לוח הופעות מאולתר
רציתי לכתוב אלטרנטיבי במקום מאולתר, אבל קיים חשש כבד שיסקלו אותי באבנים
זה הכי לא מתיימר להיות לוח ההופעות של בעז. כידוע, אין לי עצבים מפלדה ונחישות מברזל, אבל א. היה לי משעמם; ב. ראוי שנמשיך את דרכו של בעז בעוד הוא מחרף נפשו על המולדת. ולענייננו: ~שבת~ * משהו משלנו: אבי ונתי יתקלטו בסירה. כניסה חופשית ומומלצת. * מארקי יתקלט באוגנדה. גם כן כניסה חופשית. * מרסדס בנד, (במסגרת ליין אב: מה זאת אהבה? – פרשנויות שונות למושג "אהבה") יופיעו בבית אביחי. מישהו צריך להזמין אותם שוב בתחילת אדר. * הופעת קיץ אחרונה מול החומות- דניאל זמיר יקנח, אחרי כל האמנים הקיקיוניים מהשבוע שעבר. משכנות שאננים, כניסה חופשית. * ערב מחווה לביטלס (עם: רועי פלד, שירה כרמל, אורי אלבוחר, יהונתן שלמה ובת שבע קורנפלד), בקצה. * The New Orleans Function jazz band עושים ג'אז קלאסי משנות העשרים, בבארוד. ~ראשון~ * Hop'C Dazey ואקשן!אטנשן! בקצה. * דאבל ג'אז: שירה ז' כרמל ואחריה טריו עופר גנור באברם (מול הדוידקה) * תמר אייזנמן מארחת את אונילי בתקליט * לילות סתיו בירושלים העתיקה- דוקטור ג'אז בככר המוריסטאן, משפחת אלייב בגן התקומה. כניסה חופשית. ~שני~ * מחווה לנושאי המגבעת בסטרדאסט. יהיו תקלוטים ויוקרנו סרטים. כניסה חופשית. * ליאור גוטריימן מתקלט בטיפה. כניסה חופשית. * מארש דונדורמה בפתיחה של מרכז תרבות העמים המחודש. כניסה חופשית. ~שלישי~ לא מצאתי כלום. אבל זה אחלה ערב ברדיו, אתם מוזמנים להשאר בבית ולהקשיב
~רביעי~ * דני סנדרסון וגידי גוב מארחים את מזי כהן, אפרים שמיר ואלון אולארצ'יק במתחם הרכבת הישנה. ~חמישי~ * ערב הפתיחה הנוצץ (לא שיש לי מושג מה יהיה שם, אתם מוזמנים להסיר את מעטה המסתורין) של באסס, המקום החדש בעיר. * אטליז יופיעו במעבדה. * ערב מחווה, שלישי במספר השבוע, הפעם לגרייטפול דד. The Elevators אחראים עליו, והוא יתקיים בצוללת. * לילות סתיו בירושלים העתיקה- אנדרלמוסיה בככר המוריסטאן, להקת מסאלה בגן התקומה. כניסה חופשית. *שירה בציבור עם אילנה כץ ואלי נווה, ברחבת ממילא. כניסה חופשית. ======= תכל'ס, כל הלוח המאולתר הזה היה תירוץ כדי להציג שני אירועים חשובים בסופ"ש הבא: בשישי, המסטר יתקלט בסירה. במוצ"ש, ענבלסו (מיצי שחורה) ויהודה לדג'לי יופיעו באוגנדה. (מישהו מתנדב להחליף אותי בעבודה? לעזאזל).
רציתי לכתוב אלטרנטיבי במקום מאולתר, אבל קיים חשש כבד שיסקלו אותי באבנים