לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~היום~ * כמו שדודו כתב, עכשיו בערך מתחיל באוגנדה האוגנדהפסט 3, עם הרצאות וקומיקס, וגם הופעה של היהודונים. * כמו שדודו כתב, מ-15:00, בסימטה של הבולינט יופיעו: ג'ירפות, קרולינה, סוליקו קרו, שאנן סטריט וגיא מאר (די ג'יי הדג נחש). * כמו שדודו כתב, תהיה היום הופעה על גג משכנות שאננים, אבל אני גם לא הצלחתי למצוא מי יופיע שם. נתי? * ובערב: פסטיבל מטאל בצוללת הצהובה. עם הלהקות: פאנטום פיין (שעושים דת' מטאל); דה פיידינג (שמשלבים דת' מטאל עם טראש מטאל); אברייג' (להקה ירושלמית); אלימיניישן (להקנ חיפאית); וקובאלט (להקה שחוזרת לבמה אחרי זמן רב שלא הייתה פעילה). ~שבת~ * אביב גדג', פעם הסולן של אלג'יר, במופע סולו חדש בו הוא מלווה בידי רועי ירקוני (יקיר התחנה), הערב במעבדה. ולא סתם- הופעת בכורה ארצית של המופע הזה. * אסף אבידן והמוג'וס, שתמר אומרת שהם מצוינים, יופיעו בסינדרום. * הגרובטרון יופיעו בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * גפן בי (פעם ראשונה) יופיעו בטוביה. * "ספינת הקריסטל" היא להקה שעושה קאברים לדורז באופן מפתיע, והם יופיעו בסינדרום. ~שני~ * ננוצ'קה, להקתה של הדוגמנית לשעבר יולה בארי, ולהקה אשר פועלת בניו-יורק בדרך כלל, מגיעה להופעה בצוללת הצהובה. אני שמעתי איזה שני שירים שלהם ודי התלהבתי, ואומרים שבהופעה זה עוד יותר טוב. * תמר אייזנמן תופיע ברזניק. * הדס בלאס, גם היא זמרת ירושלמית, תופיע בסינדרום. ~שלישי~ * החל מהערב, ובכל יום שלישי בקיץ, פסטיבל ג'אז בקניון ממילא מ-18 עד 23. שתדעו. אני לא יודע מה זה קניון ממילא אבל... * אסף ארליך מגיע להופעה בסינדרום. מאד נדיר שהאיש הזה מגיע לירושלים. מאז שהילה מזור עזבה את התחנה, אין לנו גם אוהדים גדולים שלו פה בתחנה, לדעתי. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: טל בביצקי והרכב הפיז'ן שלו. ~רביעי~ * היום אמור להיפתח פסטיבל הבירה במתחם הרכבת. מישהו יודע מי מופיע שם? * יולקי פלקי בחגיגה צוענית בסינדרום. ~חמישי~ * נעם רותם יופיע בסינדרום. אתם יודעים מה אני חושב על ההופעה הזו... * דאבל פיצ'ר בצוללת הצהובה: המידנייט פיקוקס וגם להקה בשם into white. * גפן בי (פעם שנייה) חינם בבית-המוזיקה. * נינט! מארחת את ביט 69! במעבדה! הופעת השנה בירושלים, ללא ספק. * ערב מחווה לוולווט אנדרגראונד, באוזן השלישית. * ביום רביעי ברדיו הר-הצופים מארח, אני מניח שלומי שבן. שבוע טוב וקריר לכולם,

תיקונים והארות...

קודם כל, הפתעה לגבי 2 דברים בלוח שקשורים במפתיע לרדיו. into White הם להקה שקשורים (דרך אדם אחד, לפי תמר) לסדרני הדשא (שחביבים על תמר מאוד, אבל אולי בעיקר בגלל הסולנית, שכנראה זאת לא אותו האדם). והקשר לרדיו, והתיקון למה שבעז אמר, הוא שביום רביעי מדובר על אירוח שלהם ברדיו. שבן כנראה בשבוע הבא. תנו לי לחזור אליכם עם זה. הרוק הכבדים פחות מוכרים לי, חוץ מ The Fading שנקראו פעם אקססום והיו חביבים מאוד בפסטיבל מטאל שיחיא משוורצחייע אירגן בצוללת לפני כמה שנים (2-3?). קניון ממילא זה בטח בניין האחים ישראל (ולא זה שבתלפיות...) שנמצא איפה שתחנת קו 30 לאוניברסיטה ברח' שלומציון (למי שעני ומכיר). נשמע מדאיג. אבל אולי נתבדה. נינט? ביט 69? מעבדה? טוב, סחטיין. אם יצוץ עוד משהו שלא חשבנו עליו נעדכן.

../images/Emo23.gifסדרני הדשא!../images/Emo23.gif

שמעתי את מה שיש במייספייס של into white, ולמרות שהם לא רעים בכלל (אפילו יש להם שיר אחד שממש מצא חן בעיני), בכלל אין מה להשוות ללהקת הניינטיז הכי לא-מוערכת-ולא-מוכרת-לגמרי-שלא-בצדק שאיתה הם חולקים אדם אחד (לדעתי זה מיכה קפלן, אבל אל תתפסו אותי במילה). שנאמר: חתולים רוקדים אסיד בסיבובים מסוכנים חתולים קוראים לי מחוות הדגים

davecom

New member
יכול להיות שהם לא יגיעו בסוף בכלל

אני עד היום זוכר שזה אחד הדברים הראשונים שהשמעתן בתכנית.

G4rfi3ld

New member
stuff

i dont know if the simpsons movie is out in israel yet, but it rules and you should watch it. also, oded played a deerhoof song from their last album on his show this week - excellent song from an amazing album, check it out. shabat shalom and a good week

davecom

New member
Thanks

.I know Astro went today to the Simpsons. The Deerhoof song is really great, even surprising for me

davecom

New member
אני מצמיד כאן הודעה על הופעה שקיבלתי במייל

זה צמד שמורכב משגיא זאקס מקוביאשי פורצלן ומעופר (לא זוכר מה) מלהקת אוטו-רוסיה: היי חברים, מחר בערב (יום ראשון) יש לנו הופעה ברוזה שזה פאב בירושלים. זה מקום נחמד, השתיה שם ממש זולה וההופעה בחינם. אה, וגם נעים בירושלים. זה נמצא ברחוב הדקל 2 שזה יוצא איפשהו בשוק מחנה יהודה, בשעה 21:00. הייתה אמורה להיות עוד להקה אבל הם ביטלו, אבל יכול להיות שתיהיה עוד להקה עד מחר, ואם כן, היא בטוח תיהיה טובה. אפשר לשמוע סקיצות ממש רועשות מחזרה שלנו פה: מתישהו גם יהיו הקלטות אמיתיות. יש לנו עוד כמה הופעות החודש בירושלים ות"א שעליהן אין לי עדין ממש פרטים.

Gerdulin

New member
תיקון טעות

קניון ממילא זה קניון חדש, לא מקורה, שנפתח לא מזמן ברובע ממילא. הכניסה אליו נמצאת מול מלון מצודת דוד כשהולכים לכיוון העיר העתיקה (הרחוב שממשיך את אגרון לא זוכרת תשם שלו לכיוון העתיקה), הכניסה מצד שמאל של הרחוב- ליד החניון הענקי. נכנסים לבניין, עולים למעלה במעלית ולאחר מיני מבוך יוצאים החוצה לטיילת ושדרת חנויות. יש שם מלא דברים בקיץ, אינסוף הופעות ושוק האיכרים של המושבה בימי שישי עבר לשם בשעות הבוקר- אחה"צ. כל קשר בין בניין האחים ישראל מקרי בהחלט.

davecom

New member
טוב לדעת

אבל עדיין נשמע חשוד. כלומר... לא רוק'נ'רול.

G4rfi3ld

New member
myspace

is someone going to try and keep the myspace active while i'm away? its not so hard and its really worth it.

למעלה