לוח הופעות מאוחר

fugitive

New member
לוח הופעות מאוחר

ראשון עד חמישי. זה מה יש. ירושלים 2009 - הרבה מוזיקה "יהודית". ~ראשון~ * שני/האחרון/אוקטובר וגם "כל החתיכים אצלי" יופיעו בקצה. * קימברלי קלארק יופיעו בבאסס. * להקת "בינתיים" תופיע בכנען. ~שני~ * גפן בי באברם. * "הערב הבלתי-נסבל" – מוזיקה ניסיונית בבאסס. * להקת האורות תבצע משירי הרב קוק בבית אביחי. * "חסידיקא" ו"יוד" בערב "רוק יהודי אלטרנטיבי" בכנען. * חן לוי ולהקתה בבירמן. ~שלישי~ * מרתון מוזיקה יהודית בבית אביחי, עם אוי דיויז'ן שלנו (שנועם ענבר נפקד מרשימת החברים שלה בפרסומים...), בייגעלע ארקעסטרא (צרפת), וג'ודיסה (גרמניה). * די ג'יי בלונדי בבאסס. * תהומות המריבה (אחלה שם) במופע ניו-רייב טכנו באוגנדה. ~רביעי~ * פסטיבל הבירה נפתח, הפעם בגן העצמאות, יהיו הופעות של הדג נחש ומוקי עם פשוטי העם, לא ברור מה קורה ברביעי ומה בחמישי, אבל אני מניח שאם זה ממש ישנה לכם משהו אתם תדעו. * אריות ירושלים מתקלטים ומארחים את אפיקומן בבאסס. * הסרט "פריץ החתול" יוקרן, מארקי Fאנק יתקלט, באוגנדה. * ג'ונת'ן ספיירס בקסטה (ב"מסיבות ביטחוניות" כתוב שהוא "סינגל סונגרייטר" שזה ללא ספק חדשני) . ~חמישי~ * מרכז מורשת בגין חוגג משהו כמו 5 שנים עם שלל אירועים והופעה של מארש דונדורמה. * סאדייל יופיעו בבאסס עם חימום של "שיטי סי טי" וקירור של תקלוט בק טו בק של די ג'יי מש ודי ג'יי קומפרסור. * קיריל יתקלט רוקבילי באוגנדה. * עמיר בניון בבריכת הסולטן. * שלומי סרנגה במופע "מונו" בתיאטרון. * גבי ברלין במסגרת "שדרות של כוכבים" בממילא, זה יהיה כבר אחרי פרץ הפרובינציאליות שיוביל המונים לחנות "גאפ" שתפתח שם מוקדם יותר השבוע (קראתי יותר מדי מקומונים בסופ"ש וההתרגשות לקראת המאורע קצת מחרידה אותי). שבוע טוב, נצלו את החופשה המרוכזת באונ' לפעילות מועילה.

ענבל מ

New member
אני מוכנה לדווח על אירועי פסטיבל הבירה

:( זה יומיים! זה יותר גרוע מיום הסטודנט!!

davecom

New member
תודה

קימברלי קלארק כמדומני זה תום מרובוקופ. כנראה על שם החברה ששולתתתת בשירותים של הבאסס ושל אוגנדה. לי זה נשמע יותר כמו שם של שחקנית טניס.

למעלה