לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * אפשר עדיין להספיק: קולולוש על גג משכנות שאננים ב-16:30. * כח ראסטה יופיעו ברחבת הסינמטק, כנראה במסגרת אירועי פסטיבל הקולנוע. * אלון אבנת יתקלט בסירה. ~שבת~ * Third World Love- ארבעה מוזיקאי ג'אז מהמובילים בעולם (ושלושה מהם ישראלים) בצוללת הצהובה. * דני ליטני יופיע בסינדרום. * העכברושים ינגנו ג'אז בדילה. * אהליבמה (?) יופיעו ברוזה. * גם רבל סאן (קולולוש) וגם מארקי Fאנק שלנו יתקלטו בסירה. ~ראשון~ * אטלנטיקה יופיעו בסינדרום. ~שני~ * הדרה לוין-ארדי (מעניין אם זה שעמרי בחו"ל יפחית את כמות בדיחות הקים דיל) תופיע ברזניק. * עמית מורלי במופע "רוצח" בסינדרום. ~שלישי~ * חן קליין, זאת שהיה לה איזה שיר ברדיו עם שחר אבן-צור, תופיע בדאבלין. האם הדאבלין יתחיל להביא לכאן הופעות על בסיס קבוע? * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית רוברט אנצ'פלובסקי. * חוזילטו יופיע באוגנדה. * בסינדרום יהיה מופע בשם "שלושים ומשהו"- מופע קאברים לאולדיז או משהו כזה. * לטיפה Pאנק תתקלט בסירה. ~רביעי~ * רם אוריון יופיע בסינדרום. חבל שאני לא יכול ללכת... * דאבל פיצ'ר בצוללת הצהובה: ארז רווה ונערי פוסטר (שהייתי בטוח שנעלמו). * באוגנדה פותחים ערבי תקלוט של לייבלים איזוטריים כהגדרתם, והערב הפעם הראשונה עם הלייבל No Fun. * גדי בלורי יתקלט ברוזה. ~חמישי~ * שלום חנוך יופיע במעבדה. * יהלי סובול יופיע בסינדרום. * הצוללת חוגגת יום הולדת ויהיו מלא הופעות. בין השאר: אם סי קרולינה, תמר אייזנמן, יובל זדרמן, תומר יוסף ועוד ועוד. * "הקברט המטאלי", סוג של מופע קאלט, בתיאטרון החאן. * התקלוט הגדול של הערב יקרה בסירה: יואב THC ומירב-דאנס-הול-רגאיי, שני אנשי הרגאיי של התחנה, יתקלטו שם. או אם תרצו: ערב רגאיי של רדיו הר-הצופים בסירה. * מארקי Fאנק, גם הוא משלנו, יתקלט בינקיז. נזכיר שביום רביעי דויד פרץ אמור להגיע אלינו ולהקליט עוד לייב סשן, כרגע אני לא ממש יודע מה קורה עם זה, אבל אני מניח שדודו יעדכן בהמשך. נזכיר גם שעולות עכשיו הרבה תוכניות חדשות ומסקרנות בתחנה, וחוץ מגרדה ששכחתי אותה לבושתי, הייתה השבוע גם הבכורה של הליאור אסטרו שואו ובטח קורים עוד דברים שאני לא מודע להם. אז יאללה, תיכנסו לאייקאסט ותאזינו נבלות! שבת שלום ושבוע טוב,

davecom

New member
הייתי באלון אובנת

היה די משעשע, אבל לא בגלל התקלוט. לא משנה. אז הדאבלין מתחיל להביא הופעות כאלה יותר? אפשר לפתוח את זה לדיון אבל אותי אישית קצת מרתיע שאמנים יתחילו להופיע שם. אני לא רואה איך מקום כזה תופס מבחינתי חשיבות תרבותית כלשהי, ומצטער אני פוגע פה במישהו מיושבי המקום. אותי יותר מרגשת העובדה שאוגנדה מקדמים את החלל החדש שלהם בעזרת יותר ויותר הופעות שלא את כולן הייתי רוצה לראות, אבל ללא ספק מהוות סמן קיצוני (נקרא לזה ככה) מבחינה של העשייה בעיר. כלומר, יש לי הרגשה שהלייבל No Fun, טוב או רע ככל שיהיה, לא יקבל ערב שם. אני טועה? ואם ייצא לי לראות את לטיפה ביום שלישי אני אהיה מרוצה. הרבה זמן כבר לא יצא לי, והגיע הזמן.

lcasei

New member
ר"ש אפס שתיים - הופעות השבוע בירושלים

השבוע רוב התכנית הוקדשה להופעות בירושלים. 1. יהודה לדג'לי - In This World 2. Lebanon - Bycicle (אתמול באוגדנה) 3. נערי הפוסטר - שיעור בתקשורת (רביעי ב-22:00 בצוללת) 4. האנשים - בואי לאילת (היו בחמישי בסינדרום) 5. העכברושים - שיר אהבה טרי (ממש בשניות אלו בדיילה) 6. Third World Love - Avanim (עוד דקות מספר בצוללת) 7. קולולוש - Fight Rebel Sun (אתמול על הגג של משכנות שאננים) 8. הפה והטלפיים - פצע ומלח 9. יעל דקלבאום - Ground Zero 10. חוזליטו - קומה 4 (שלישי 21:00 אוגנדה) 11. זבוב עם גרוב - King Of The Road 12. גדי בלורי - Warrior Dance (רביעי ברוזה) 13. רם אוריון - רינגטון (רביעי ב-21:00 בסינדרום) שבוע טוב..
נתי

davecom

New member
הייתי שמח

לראות סוגריים גם ליד לדג'לי. אבל אני מבין שזה היה רק סוג של אינטרו. את העכברושים פיספסתי ממש במקרה ורק נשארתי קצת בדיילה אחרי ההופעה שלהם. את Third World Love ראתה באותם רגעים מי שלא הצטרפה אלי לשיטוט הלילי... ורבל סאן, אגב, הופיע באותם רגעים יחד עם מארקי Fאנק בסירה. בעז הבטיח שכנראה לא יבוא לרם אוריון ברביעי בסינדרום. סנסציה.

davecom

New member
מאיפה המידע?

אני חושב שאני יודע למה את/ה מתכוונ/ת...

Canta Brasil

New member
אני עוד מתאוששת מההופעות של השבוע שעבר

דניאלה מרקורי ותרזה סאוגיירו במסגרת פסטיבל שומעים עולם. שתי הופעות ענקיות. פשוט ענקיות.

moe7

New member
מרי אנד דה בייבי צ'יזס והופסי דייזי באוגנדה

בשבת, ה-21.07, ב-21:00. 10 ש"ח.

moe7

New member
זה היה מקום הולם למודעה?

פשוט חשבתי שמוטב לא לפתוח שרשור חדש.

למעלה