לא ידעה שבעולם יש ערנב הקטן. היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת עליה הוא חלם תמיד בין הקומות במעלית כי היא כל כך יפה היתה הוד מעלתה...

או מיי גוט (על השיר) + Birdsong

הקיצר, Birdsong נראים לייבל אינטרנטי מעניין. העברתי עליהם קצת אינפורמציה לכמה שדרנים. לא מצאתי זמן להתעמק בחומרים ואני מניח שקצת סלקציה שם לא תזיק. אבל נראה מקום מעניין לעבור בו ולהתעדכן. מעניין מה בעז חושב, איש האינדי הישראלי שלנו.

Elisete Retter

New member
הופעה בתיאטרון גבעתיים

שלום לכם, אני מופיעה בתיאטרון גבעתיים במסגרת אירועי מוזיקה מן העולם: תיאטרון גבעתיים יום שבת 10.11.07 בשעה 21:00 טלפון להזמנות: 03-7325340 (שלוחה 2). פרטים נוספים בקישור הבא: http://www.elisete.com/elisete_givatayim_theater_november_07.html אשמח לראותכם! נ.ב. בימים אלה אני משחררת את הוידיאו קליפ 'עצמת עיניים בנימין'. את השיר הלחנתי למילותיו של אבי אליאס שכתב אותו לזכרו של בנימין אברהם ז"ל שנחטף ונהרג בלבנון. תוכלו לצפות הוידיאו בקישור הבא: http://www.elisete.com/Clips/azamta_einaytim_binyamin.wmv בברכה אליזט www.elisete.com

ענבל מ

New member
תיקוּנוֹן

חבורת אטומיק יופיעו בתקליט ביום א' ולא בשבת. (לפי המייל של מקורבת ללהקה, ולפי זכרוני מהפלייר שהיה תלוי על דלת השירותים בתקליט. תודו שזה אמין) חוץ מזה גרדה טענה שרם אוריון יופיע ביום שני בבצלאל. מישהו יודע אם זה עדיין מתוכנן?

fugitive

New member
הלוואי

שרם אוריון מופיע בבצלאל ביום שני ואם זה נכון, הלוואי שתמשיך השביתה כי אחרת אני בשיעור באותו זמן... תודה על התיקון!

ענבל מ

New member
בהנחה שיש שביתה-

גם אני שם. ואני אתבאס מאד להגיע סתם מהצד השני של העיר :/

למעלה