בנוסף לזאפה ת"א- אגיע גם לזאפה הרצליה השאר רחוק
F FestivalDonaGracia New member 20/9/11 #16 מופע נוסף בתאריך 16.11 בפסטיבל דונה גרציה! לעוד מידע אודות הפסטיבל: www.festival-donagracia.info
S sivan3004 New member 21/9/11 #23 רוב הסיכויים באה לזאפה ת"א יש לי כבר כרטיס, אני רק צריכה למצוא איך לחזור חח
פ פשוט שייי New member 21/9/11 #24 איפה את גרה? יש לך רכבת,ברכבת מרכז כל הלילה....אל תשכחי שאני בא הכי רחוק מכולם(ממה שכולם באים) וכל פעם חוזר ברכבת מרכז(כי זה בזאפה ת"א )
איפה את גרה? יש לך רכבת,ברכבת מרכז כל הלילה....אל תשכחי שאני בא הכי רחוק מכולם(ממה שכולם באים) וכל פעם חוזר ברכבת מרכז(כי זה בזאפה ת"א )
S sivan3004 New member 22/9/11 #27 אבל סבתא שלי גרה קרוב, אז במקרה הכי גרוע אני אשן אצלה כבר עשיתי את זה בעבר
Y YosiKdsh New member 22/9/11 #32 בוא נראה... ביט חיפה- אני לא יכול להפסיד! הכי קרוב בעולם!! זאפה תל אביב- יכול להיות.. נקווה שיש איך לחזור... זאפה הרצליה- ברור! ועוד שני פסנתריםםם!@$?@!# זאפה ירושלים.. בתהליכים... חוץ מהרצליה הכל זה להקה?!
בוא נראה... ביט חיפה- אני לא יכול להפסיד! הכי קרוב בעולם!! זאפה תל אביב- יכול להיות.. נקווה שיש איך לחזור... זאפה הרצליה- ברור! ועוד שני פסנתריםםם!@$?@!# זאפה ירושלים.. בתהליכים... חוץ מהרצליה הכל זה להקה?!
ק קורל מאור1 New member 23/9/11 #40 אני ממש רוצה לבוא לזאפה ת"א כ"כ בא לי הופעה (בעיקר להקה!) אבל כנראה (זה עדיין לא סופי) שלא יהיה לי עם מי לבוא ולא בא לי לבוא לבד...
אני ממש רוצה לבוא לזאפה ת"א כ"כ בא לי הופעה (בעיקר להקה!) אבל כנראה (זה עדיין לא סופי) שלא יהיה לי עם מי לבוא ולא בא לי לבוא לבד...