לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

בסימן השבוע האחרון לחופש הגדול- הזהרו מצעירים פורקי כל עול... ~שישי~ * על גג משכנות שאננים ב-16:30: הטרומבוניירה של יאיר סלוצקי. * נמאס לי מהפרובינציאליות הזאת של לכתוב פה על הופעות מחו"ל גם אם הן לא בירושלים. שבוע שעבר פיספסתי ולא סיפרתי לכם שברט אנדרסון הופיע השבוע בארץ (מי שרוצה תיאור על איך בועז כהן הזיע שם, שייכנס לפורום מוזיקה אלטרנטיבית של וויי-נט). בכל מקרה, אמשיך עם הפרובינציאליות: ג'טרו טאל בהופעה אחרונה בארץ, במבצר שוני בבנימינה. * אצלנו, ג'וליה אייזנברג תופיע בצוללת. * די ג'יי קארס יקיים באוגנדה מחווה למפעל חייו של פלה קוטי: תקלוט+הקרנה. מגניב. ~שבת~ * OVO, צמד הדום הניסיוני (השבוע דייקתי בקריאת הקומוניקטים) שיהיה גם אצלנו ברדיו ביום רביעי, מגיע להופעה באוגנדה. יש גם חימום של מונוטוניקס (הידד!) וטי וי בודהאס, שזה צמד חדש בהובלת יובל הרינג (לבנון, וחתן השמחה הזאת כולה). * הבנות נחמה לרגל האלבום החדש בצוללת הצהובה. נתי יהיה שם. דווח לנו נתי. * לוס קפרוס יופיעו בסינדרום. ~ראשון~ * מופע מסקרן בסינדרום: הופעה משותפת של "ההם" ו"קייבמן". * יונתן שלמה יופיע באוגנדה. ~שני~ * במעבדה יתקיים ערב התרמה לקורבנות אונס ותקיפה מינית, שיקיים ארגון "מהפך" ובהשתתפות "מיספלג", "התיקווה 6" (יקירי קייטנת נוער שוחר מדע) ולהקת "תוקי"- האחראית על שיר מחאת הסטודנטים המפורסם. * הדרה לוין ארדי! יקירת התחנה, בסינדרום. * אני חושב שזה אירוני שהתקלוט של רדיו הר-הצופים בסירה יוצא מול הופעה של הדרה. מה תעשה תמר למשל, שאמורה גם לתקלט וגם בטח תרצה נורא להיות בהופעה? בפעם הבאה תחשוב על דברים כאלה- דודו... ערב שלנו בסירה, תמר ואני נעשה את עצמנו כאילו שאנחנו מבינים משהו, ואז תעלה האורחת שלנו לטיפה Pאנק, ואחריה דודו "אספרסו ארוך" המנחם. יהיה כיף. ~שלישי~ * להקת הדוס-רוק "המושב" תופיע בסינדרום. * במסגרת ליין "ג'אז בצוללת" החינמי: ההרכב "הליקס" שעושה ג'אז אלקטרוני וגם הוציא עכשיו אלבום חדש. * עוד ערב אודיו-וידאו עם מוזיקה אלקטרונית ניסיונית של קבוצת "אינטרוואל" באוגנדה. ~רביעי~ * נפתח במבזק פרובינציאליות: ג'ולייט לואיס ולהקתה (כן כן) יופיעו בזאפה בת"א. * ב"השרון 12" בת"א תהיה מסיבה בה יתקלט "MALA" שהוא איזה די ג'יי גדול של דאב סטפ או משהו כזה (מזל שבעז שומע "הקצה" לפעמים). * שרון הולצמן אמנם נמצא השבוע בדירתו ללא רוח חיים, אבל הוא מופיע היום ביפו ולמחרת בכנרת. ועצם זה שאני מציין את זה פה אומר שהתרגיל המסריח שהוא עשה עבד. ראיתי את השם שלו בלוח הופעות אחר ותוך כדי קללות הבנתי שאני חייב להתייחס לזה. בכל מקרה- הוא מקבל את פרס אדיוט ואפילו מטורף השבוע. * אצלנו: רונית רולנד תארח את תמר אייזנמן בסינדרום. * The Noses יופיעו באוגנדה. מישהו יודע עליהם פרטים? ~חמישי~ * ווירד צ'יקן (בפעם האחרונה שראיתי אותם הם היו לא רעים בכלל...) יופיעו ב- Old Friend. * הגרובטרון יופיעו ברחבת תיאטרון ירושלים. זה, אגב, אירוע הסיום של פסטיבל בן שלושה ימים שם שנועד להרגיע ילדים שנכנסים לסטרס בגלל החזרה ללימודים. אז העירייה מרגיעה אותם עם כל מיני פעילויות יצירה ובסוף כל יום יש סרט מוזיקלי. בשלישי: "שיער"; ברביעי: "האחים בלוז"; ובחמישי לפני ההופעה של הגרובטרון: "הקומיטמנטס". חמוד דווקא. * כץ ולהקתו "רוקטס" יופיעו בסינדרום באופן מפתיע. * מחווה לפיית' נו מור באוזן השלישית. זהו. רק נזכיר ש-OVO ביום רביעי אצלנו ברדיו הר-הצופים מארח, שעה 22:00. ביום שלישי אני אקיים אצלי תוכנית לקראת "פולקל'ה 3", עם מוזיקה של משתתפי ה"פסטיבל" (23:00). יאללה ביי,

fugitive

New member
ועוד בונוס

האי פי החדש של דני הדר ונגה שלו (אלילים), כרגיל אצל דני, להורדה חינם ובאופן חוקי. תורידו, מה אכפת לכם.

gilgamesh

New member
ג'וליה בצוללת

הופעה נהדרת של יוצרת יוצאת דופן, היא מדלגת בין סגנונות בקלות מעוררת קנאה. באמצע ההופעה היא ניגשה אליי, לאחר ששמה לב שאני מצלם אותה, הושיטה לי את המצלמה שלה וביקשה ממני לצלם אותה, ובסוף ההופעה היא ביקשה ממני את כתובת הדוא"ל שלי, ושאלה אם אוכל לשלוח לה את התמונות שצילמתי עם המצלמה שלי. הא.

davecom

New member
עוד פרטים...

נזכיר שדי.ג'יי קארס באוגנדה זה חלק 2 בסידרה של ערבי גדולי המוסיקה השחורה שבשבוע שעבר התחיל עם מארקי Fאנק בערב ג'יימס בראון. היה ממש נחמד, חוץ מזה שאף אחד לא התרכז בסרט שהוקרן שם (כולל אני) ושאחרי כמה תקלות טכניות מארקי נתן כרגיל סט פטיפונים מדהים של ג'יימסי. OVO הם סוג של נויז-דום, שזה כמובן שונה לגמרי מדום ניסיוני. כמובן שזה בצחוק כי נראה לי שבסופו של דבר ההגדרות האלה הן בעיקר של יובל. במייספייס שלהם הם בכלל מוגדרים כבלאק מטאל, טרופיקל ובלו-גראס. ככה שהכל אפשרי. מה שבטוח זה שהם איטלקים. אני חייב לציין שערב ההתרמה בצוללת זוכה בתואר המפוקפק "בעל הפוסטר הגדול והכי מכוער של החודשים האחרונים בירושלים". זה והפוסטר הענק של אירוע הבלאק אייד פיז היו המטרדים החמורים ביותר בניסיונות לתלות פוסטרים על המסיבה שלנו בסירה. מיותר לציין שערב ההתרמה מדבר אלי הרבה יותר מאשר האירוע ההמוני של הבלאק אייד פיז ואחרים (תחת השם המופלא Jerusalem rocks), כולל תליית פוסטרים אכזרית וחסרת התחשבות ברחבי העיר. 'הליקס' בשלישי בצוללת צריכים להיות מעניינים. גם הם קשורים, כמו כל דבר בעיר הזאת, למארקי Fאנק. כמדומני. The Noses, אני מכיר. למען האמת ניגנתי איתם לפני כמה זמן בברבור. אלה חבר'ה מבצלאל שמג'מג'מים סוג של רוק-פוסט-רוק מאולתר על גבי אלקטרוניקה. לפעמים יש שם מתופף, לפעמים לא. מה שמוביל אותנו לנקודה הבאה. ביום שישי, באוגנדה, צהריים של להקות צעירות. בין השאר גם אני אתופף שם, יחד עם ירון וולף המוכשר על גיטרה, ועמרי מלהקת ספיף במלודיקה (!). הכניסה חינם. וכמובן - ערב שלנו בסירה ביום שני. תמר (ממש בהתחלה), בעז (על מיסטר ארור סאונד סיסטם ודני הדר, בטח) אח"כ. לטיפה Pאנק (על משקל מארקי Fאנק) האורחת שלנו, ואח"כ אני (אם אף אחד אחר לא ירצה, כי באמת זה לא קריטי) במשהו שלא הוחלט עדיין, כנראה הרבה אלטרנטיב אווירתי אבל די רועש. בן סירה 4, שני בשעה 22:00. תודה בוזי, אהבתי את התיאורים המלבבים. כה לחי.

fugitive

New member
שוב לא דייקתי בקריאת הקומוניקטים

אתה צודק. פעם עברתי הרצאה על ההבדל בין בלק-מטאל, דום-מטאל, דת'-מטאל וטראש-מטאל. מיותר לציין שלא נשאר הרבה בראש. זה שהם "ניסיוניים" זו כנראה המצאה שלי... אסף- אתה יודע לחיות.

davecom

New member
אני יכול רק לנחש ממי היתה ההרצאה

זה לא נורא, כמו שכתבתי. כל אחד גם ככה בסוף ממציא פרשנות חדשה או סגנון חדש. תמציא גם אתה. הנה למשל - "מוסיקה עילמיטיבית". רואה? זה ממש קל.

למעלה