לוח הופעות מרוכז

fugitive

New member
לוח הופעות מרוכז

מרוכז כולו בחופשה המרוכזת באוניברסיטה. ~שישי~ * רוצו לאוגנדה! אולי תספיקו לתפוס את "זק"א" ואת "ריסס ריג'קטס" בהופעת צהריים. * רוצו לכיכר בית הדפוס (זו הרחבה של הבלו-הול והינקיז)! אולי תספיקו לתפוס את דן תורן וקולולוש בהופעה. ויש גם תקלוט של האזרח רבל סאן. * ב-16:30 על גג משכנות שאננים: ההרכב קימבובו במוזיקה לטינית סוחפת! * בערב: די ג'יי קארס יתקלט ברזניק. ~שבת~ * אפרת בן-צור מארחת את ערן צור בצוללת הצהובה. היא באה אלינו השבוע לקדם את ההופעה אז כדאי שתלכו. * ארקדי דוכין יופיע ביריד חוצות היוצר. * סיוון שביט תופיע בסינדרום. * אנומה אליש ינגנו ג'אז בסירה. * יציאת חירום (בעז מתאפק) יופיעו במעבדה. * ערב מחווה לג'יימס בראון באוגנדה. ~ראשון~ * יאיר להמן ונדב קינסקי יעלו בסינדרום מופע בשם "הכל לטובה", שהוגדר כסאטירה בועטת ע"י עכבר כל העיר. * די ג'יי סקביאס יתקלט בסירה. ~שני~ * "אופטימיסטיקל" יופיעו בסינדרום. * "גפן בי" יופיעו ברוזה. ~שלישי~ * היום נפתח פסטיבל "לילות קיץ" בתיאטרון החאן, יופיעו שם ברחבה בין השאר: רגאייסטן, יוני ניב, אביטל רז, אנומה אליש (פעם שנייה) ויונתן קרצ'מר. * אבל האטרקציה האמיתית של השבוע היא ששלום גד והיהלומים חוזרים להופיע, וזה יקרה בסינדרום כמובן. הופעה מומלצת ביותר. * אסף אבידן, שרק לפני שבוע וחצי היה אצלנו באולפן, ייתן הופעה אקוסטית ביינקיז. * בדילה תוכלו לשלם 10 ש"ח ולראות 3 להקות: "אכזבות'", "Expect Nothing", ו- "Action! Attention!". * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: "פלנקטון", השלישייה החמודה שזכורה לי לפחות בזכות החבירה שלה לשי נובלמן בערב המחווה לנושאי המגבעת. * בסירה יתקלט "האמסטר", שאם אני לא טועה משדר כרגע גם אצלנו בימי שלישי ב-1 בלילה, נכון דודו? ~רביעי~ * בפסטיבל "לילות קיץ" ברחבה של תיאטרון החאן: מארק ופרץ אליהו, קיצו, הקברט המטאלי, שי ליפשיץ ועוד. * אהוד בנאי במופע "הפסקת חשמל", שוב במעבדה. * גבע אלון, שאתמול שמעתי לראשונה את האלבום החדש שלו ואני מאוכזב קשות (בינתיים), חוזר להופיע בסינדרום! בטח יהיו שם כמה חבר'ה מהרדיו. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט באוגנדה. * ושותפו היצירתי רוקי B יתקלט באותו זמן ברוזה. * ב"תקליט" יתקלט יונתן להט ערב על טהרת הפינק פלויד לכבוד 40 שנה להיווסדה של הלהקה. ~חמישי~ * בת"א: יופיע בארץ לראשונה צמד הטראש-מטאל הניסיוני (אני לא יודע אם המצאתי את זה עכשיו או שקאתי את זה איפשהו) OVO שיגיע גם אלינו לאולפן בהמשך, ותהיה גם הופעה בירושלים, אבל על זה בלוח ההופעות הבא. בינתיים אתם יכולים לנסוע ללבונטין 7 בת"א. יש חימום של מונוטוניקס, שזו לבד סיבה מצוינת לצאת מהבית. * אבל גם בירושלים יש הופעות מחו"ל! ג'טרו טאל (מה שנשאר מהם, ואל תתקנו אותי, זה ג'טרו טאל ולא ג'טרו טול) יופיעו במתחם הרכבת. * במסגרת פסטיבל "לילות קיץ" ברחבת תיאטרון החאן: שים לב עמרי- אבי בללי ורועי ירקוני במופע משותף, ואחריהם "סאונד אוף דה גראונד". * הדג נחש יופיעו במעבדה. * אלי לולאי, לשעבר הסולן של רוקפור, מתחיל להופיע עם חומרי הסולו שלו, הערב בצוללת. * רונית שחר בסינדרום. * אהליבמה (היה לנו דיון על זה פעם פה?) ברוזה. * מיול דרייבר יתקלט בסירה. * ערב תקלוטים בינקיז: עם ה"האמסטר" שסיפחתי אותו כבר אלינו, "דינה" ו-"ואדיק". * מחווה ללהקה שלעולם לא תוציא אלבום שלישי, "פורטיסהד" (אני יודע שחשבתם שאני מדבר על שוטי הנבואה, אבל לא), באוזן השלישית. זה היה ארוך. תהנו מהחופש מהאונ' ומהרדיו, שבוע טוב, סופ"ש מוצלח, שבת שלום,

gilgamesh

New member
כמה דברים

קודם כל התרשמותי העמוקה מהשבוע התרבותי העמוס. שנית, בסינדרום ביום א', מדובר בנדב ויקינסקי, הקלידן של להקת סוסיתא (ז"ל ?) המצויינת, בחור מוכשר, אני שם עליו עין כבר הרבה זמן, יש לו חומרים מאוד מעניינים לטעמי. שלום גד בסינדרום, חובה להיות שם, הוא לא מופיע הרבה ולא כדאי לפספס אותו. ובנוגע לג'טרו טאל (כתבת דווקא נכון) על אף הערצתי להם, קצת מאכזב לשמוע אותם היום, יאן אנדרסון נשמע כמו מגרסת חצץ. אני צריך לחכוך בדעתי אם ללכת, אם לאו.

התשובה פשוטה:

לא מדובר באותה אצבע. תמיד יש הסבר הגיוני, אסף. טוב, בדרך כלל. מדי פעם, כלומר. רק צריך לחפש אותו.

וכמובן:

כשהסוס אוכל חציר, זה בסדר כששועל אוכל ענבים בבציר זה בסדר אבל מה נורא מצחיק נורא, שעכבר אכל לדני את הסוודר

gilgamesh

New member
אמא רק אמרה שחבל, על מי אתם עובדים?

אם עכבר היה אוכל לדני את הסוודר, אמא הייתה מנהלת נגדו מלחמת חורמה. ואגב, הידעתם כי פיץ העכבר נולד בירושלים לפני מלחמת השחרור?

הידעתם גם

כי להקה ישראלית לא עלומת שם בשם Betzefer התפרסמה בתחילת הקריירה שלה בגירסת כיסוי לפיץ העכבר, ורק כשגדלו והגיעו לגדולות וחתמו בלייבל המטאל הבינלאומי Roadrunner, אנשים סוף סוף הפסיקו לצפות מהם לנגן את זה שוב בהופעות?

ofluss

New member
האם אתה ידעת..

שמוזיבאסה שמה את גירסת הכיסוי הזו בתוכנית הקאברים המפורסמת שלה לפני כשבועיים?

gilgamesh

New member
שלום גד

אוי, איזו הופעה, אוי במילותיה של מרגול: "שלום גד הוא פושע פלילי, בינלאומי." אלי שאולי גאון. אני מת.

davecom

New member
שמעתי מבועז ואנה רשמים

הבנתי שהיה שם מפגש אנשי הרדיו ומקורביו לדורותיו, כולל מפגש מרגש עם אנשי 88פמ. ראיתי בעבר את גד בהופעה בבית המוסיקה, אבל נראה לי שאז זה היה שונה.

fugitive

New member
וכמה שהיהלומים נפלאים

זאת באמת הייתה הופעה אלוהית. היהלומים היו אתמול ממש במיטבם. מדהים איך ההרכב הזה לוחץ ומנגן חזק לפעמים, ולפעמים הוא עדין ומדויק. השירים החדשים היו מעוררי התפעלות. חוץ מזה- הסינדרום היה מפוצץ אתמול וזה היה מחזה ממש מרגש. תודה לאסף ששמר לי מקום כל כך טוב!

גם אני הייתי בהופעה שלהם (בסינדרום) די מזמן

וממה שאני זוכרת היא היתה מעולה, כך שקצת חבל לי שלא באתי אתמול. אני לא זוכרת כמה מזמן זה היה, רק שלשלום לא היתה אז את רעמת התלתלים שניתן לראות בתמונות של אנטמן, ושבחורה מסוימת (שלא ננקוט בשמה, אבל זו בהחלט לא אני) ניגשה לאביב גדז' (שבא לראות את אחיו ) בסוף ההופעה וביקשה ממנו שיעשה לה ילדים וילדות.

למעלה