לוח הופעות ראשון לתש"ע

fugitive

New member
לוח הופעות ראשון לתש"ע

קצת דליל אבל ככה זה בחגים. ~שישי~ * תקלוט מוזיקה אלקטרונית מכל הסוגים וגם הופעה של אשכרה מתים בבאסס. * "מערכת שמע שיגעון" עם רוקי בי ועמית E בסירה. * קיריל ובוריס בתקלוט באוגנדה. * ולהבדיל, "היטמן-קיריל" יתקלט מוזיקה מאוספי היטמן האגדיים בתקליט. ~שבת~ * האמסטר מתקלט בבאסס. * פטר נגד אולה – תקלוט בסירה. * כאילו ההיטמן מאתמול לא הספיק, אבי ש. במסיבת פופ בתקליט. ~ראשון~ * "שיח אקוסטי" עם רונה קינן בצוללת הצהובה. הופעה, וגם שיחה עם הקהל על השירים, אם יש לכם מה לשאול. * מופע כפול בקצה: הרדיקלז והקארסיטרז. אבל האם תהיה שיחה עם הקהל? * דינה דונטלה בתקלוט ושיחה על התקלוט (סתם, די) בסירה. ~שני~ * התקלוט החודשי של רדיו הר-הצופים בסירה: ג'קל והייד – עודד ואורן יתקלטו. * אורי דרור ו"לס", דאבל פיצ'ר בבר המעבדה. ~שלישי~ * הידד! הופעה של אנטיביוטיקה, תקלוט של בן ריפתין, באוגנדה. * טרנטינה יופיעו ב"קטנה" (אולי לכבוד ביקורו של טרנטינו). * מופע מחווה לג'ו עמר ומורשתו במוזיאון מגדל דוד. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: ד"ר ג'אז (בלי מיסטר הייד). * יאשה מתקלט אלקטרו-Pאנק בסירה. * לא יודע מה זה "ריביירה לאונג' בר", אבל הם מרימים מסיבת Fאנק עם תקלוט של אילן זבולוני וגולן T. ~רביעי~ * עוד ערב של "פוס-פאוואר", 6 תקליטניות בבאסס. אנחנו המצאנו את "תקלוט נקבות", עם כל הכבוד. * די ג'יי פינסקי יתקלט אינדי ואלקטרו בתקליט. * המחסל בסירה. * קובי פרץ בבריכת הסולטן. ~חמישי~ * לאונרד כהן באצטדיון ר"ג. מי שהצליח לקנות כרטיס ינסה גם לראות משהו. * בתקליט מנסים לאסוף את הממורמרים מירושלים, ויקרינו הופעה של לאונרד כהן בדי וי די. * אביב גדג' יופיע בצוללת הצהובה. יש סיכוי שיהיה קשה להשיג כרטיס לפחות כמו לכהן. * לאחר שאחיו קובי הופיע אתמול בבריכת הסולטן, יתקלט ירון פרץ בסירה (פההה). זהו, עכשיו הגענו לברכות המרגשות. ובכן, שנה טובה וחג שמח לכל משפחת גטו רדיו הר-הצופים, משפחותיהם, חבריהם, חיות מחמדיהם, לעוברי האורח בפורום וכמובן למאות אלפי המאזינים שלנו, וגם אלה שהם סתם חברים בפייסבוק. אני אהיה מנותק מהאינטרנט במהלך החג, אולם אני מקווה שכשאחזור היואבים יפתחו את הדלת ושדרני התחנה יחדלו להקיש על דלתותיהם. שלום

למה להיות שלילי?

במקום לקוות שנחדול מלהקיש, אתה יכול להצטרף לנקישות בעצמך. אם כולנו ננקוש על דלתות יואבים, ייפתחו שערי הגאולה (או משהו בסגנון). אני צופה התרוקנות של מרתפי רדיו הר הצופים ביום ג', ונהירה מאסיבית לאוגנדה, תוך זעקות "דן פביאן תעשה לי פלסטיק ריק". ולגבי כוח פוס - זו לא הפעם הראשונה שקונספט מקורי של שדרני רדיו הר הצופים מאומץ על ידי שאר תקליטני ירושלים. להזכירך, אבי ואני היינו הראשונים לשלב שירים של סדרני הדשא בתיקלוטים, טרנד שאומץ לאחר מןל על ידי המבאס (או שמא המחסל?), "כולם להתנהג כרגיל" ושאר תקליטנים מקומיים.

למעלה