שירות לציבור - "ביקורת" על ההופעה בפרגוד
אז ככה- קודם כל, לא ראיתי שם אף אחד מהרדיו (אפילו לא בעז!), שזה ממש מפתיע, ואולי אפילו מאכזב. איזה מזל שיש ליסה. חוץ מזה, המידנייט פיקוקס הבריזו, ובמקומם הופיעו דה-לילה (או איך שלא כותבים את שמם). לגבי ההופעות עצמן: ובכן, הן התחילו בתשעים וחמש דקות איחור. הווירד צ'יקן, שעלו ראשונים, היו מאוד חמודים. למרות שידוע שחננות אמריקאיים שעושים רעש זה לא קים דיל, זה יכול להיות כיף. אחר כך היתה ההופעה של אד, שהיתה שיא הערב. אמנם לא ברור לי אם ההופעה היתה ממש טובה או שפשוט ששמו לי ממש הרבה ערק בערק-לימונדה, אבל כנראה שגם וגם. האינדי ביייב החדשה באמת אחלה, מאוד לא הדרה לוין ארדי. בסוף עלו דה-לילה/ד-לילה/דלילה. האמת, זה היה קצת מאכזב בהתחשב בזה שציפינו למידנייט פיקוקס, ודה-לילה היו קצת מאוד מוזרים, והיה ממש מאוחר והייתי רעבה רצח, אז הלכתי בשלב די מוקדם של ההופעה שלהם (רוב הקהל עזב לפני שהם בכלל התחילו). בקיצור, לגבי ההופעה של דה-לילה: הצ'יפס בבולינט היה ממש במקום, אבל המיונז היה מעפן. אולי בהזדמנות אחרת, כשאני לא אהיה אחרי כ"כ הרבה דיסטורשן, אלכוהול ושעות ערות אני אתן להם עוד צ'אנס, אחרי הכל, זה לא הם, זה אני. באופן כללי, אני מאוד בעד הפרגוד. אני חושבת שזה ראוי להערכה שאני יכולה היום ללכת להופעות אלטרנטיביות באותו מקום שבו אבא שלי הלך להופעות אלטרנטיביות לפני 25 שנה, ועדיין להנות ולהרגיש שזה מדבר אליי. אריה מארק, איתך במאבקך הצודק!