לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מחלוקת בעניין מי מופיע היום על הגג של משכנות שאננים ב-16:30. שניים ממקורותיי גורסים כי מדובר במופע המשותף של פיטר רוט ומאור כהן. מקור אחד יטען שדווקא התפוחים (ה-מ-ע-ו-ל-י-ם) ינגנו שם. הכי טוב אם זה גם וגם. * סגול 59 יתקלט בפאב רזניק. * נימוי יופיע באוגנדה. ~שבת~ * מי שזה עושה לו את זה: חוזה פליסיאנו יופיע היום בזאפה בת"א. * אתמול הייתה ישיבה של שדרני רדיו הר-הצופים בסינדרום ויש לי תחושה שזה יקרה גם כאן במופע של הבילויים בצוללת הצהובה עם צאת החדש שלהם "שכול וכישלון!" אתמול. * מונוטוניקס, שמי שלא ראה אותם בהופעה לא ראה הופעה מימיו+ "טי וי באדהדס" שזה כנראה פרויקט חדש של יובל הרינג מלהקת לבנון, יופיעו בדילה. * אריק סיני מחזיר לבמה את מופע שירי לאונרד כהן שלו, וזה יקרה הערב במעבדה. * הלהקה הדוסית "בין השמשות" תופיע בסינדרום. ~ראשון~ * מי שהפסיד את ההופעה של חוזה פליסיאנו בשבת, יכול לראות אותו היום, שוב בזאפה ת"א. * יהודה עדר, עם אלבום חדש, ועם "כתם" האיש שייסד את בי"ס רימון (סתם, צוחקים איתכם) יופיע בסינדרום. * אנה מפאקוטק תתקלט בסירה. * יואב THC שלנו יתקלט ברוזה. ~שני~ * בעז (בלי ו' ממש כמוני) בנאי יופיע בסינדרום. ~שלישי~ * ומבנאי לבנאי: מאיר בנאי יופיע ביריד חוצות היוצר. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: סטגדם. * בסינדרום יש משהו בשם "יו"ד". ~רביעי~ * זבוב אין גרוב יופיעו בסינדרום. * דאבל פיצ'ר בצוללת הצהובה: "בינתיים" וגם "רווח כפול" שנראה לי שאסף יכול לפרט עליהם. * להקת "קרוליין" תופיע במקום שלא שמעתי עליו אף פעם בשם "ואן-גוך". * סקביאס יתקלט ברוזה. ~חמישי~ * אורסולה ראקר המגניבה מגיעה להופעה במחיר מופקע בקפה ברזילי בת"א. * קטמין ופיטס, שני הרכבים של אסף תאג'ר אפשר להגיד, יופיעו באוגנדה. ממש מגניב. * תמר אייזנמן החמודה תופיע בסינדרום. * בוגומיל מבטיחים לעשות הרבה רעש ברוזה. * ערב מחווה לרד הוט צ'ילי פפרז באוזן השלישית. חייב לרוץ, שיהיה שבוע טוב,

davecom

New member
וגם דודו המנחם מתקלט ביום שלישי בסירה

כלומר אני. שכחתי לעדכן באתרים הרלוונטים. זה יהיה במתכונת "אסכולת רוק", אותם חומרים פחות או יותר. אולי אפילו קצת כבד יותר. זה יקרה בשעה 22:00. מי שרוצה מוזמן.

lcasei

New member
מסיבת יער בהרי ירושלים - חמישי ב-22:00

אחרי מסיבה אחת מוצלחת מאוד מגיעה גם שניה. לא דובים ולא יער, במקום מסתורי בהרי ירושלים כניסה זולה בירה זולה אחלה אנשים, הייתי בקודמת. מומלצנתי.

למעלה