לוח הופעות מעודכן

mory89

New member
מתוקתי, אני אשמח לקבל את ההצעה

חחח תיכף אכתוב לך במסר..

עוד אחת...

בעיר הבירה! זוכרים זוכרים את שנה שעברה?? איך נהנתי.. זה היה אז שהם שרו 'ליד הגורל' והתלהבתי, נכון? אם זה היה במקום אחר, עזבו..
אני מקווה שגם השנה יהיה כיף ומעלה נוסטלגיות יפות.. נתראה.. הכניסה היא ללא תשלום ולעוד פרטים, מי המופיעים וכאלה.. http://music.walla.co.il/?w=/202/935918

eladi88

New member
מעניין אותי כן...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אבל אני לא בארץ... אז זה לא ממש עוזר לי תודה בכל זאת

אוף אני לא מבינה איזה אפסורד!../images/Emo122.gif

בשערי תקווה כן אבל בראש העין לא.. וראש העין זה יותר מוכר וגדול משערי תקווה ואמרתם שזה קרוב.. אז אממ אממ אממ אממ אממ אממ מה הקטעעעעעעע?!!?!?!?#~?$ בכל אופן שמחתי לשתף אותכם בתיסכוליי.. חחחח יאללה שבת שלום לכולםםםםםםםםם!!!

למה?

קודם כל אין קשר- הם באים לאן שמזמינים אותם, גם אם מדובר בכפר יהושוע או ת"א, זה ממש לא משנה..אז בראש העין כנראה שלא הזמינו אותם אם הם עוד לא היו שם. דבר שני, אם את לא מכירה את שערי תקווה ואת גרה ליד, טוב מאוד שההופעה שם, אולי ככה תכירי ישובים קצת יותר יפים בארץ (והכל נאמר לטוב, באמת..) דבר שלישי, אין קשר למוכר יותר או פחות, יבואו כמה שיבואו.. להם כבר שילמו ת'כסף, זה הופעה שהישוב ארגן למתגייסים (כל שנה ת'אמת, והשנה ב"ה..) הכניסה היא חופשית לכל אדם שיבוא..וכמו שכבר אמרו כאן, נשארו רק הופעות כאלה לסיבוב הזה לא כמו בברקה, זאפה, בארבי, אילוון, וכו' שזה לפי הכרטיסים שנמכרים.. כמות האנשים שבאים. מקווה לראות אותך שם אפילו שאת "מתוסכלת" שזה שם ולא בראש העין, שזה לא רלוונטי אפילו.. ושאולי בזכות זה תכירי את שערי תקווה.. (לא אני לא מגזימה, זה פשוט ישוב יפהפה..) ואם יש לך רכב, לא יקח ממך הרבה טרחה.. סוף שבוע נעים!

חוץ מזה, אני מאמינה שגם אם זה הייתה

הופעה כזו, לפי כמות האנשים הם היו מפוצצים את המקום..

eladi88

New member
מעניין למה ראש העין לא מזמינים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

גם כן התימנים האלה...

mory89

New member
יש גם אולם כזה קטן שתמיד

יש בו הופעות.. אל תגידו לי שזה שם!!

למעלה