לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

השבוע נראה לי שיש המון ארועים ואני לא זוכר הרבה דברים כי לא רשמתי לי, אז אני אתחיל ואתם תמשיכו אם תרצו... ~שישי~ * עכשיו בטח מסתיימת ההופעה של "צליל מכוון" בתיאטרון. * עכשיו בטח מסתיימת מסיבת הרחוב בכיכר החתולות עם "אריות ירושלים". * "פורטיסחהקול- סיבוב במקום" הוא שמו של סיבוב ההופעות המצוין של פורטיס, הערב בצוללת הצהובה. * הפרוייקט של עידן רייכל הערב בבית שמואל. * יואב THC שלנו יתקלט בסירה. * שאנן סטריט יתקלט במגרשו הביתי, הרזניק. * תקלוט של פנדה פורן באוגנדה. ~שבת~ * ראיתי פרסום אחד להופעה של יהודה פוליקר הערב בתיאטרון ירושלים, לא יכול לגבות את זה. * אריק סיני ישיר לאונרד כהן במעבדה. ~ראשון~ * הדס בלאס תופיע בתקליט. ~שני~ * גבע אלון יופיע ברזניק. ~שלישי~ * אתכם זה לא מעניין, אבל אותי כן והבעיה היא שאני כותב את לוח ההופעות (...): מופע השקה ל"שירי עם אישיים", האלבום החדש של בני בשן, בכנסיית עמנואל ביפו. אורחים: שלומי שבן ורונה קינן. * להקת הדוס-רוק "המושב" בצוללת הצהובה. * צלפי ציון ברוזה. ~רביעי~ * כבכל יום רביעי, ליין האייטיז "אלסטיק פלסטיק" בתקליט, בניצוחה של אלטרנטיב צ'יק, האקסית המיתולוגית של הרדיו. ~חמישי~ * בת"א ייפתח היום פסטיבל הפסנתר עם כל מיני הופעות מעניינות. בערב הפתיחה: מופע משותף לנעם רותם ועמיר לב (הרבה שמחת חיים תהיה שם), מופע משותף ליוני רכטר ויעל נחשון (לא יודע מי זאת), ומופע פסנתר של מאיר בנאי. * אביתר בנאי ואמיר צורף במופע "תן לשינוי לצמוח" במעבדה. * "קאמלביץ'" (מקווה שכתבתי כמו שצריך) הוא כנראה עוד מקום שיהיה אפשר לתקלט בו בירושלים (יד חרוצים, תלפיות). ערב הפתיחה מבטיח תקלוטים של אלון אבנת, מיול דרייבר וספארק או (ותודה למיקי האלקטרון על המידע). * "הקוטל המערבי", מסיבת פתיחת השנה של הזירה בין-תחומית, תערך ברזניק מכל המקומות בעולם. סוג של הידד. יאללה, תוסיפו, שתהיה לכם שבת שלום וחיים טובים,

G4rfi3ld

New member
כרגע מתחילה בת"א

ההופעה שמשיקה את פרוייקט הלחנת שירי דליה רביקוביץ' של אבי בללי ושות' (כששות' כולל גם את רועי ירקוני יקיר התחנה וגם את יהודית רביץ, שהיא סוג של קים דיל אנדרייטד). ב-11 הלילה: דיאלק בלבונטין 7. כנראה שלא אלך לצערי. אני גם זכרתי עוד דברים, אבל ברח לי לבנתיים. תודה בזיבזיבזיבזי

כרגע פתרת בעיה פילוסופית שהעסיקה אותי שנים

יש את ההקבלה הזאת שתמיד עושים בין יהודית רביץ לנורית גלרון. כולם מתבלבלים בין השירים של האחת לבין אלו של השנייה. די ברור לי למה זה קורה, אבל תמיד הרגשתי שיש איזשהו הבדל קיומי ביניהן, ולא הצלחתי לנסח אותו. אבל עכשיו הכל ברור - יודית היא קים דיל, ונורית היא לא קים דיל.

gilgamesh

New member
Yudit Rock's

והיא גם מריצה שורות בשירותים של מועדונים מפוקפקים וגל אוחובסקי הוציא אותה מהארון אבל סתם. היא באמת מלכה. (איזה עונג שבת מביך)

ענבל מ

New member
תוספת

אד יופיעו ביום שני בצהריים בבצלאל, וביום שני בערב באוגנדה.

shemtovo

New member
מה? מי? כמה? למה? איפה? מתי?

באיזה קמפוס? באיזה שעה? איך בודקים את זה?

הר ערנב

New member
ב-31 לחודש אוקטובר

בשעה 13:00 בדיוק. הופעה של שעה על הדשא בקמפוס הר הצופים.

G4rfi3ld

New member
אם יש למישהו קשר כלשהו לתפוחים

בבקשה בבקשה תגידו לי

fugitive

New member
לגבי יצירת קשר עם התפוחים

צריך לנסות דרך מארקי Fאנק שלפי דעתי הוא חבר של "רדיוטריפ", הצמד המייסד של התפוחים.

G4rfi3ld

New member
נזכרתי! ליאוראסטרו מתארח אצל קוואמי הערב

בספיישל Pאנק, אני לא יודע בדיוק מתי זה אבל יהיה מגניב.

G4rfi3ld

New member
וגם אביטל רז הודיעה לנו במייספייס ש...

"יש לי הופעה הערב בי-ם בקריית יובל ביאנוש קורצאק 21 ב-8 זה בסטודיו ליוגה הןפעה אחרונה לפני שהלהקה שלי יוצאת לחופשת לידה"

G4rfi3ld

New member
והלילה בעשר יש שידור חוזר

של האירוח שלי ושל נופר ושל אסף (מנהלי השרת) בקול הקמפוס.

למעלה