לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * בשעה זו אמור להופיע קיצו באוגנדה. * ובערב, באותו מקום, יופיעו רוקסטאר וונאבי וניקו-טין. * חמי רודנר, אוי לבושה, אמור להתארח הערב בליין הסטודנטים של מועדון "קמפוס". מה זה אומר? שהוא מופיע או מתקלט? * סגול 59 יתקלט ברזניק. ~שבת~ * נעם רותם יופיע בצוללת הצהובה, מה לעשות. אפילו אני לא הולך. * אנומה אליש יופיעו בסירה. * "ניו-אורלינז" יופיעו בדי-גריי ארט. * בית הבובות ימלאו בוודאי את המעבדה. ~ראשון~ * להקת "התפוצות" תופיע בצוללת הצהובה. ~שני~ * מיכאל גריילסאמר, "הכנר ההיפי", יופיע בכנען. * חוזליטו בערב "תימני" ברוזה. ~שלישי~ * רבל סאן ומארקי Fאנק, המופע המשותף, ב"חבצלת". * "הבנים של שמעון" מכונים בעכבר כל העיר "להקת הבית" של שלומצי, והם יופיעו שם. ~רביעי~ * בועז שרעבי בתיאטרון ירושלים. * דודו המנחם יתקלט בסירה. ~חמישי~ * פסטיבל העוד ייפתח הערב בתיאטרון, עם הופעה של ברי סחרוף בשיריו של אבן-גבירול. * אביב גדג' במופע הסולו החדש, בצוללת הצהובה. * הבנות נחמה יופיעו במעבדה. * סדאייל בהיפ-הופ באוגנדה. זה מה שאני דליתי. מזל"ט לאסטרו, סופ"ש נעים לכולם, המשך שנת לימודים חצי-מושבתת לכולם,

G4rfi3ld

New member
תודה בזבזון

מחר בלבונטין בת"א: קרוסלה (בקרוב ברדיו הר הצופים מארח) מחממים את קרוזנשטרן ופרוחוד. הידד!

davecom

New member
בעז צדק

אחרי סגירת הסינדרום השבוע הירושלמי נראה די משעמם. מה יהיה?

G4rfi3ld

New member
קראתי בכל העיר, נדמה לי, ש...

כ"ץ ניסה להעביר את פעילות הסינדרום ל"כנען" (מה זה?) והמהלך לא צלח.

דווקא ברחוב שמאי

ולפי מה שאני שמעתי כ"ץ התחיל לעשות שם סאונד ולהביא להקות. האמת בטח נמצאת באיזשהו מקום באמצע.

Gerdulin

New member
לא כץ ולא נעליים

לא לפתח ציפיות מקורות בכנען מסרו לי בשבוע שעבר כבר שהם לא רוצים לעבוד עם כץ. זה היה בסגנון של "חשבנו שהוא מקצוען שיש לו מאגר של להקות וכו וכו אבל כשהוא בא לעשות לנו סאונד גילינו שהוא לא באמת מקצוען". משהו מופרך שכזה. בכל מקרה יש פער מנטלי מטורף בין השניים אז הימור שלי- כץ יישאר עם הספרים בשץ וכנען יישארו עם להקות שיושבות חזק באינדי הדתי לאומי. גם זה משהו?!?

davecom

New member
אם ככה הם מדברים לא יפה

אז שישארו במגזר ההוא. או במזרחי.

למעלה