לוח הופעות מאוחר

fugitive

New member
לוח הופעות מאוחר

סליחה חברים, היה יום קשה. ~שישי~ * בטח כל הפורום הזה עכשיו בהופעה של בצפר, שוורצחיה (הידעתם שדודו היה פעם מתופפם?) וbirth. בצוללת הצהובה. היה גם ראיון של גיטריסט להקת בצפר ב"מת-על-מטאל" השבוע. * תמר אייזנמן תתקלט ברזניק. ~שבת~ * "הנורווגים שהמציאו את הבלק-מטאל" (או משהו כזה) היה כתוב באחד הפרסומים. אני לא יודע מה זה אומר, אבל "מייהם" מגיעים להופעה אחת במועדון התיאטרון בת"א. ואולי אתם לא יודעים שיש גם חימום של Arallu. * ואם אינכם חובבי מטאל אלא מיינסטרים ישראלי, בטח תהיו בבארבי בת"א היכן שיפגשו הערב רם אוריון וברי סחרוף על אותה הבמה. * מארש דונדורמה שהספקתי לשמוע משהו מהאלבום החדש שלהם, ונשמע באמת טעים, ישיקו את האלבום החדש בצוללת הצהובה. * דנה ברגר, היא מכולם, אחרונת המופיעות בסינדרום (~אנחה~). * "הקור בדימונה", תקלוט וקטעי הקראה, ברוזה. * "סול פארם" יופיעו במעבדה. ~ראשון~ * הבמה החשמלית בהובלת "ג'ימי הנדריקס הישראלי" שלמה (גיטרה בצבע לבן) מזרחי, בצוללת הצהובה. * מסיבת סגירה לסינדרום (~בכי חרישי~). מובטחות הפתעות ומכירה פומבית. הבנתי שהמטרה היא גם לגמור את כל האלכוהול בבר. שווה לבוא, אני הייתי מביא גם שקיות (זה נשמע כמו ביזה ולא כמו סגירה...). ~שני~ * יום אחרי שהבמה החשמלית תחשמל את תלפיות, יהיה "פסטיבל ללא חשמל" בנחלאות (כתוב על זה בלינק שאבי שם פה היום, ויש שם גם את הכרזה המצוינת שלהם). מי שיודע מה בדיוק מתרחש היכן שיכתוב (מה שבטוח, לא יהיה חשמל). * שכנו של דודו משה שוראקי, יופיע באוגנדה. * דוס רוק בצוללת הצהובה! להקת המקור תופיע. ~שלישי~ * בצוללת הצהובה יופיעו יובל רון ואזרחי העתיד. ~רביעי~ ערב שמחת תורה ~חמישי~ * היום הגמר הגדול של פרויקט הלהקות של הצוללת הצהובה (ועוד מיליון גופים נותני חסות). מבין הרבה מאד להקות, השקיעה השנה הצוללת במסגרת "פרויקט הלהקות" בשלוש להקות שהופיעו בכל חור בעיר (שתיים מהן גם היו אצלנו בתחנה), והיום הן יופיעו שלושתן אבל רק אחת תקבל חוזה נחשק ותקליט אלבום בכורה (שבעיני בעידן המייספייס זה לא כזה ביג דיל, ולא נראה לי שזה חוזה ב"הליקון", אבל שיהיה המון בהצלחה!). שלוש הלהקות הן: "הלהקה של יהונתן שלמה" (שהפליאו לנגן ב"02" אצל נתי והם גם ממש חמודים), "רגאייסטן" (שאני לא זוכר באיזה תוכנית בדיוק הם התארחו פה), ו"קיצו" (שהם יותר אלקטרוניים). בין השופטים, גדולים ושועי המוזיקה הישראלית כמו רע מוכיח האליל וחיים לרוז האליל גם ומנכ"ל "התו השמיני" ועוד ועוד. אני מייעץ ללהקות שלא יזכו בחוזה לפנות לפית/קית. זהו, בלי הסינדרום זה נראה דליל. חג שמח לכולם,

davecom

New member
אז...

אל תגזים, בוזי, הרדיו שלנו אמנם מאוד "אינדי" אבל עדיין לא הרחיק לכת למטאל. בבצ'פר שהיתי אני וצמד האחים פלג (שהגיעו מאוחר ממודיעין). לא ראיתי אף אחת מהלהקות המחממות כי העדפתי להקשיב לדיסק של יהודה לדג'לי בבית (אני יכול שוב להזכיר שהוא אחד היוצרים הכי מרגשים וגדולים שהיו בעיר הזאת? גוד דאם איט...). ככה שהגעתי בדיוק לבצ'פר. שוורצחייע, אגב, לא הופיעו בסוף. המתופף שלהם הבריז לחו"ל או משהו כזה. בלהקת Birth, אגב ולידיעת נתי, מנגן אח של יפעה מלהקת שני האחרון באוקטובר, שהיא גם גיטריסטית להקת חימום לשעבר. סתם פריט טריוויה חסר משמעות, חוץ מעבור נתי, כאמור. בצ'פר כרגיל נתנו הופעה טובה, לקראת הסוף אפילו יותר טובה מהרגיל. עדיין אני חייב לציין שהיה משהו עייף באוויר. אולי זה בגלל שרוב הקהל הם ילדודס שלא קולט עדיין את כמות החומרים החדשים שנוגנו שם (בצ'פר בדרך לאלבום חדש). אני גם מודה שהאופי הבידורי של החומרים מעיב קצת על איזו משמעות אמיתית בעיני. עדיין יש משהו שלא יאומן במורכבות של הקטעים החדשים, נשמע שבצ'פר מאוד משתדלים להפתיע ולשבור כל הזמן מקצבים, ריפים וכו'. הסאונד היה, כרגיל, משהו שלא מהעולם הזה. אני מבין, בוזי, שאתה ממש מעודכן במטאל בזמן האחרון. מייהם? בלוח ההופעות של רדיו הר הצופים? יכול להיות שאתה מכיר מישהו מלהקת החימום שלהם? אני בכל אופן החלטתי בסוף לא ללכת. במחשבה שנייה (אחרי הראשונה) עושה רושם שמדובר בחבורת פסיכופטים, ואין לי כוח כבר לזה. לא מכיר את הסיפור של מייהם עד הסוף, אבל אלה לא בדיוק האנשים שבא לי להכיר כרגע. כולם מוזמנים להופעה של שוראקי באוגנדה. יש בתחנה לפחות 3 עותקים של האלבום שלו בגירסאות שונות. במהלך ריקון הדירה שלי מצאתי גם קלטת ישנה שלו. אין לי מושג איך הגיעה אלי. יש ערב של הרדיו בסירה ב-17 לאוקטובר. תתכוננו. אולי גם משהו בתקליט, נראה. ישנם כמה דברים שסודרו הפעם, ככה שיהיה אפילו יותר טוב ( :

davecom

New member
מעניין אם שוב תהיה אווירה "חמימה" בבילויים

ותודה לענבל.

ענבל מ

New member
לא הייתי במעבדה הרבה זמן

אבל זכור לי שקפאתי שם מרוב מיזוג. אני לא צופה סרחון.

davecom

New member
אז עכשיו הכל ברור

כתבתי את זה לפני התיקון שלך. ההופעה הקודמת בצוללת גררה כאן דיון ארוך על המחנק והחום שם. כנראה שבמעבדה לקחו את זה לכיוון ההפוך.

fugitive

New member
תודה לאל, יש מעבדה

אם כי צפוי שלא יהיה לי זמן להגיע להופעה הזאת... אבל תודה, אין מה לעשות, מהשבוע נצטרך להסתפק במעבדה כנראה (שהיא, למי שלא יודע, עמותה שהקים מליונר שהוא גם עסקן פוליטי שהריץ את עמיר פרץ בבחירות האחרונות, לקידום התרבות בירושלים, כך שהמקום לא ייסגר כנראה בקרוב).

צריכים לנסות לארגן גם ערב של הרדיו בתל-אביב

לפלוש לאיזה פאב שם ולקיים ערב כזה, ליצור מודעות. מה אתה אומר, אספרסו?

davecom

New member
יש כמה מקומות

חוץ מאבו חסן (בטח גם שם אביב מארק עושה סאונד). אפשר. מילקוץ', הודנה, בלום? ברזילי? לבונטין?... אבל צריך את קשרי ת"א הענפים שלכם.

למעלה