לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * באוגנדה, מ-13:00: דה-נוזס, המבשר, טלשר ולאה, בהופעות. * ב-16:30 על גג משכנות שאננים, יופיע שאנן סטריט (תודו שזה משעשע). * נדמה לי שיש היום עוד הופעה של בלונד רדהד בבארבי ת"א (אחרי ששכחתי לציין את ההופעה שאל אתמול בשבוע שעבר...). * רונה קינן במופע "עיניים זרות" במעבדה. * יובל זדרמן בצוללת הצהובה. ~שבת~ * הארוע החשוב ביותר של המילניום הוא כמובן ההופעה של הסטוג'ס בגני התערוכה בת"א. יש גם חימום של דה-גירלז. * הרבה פחות חשוב: בכיכר רבין ינסו להיות חלק מכל הסיפור של ה"לייב ארת'" של אל גור. ברחבי העולם יופיעו כל מיני מדונה ורוג'ר ווטרס. אצלנו יופיעו טיפקס ומוש בן-ארי. לא שהתחממות כדור הארץ לא מדאיגה אותי, פשוט ההשוואה בין מוש לאיגי זה באמת... באמת... * ובירושלים: רונן שטיינבאום יופיע בסינדרום. * מיכל ספיר, אשת "אפור גשום" בעבר, תופיע באוגנדה. אח"כ תתקלט לטיפה Pאנק שמון זמן לא הייתה פה בלוח. * יוני ניב ומתי קובלר יופיעו בתיאטרון החאן. * במעבדה יש איזה מסיבת אוונגרד עם כל מיני תקלוטים, ביניהם גם אנה וסוזנה מפאקוטק. ~ראשון~ * Mad Bliss, שיש תמונות משעשעות שלהם בפליקר שלנו, יופיעו בסינדרום. פתיחת דלתות ב-20 (=כץ רוצה שתבואו ותשתו עוד. למה לא?). * מרק מוריס יתקלט ברוזה. ~שני~ * אלעד זאב, עם אלבום סולו שאני מאד מחבב, ודוד בלאו (שהוא גם הסולן של ED), יופיעו באוגנדה. שניהם כמובן אנשי הלייבל פיתקית. * יא יא כהן אהרונוב, בסיסט הדג-נחש, פוצח בקריירת סולו, ויופיע בסינדרום. האמת, שמעתי אתמול אצל נתי (שהתוכנית שלו אתמול הייתה נפלאה!) וזה נשמע מעניין. * סוליקו (שלנצח ידבק בהם כתם ה-"לא ציפיתי"), יופיעו בפאב רזניק. * ב-23:00 אפשר לבוא לרוזה ולהאזין לשידור בן 5 שעות ב"קול הקמפוס" עם להקת "ישראל". ~שלישי~ * רונית רולנד, שהשבוע התארחה ב"רדיו הרה"צ מארח", תופיע בסינדרום. * רביעיית אבירם גוטפריד במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי. * יואב THC שלנו, יתקלט ברוזה. ~רביעי~ * אורן לוטנברג, גיטריסט של המון אנשים בעבר, יוצא לקריירת סולו, ויופיע בסינדרום. הוא גם מארח את מאור כהן. אם זה אומר לכם שמדובר במעין מופע איחד של "הבליינים", זה אומר שכדאי מאד להגיע. * וממאור כהן לאנדרו כהן. אנדרו כהן במופע ג'אז מחו"ל בצוללת הצהובה. * פיקה יתקלט ברוזה. ~חמישי~ * "האנשים" יופיעו בסינדרום. * מאיר בנאי יופיע במעבדה. * מוריס, במופע קאנטרי וסיפורים, ברוזה. * משה שוראקי, שכן של דודו, יופיע בבי"ס מוסררה. * להקת "קרוליין" תופיע בצוללת הצהובה. * דסי (?) תופיע בבית הקונפדרציה. - אני רוצה להזכיר שביום רביעי ב-16:30, נעם רותם ואדם שפלן יבואו לנגן ולדבר על "עזרה בדרך", החדש של נעם. אתם מוזמנים לבוא ולהביא חברים. - פסטיבל הקולנוע נפתח פה אתמול, באופן אישי אני מקפיד לנצל אותו כדי לצפות בסרטים תיעודיים חדשים על מוזיקה, משהו שנדיר מאד למצוא בימים כתיקונם. השנה יש את הסרט העלילתי על איאן קרטיס זצ"ל, ויש גם סרט תיעודי על ג'ו סטראמר זצ"ל. ויש גם סרט תיעודי על הדיקסי-צ'יקס, שלפחות מההיבט הפוליטי הוא בטח מעניין. אולי בשנה הבאה יהיה כבר סרט תיעודי על עלייתן ונפילתן של הפיקסי-צ'יקס... - השבוע עמרי גם עוזב אותנו, שזה גם נורא עצוב (אפילו קורע לב). לפחות הוא ישוב. שבוע טוב

חייבים לציין

שמשהו בהופעה של מיכל ספיר באוגנדה נשמע ממש מעניין. פעילה כבר המון המון זמן ובכלל קשורה לדברים כ"כ נשכחים באלטרנטיבה בארץ. טיפקס ומוש בן-ארי מול איגי? המממ... שכחת לציין שיש גם בעז שרעבי בקיסריה. גם יום ראשון באוגנדה נשמע מעניין. מישהו מגיע? עוד תגובות בהמשך. הסרט על איאן קרטיס די מדובר עכשיו. באמת אחלה שהביאו אותו לפסטיבל. פיקסי צ'יקס בקרוב.

G4rfi3ld

New member
גם לי עצוב, תודה בזה + פלייליסט מאתמול

אורח באולפן: עודד. 1. soulsavers – kingdom of rain 2. queens of the stone age – Christian brothers 3. chris cornell – flutter girl 4. dax riggs - ? 5. ataxia – Ethiopian song 6. tomahawk – mescal rite 1 7. battles – tonto 8. secret chiefs 3 – book t exodus 9. googol bordello – ultimate 10. young gods – stay with us 11. boris with michio kurihara - rafflesia 12. beastie boys – suco de tangerina 13. the black lips – hippie, hippie, hooray אוי זה התעוות לא נורא

G4rfi3ld

New member
בזמן שאני בחו"ל

כנראה שעודד יחליף אותי בעשיית מוזיאחלה, ולכאשחזור עודד יעבור לתכנית סולו שתקרא "מוזיבאסה" שתהיה לפני/אחרי התכנית שלי. יא מאן, עודד רולזז

Trixerin

New member
לוידעת מה נראה לכם הגיוני

אבל אני לא מזיזה את התוכנית שלי:(:(:(:(!!!!

davecom

New member
תיארתי לעצמי שזה יקפיץ פה מישהי

אז מה עושים עם מוזיבאסה? אפשר לארח אותו ביום שני... יש שם הרבה מקום.

lcasei

New member
../images/Emo10.gif ר"ש אפס שתיים - 5.7.07

1. Resses Rejects - Jasie 2. Fava Beats - Mr. Motivator 3. SparkO & NicoTeen - Pussy2 (קאוור לג'ינג'יות של הג'ינגיות) 4. וולקן - יודע 5. נושאי המגבעת - נושאי המגבעת 6. דיוולאט - פריז 7.בן יהוה ורוקי בי - שושנה 8. שאנן סטריט ודנה עדיני - Share 9. יאיא כהן אהרונוב (ואם סי קרולינה??) - עוד מעט 10. ג'ינה סנאף - כל הזמן קורא לה 11. Hilla Weiss - Never Again 12. BangLaDeath - Ya Sovietsky כפרות.

X A I M

New member
יש שמועה לא מבוססת

שיש הופעה של התזמורת הטרופית באוגנדה ביום שני

lcasei

New member
מוסא נחמיאס כתב לנו הודעה במייספייס.

זה ממש חלום שהתגשם.

למעלה