לוח הופעות בעעע

G4rfi3ld

New member
אדוני

איזה שפל. זה פשוט איום, איום. מי שירצה להביא אותם לרדיו יתקל בהתנגדות עיקשת. אני מאוד מרוצה משלב ה"לא קים דיל", הוא אפילו יותר כיף מתקופת ה"קים דיל". רוצה לומר: פוסט-קים דיל שולת.

stulush

New member
סליחה שאני ככה מתפרץ

אבל במקרה נקלעתי לפורום שלכם, ואני מוכרח לשאול: קים דיל היא רפרנס חיובי? ובמה? (קוליות? מילים? ציצים? כיו"ב?) אשמח לתשובה, תודה רבה. ושוב סליחה על ההתפרצות.

הכוונה בכללי

היא בהחלט לקוליות (במובן cool), במובן החיובי. אני חושב שזקני הפורום (יהא גילו אשר יהיה) יכולים לנפק עוד הרבה תובנות לגבי איך התפתח השימוש במושג ומה המשמעויות שלו. כנראה שזה לא כולל את התיעוד של מופע הקאמבק של הפיקסיז, שלפי מה ששמעתי קים דיל שם היא מאוד לא קים דיל. דרך אגב, זה דודו בניק של "רדיו הר הצופים", שהועבר אלי אחרי פגישה מרגשת בתפוז. ברכות.

Trixerin

New member
גם אני רוצה, גם אני רוצה!!!

טוב, בעצם אין לי, חוץ מהמובן מאליו שכתבה בלובי של האתר שלה "מצפה לכם חוויה בלתי נשכחת" בין הפרסים יוגרלו נכונה דיסקים של הג'יפסי קינקס בהופעה על גדות הדנובה עם חילוף המילניום.

fugitive

New member
אגב גיא שכטר

גיליתי שהוא היה המתופף הנוסף בהופעה של המונוטוניקס בשבוע שעבר.

davecom

New member
תוספות

דווקא שבוע מעניין. אם אני לא טועה סולגארדז (יעני soul guards) הם ההרכב שמארקי Fאנק עושה איתם סשן משותף של נגינה ותיקלוט. זה יוצא מגניב. רובוקופ2 הם תום ובר, שני חבר'ה מאגודת הסטודנטים של בצלאל שמשמשים לרוב כ VJ'S של פאקוטק וערבי אלקטרוניקה אחרים, אירגנו את מסיבות בצלאל האחרונות וכו'. ביום שלישי, אחרי "כח נשמה", נשדר סט תיקלוט של קייסי המדוברת באדיבות פאקוטק. זה יקרה בשעה 1 בלילה, אז הכינו את נעלי הריקוד שלכם. שיחזרו הלימודים כבר. מספיק.

giba70

New member
למה לאלבום של ביורק יש שם של מצבר?../images/Emo73.gif

אולי היא עושה ביצוע של Get Back בפורטוגזית (נכון, היה גם De Leve של כבוד השר)

shellyland

New member
../images/Emo32.gif

לגבי מחר: אתה מעדיף מיץ לבן או קאיפירינייה? אני בדיוק עושה קניות במקרר של אמא שלי ורוצה לדעת אם לסחוב לימונים או חלב קוקוס.

G4rfi3ld

New member
"השחקן" של אלטמן?

חברים, עם כל הכבוד, אפשר להשאיר את הדיבורים לרמה שתהיה רלוונטית ברמה כזו או אחרת לשאר הפורום על מנת לא ליצור ת'רדים ארוכים שבהם אתם בעיקר מתכתבים אחד עם השני?

שירות לציבור - "ביקורת" על ההופעה בפרגוד

אז ככה- קודם כל, לא ראיתי שם אף אחד מהרדיו (אפילו לא בעז!), שזה ממש מפתיע, ואולי אפילו מאכזב. איזה מזל שיש ליסה. חוץ מזה, המידנייט פיקוקס הבריזו, ובמקומם הופיעו דה-לילה (או איך שלא כותבים את שמם). לגבי ההופעות עצמן: ובכן, הן התחילו בתשעים וחמש דקות איחור. הווירד צ'יקן, שעלו ראשונים, היו מאוד חמודים. למרות שידוע שחננות אמריקאיים שעושים רעש זה לא קים דיל, זה יכול להיות כיף. אחר כך היתה ההופעה של אד, שהיתה שיא הערב. אמנם לא ברור לי אם ההופעה היתה ממש טובה או שפשוט ששמו לי ממש הרבה ערק בערק-לימונדה, אבל כנראה שגם וגם. האינדי ביייב החדשה באמת אחלה, מאוד לא הדרה לוין ארדי. בסוף עלו דה-לילה/ד-לילה/דלילה. האמת, זה היה קצת מאכזב בהתחשב בזה שציפינו למידנייט פיקוקס, ודה-לילה היו קצת מאוד מוזרים, והיה ממש מאוחר והייתי רעבה רצח, אז הלכתי בשלב די מוקדם של ההופעה שלהם (רוב הקהל עזב לפני שהם בכלל התחילו). בקיצור, לגבי ההופעה של דה-לילה: הצ'יפס בבולינט היה ממש במקום, אבל המיונז היה מעפן. אולי בהזדמנות אחרת, כשאני לא אהיה אחרי כ"כ הרבה דיסטורשן, אלכוהול ושעות ערות אני אתן להם עוד צ'אנס, אחרי הכל, זה לא הם, זה אני. באופן כללי, אני מאוד בעד הפרגוד. אני חושבת שזה ראוי להערכה שאני יכולה היום ללכת להופעות אלטרנטיביות באותו מקום שבו אבא שלי הלך להופעות אלטרנטיביות לפני 25 שנה, ועדיין להנות ולהרגיש שזה מדבר אליי. אריה מארק, איתך במאבקך הצודק!

davecom

New member
וואלה

דלילה זה מוזר ששמו אותם אחרונים, זה קצת מוזר לזרוק אותם לתפקיד ה main-act. טוב, האמת שזה נראה כאילו הפכתי להיות שגריר שלהם. הם פשוט להקה מתחילה יחסית שנראים לי מעניינים ועם שאר-רוח. אני מניח שכלהקה חזקה בסוף ערב זה עדיין קצת קטן עליהם. זה רע מאוד לעורר ציפיות, אני יודע. אד נשמעים לי מעניינים. צריך לבדוק. אתמול לסירה לא היה לי כח להגיע. הצורה החדשה של הפרגוד מוצאת חן בעיני, אם זה באמת היה בחלל החדש שנפתח שם.

G4rfi3ld

New member
איכס פיקוקס

בואו נראה אם עכשיו מישהו מחברי הלהקה הזו יכנס לפה ויגיד משהו...

הר ערנב

New member
רציתי לבוא, אבל הבנתי שהפיקוקס ביטלו

אז לא היה לי טעם :) אתמול אוטורוסיה נתנו הופעה נפלאה בסירא.

davecom

New member
ראיתי אותם עם המונוטוניקס

בדילה, ואז הם דווקא החווירו לעומת ההתפרעויות של עמי שליו.

למעלה