לוח הופעות בעעע

fugitive

New member
לוח הופעות בעעע

השבוע בעז אוהב את כל ההופעות. ~שישי~ * ב- 14:00 ינגנו "אוי בוי" בסינדרום. * בלילה יתקלט אלון אבנת בסירה. ~שבת~ * מופע בכרוה לדעתי, לשאנן סטריט כסולן, בסינדרום. בטח יהיה מעניין. * תיאטרון הפרגוד יחזור לרגע לימי הזוהר שלו, עם הופעות של "ווירד צ'יקן", "אד" להקתם של דוד בלאו והאינדי בייב תמר אפק, וה-"מידנייט פיקוקס". * הלהקה חביבת הפורום- בוגי בלאגן- תארח את תומר יוסף ותופיע בצוללת הצהובה. * "סולגארדס" יופיעו בסירה. * עופר גולני ינגן בבירמן. ~ראשון~ * "אד" נכנסים חזק לירושלים ויופיעו גם היום, הפעם בסירה, ויופיעו שם גם "אוטורוסיה". * הדרה לוין-ארדי, שהוכרזה כ"מוסט אנלייקלי טו בי קים דיל", תופיע בסינדרום. * פרח אדום ינגנו מוזיקה יוונית בקוביה. ~שני~ * באוגנדה יתקלטו ענת בן-דוד שלמרות שמה היא כנראה חברה בהרכב הבינ"ל "צ'יקס און ספיד", וגם ניקו-טין שלנו. * דידי ארז יופיע בסינדרום. * בועז שרעבי יופיע בתיאטרון ירושלים. * בסירה יתקלט "רובוקופ 2", שזה קשור כנראה לפאקוטק באיזושהי צורה (הבהרות בהמשך). ~שלישי~ * אתמול שמעתי "בחזרה לאפריקה" וגיליתי שיש התרגשות לקראת בואה של להקת הרגאיי הג'מייקנית "קונגו", אז זה יקרה היום בבארבי בת"א. * בערב חג שבועות יופיעו גם התזמורת הטרופית שדוברו פה השבוע בחאן. * אנומה אליש יופיע בצוללת הצהובה במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי. * סוזנה מפאקוטק יתקלט בסירה. ~רביעי~ * אם כבר הופעות מחו"ל, בוני אם יופיעו היום באמפי-פארק רעננה. יש אנשים שזה משמח אותם. * דן תורן עם נועה וקס וסגול 59, בסינדרום. * ניקאד, חביב הפורום אף הוא, בצוללת הצהובה. * דאבל פיצ'ר ירושלמי במעבדה: "מארש דונדרמה" ו"חם ומחמם" בכרטיס אחד. * להקת הPאנק "מיומנגה" תופיע בסירה (נדמה לי. אולי בחאן?). ~חמישי~ * אהוד בנאי במופע "הפסקת חשמל" במעבדה. * לאה שבת בסינדרום. * ארוע גדול של פאקוטק בצוללת הצהובה: טוביאס וקאסי הגרמנים יתקלטו. קראתי בקומוניקטים שטוביאס הוא מפיק נודע בארצו, ואף היה ממפיקי מילי ואנילי. כבוד. קאסי היא די ג'יי על, ורזידנט באחד המועדונים הברלינאים הנחשבים בעולם. אח"כ יהיו כל מיני תקלוטים של פאקוטק וגם חברנו משכבר הלוח- רובוקופ 2. * ברוזה יש הופעה של משהו בשם Error. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט בסירה. * באוזן השלישית, ערב מחווה לביורק שבימים אלה חובקת אלבום חדש, Volta שמו. סופ"ש נעים, שבוע טוב, חג שבועות שמח, אל תתפרעו עם גבינות, מצידי שלא יחזרו הלימודים, מה אכפת לי,

G4rfi3ld

New member
*פיהוק*

אד מעניינים בעיקר כי המתופף שלהם מנגן גם בקרוזנשטרן ופרוחוד, גיא שכטר. בסך הכל שבוע חלש, ובלי קשר: אני מכחיש מכל וכל שהשמעתי בוני אם בערב ההוא בסירה. כמו כן, אני מציע שנעשה את טקס פרסי הקים דיל. הדרה תקבל פרס על מפעל חיים באנטי קים דיליות, למרות תחרות קשה מצד איגי וקסמן, יוצאות המכשפות ועוד כל מיני תופעות שהמילה "בעעע" קטנה עליהן. משעמם לי בעבודה ובועז לא עונה בג'ימייל, אז אני לא אומר לו תודה

fugitive

New member
עניתי לך, לא עמרי?

דרך אגב, רק היום נכנסתי לראות את הדיון המלא בפורום השכן כולל דודו, עמרי ושלי על לוח ההופעות הקודם ואני מודה שאני המום.

davecom

New member
ממה בעיקר?

לא נהנת? היתה סולידריות מהממת האמת. סוגיות פילוסופיות מורכבות. חברת הפיקוח והשליטה וכו'. לא סתם אנחנו סטודנטים.

G4rfi3ld

New member
אגב, ברצוני להתנצל

בעז כמו מאמי קורא לי עמרי, ואילו אני קורא לו כמו מניאק בועז. אז סליחה בעז, תיקנתי את עצמי בעז, עכשיו בסדר בעז?

fugitive

New member
נכון, סולידאריות יפה

אני פשוט באמת לא התכוונתי לכל המהומה הזאת, ולא ידעתי שלוח הופעות מסכן יכול להיתקל בכל כך הרבה מחסור בחוש הומור. לא נורא.

giba70

New member
"כל כך הרבה מחסור"

אח"לה חוש הומור.

giba70

New member
אפשר לשאול גם אלון מזרחי

שאמר פעם: "כדי לנצח אנחנו צריכים לקבל כמה שיותר פחות שערים..."

shellyland

New member
אגב, באחת התכניות

(אתה מקשיב להן ב-iCast, כן?) השמעתי שיר של מריה בטאניה, ולא ידעתי איך לתרגם לעבירת porta ente-aberta. יש לך הצעות?

הר ערנב

New member
../images/Emo168.gif מוזיקאים מצדיעים למאבק הסטודנטים!

זה קורה ביום ראשון (היום!) בגן-הורדים בירושלים (מול משכן הכנסת). שעת תחילת ההופעות: 19:00. הכניסה בחינם כמובן. מתוכננות הפתעות מרגשות נוספות מעבר לרשימת האמנים (הנפלאים!) המופיעה בליינאפ. בואו להשמיע קול בעניין עתיד ההשכלה הגבוהה במדינת ישראל (ולראות יופי של אמנים!). הנה קישור לפלאייר! -- http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/20674404.JPG http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/20674404.JPG

Trixerin

New member
מישהו מוכן לגלות לי

איפה הפורום השכן הזה? [אה, וכשתראו בעשר בלילה את כל ההצפות שלי פה משש בבוקר, שלא תניחו בטעות שהתעוררתי לכבוד החזרה ללימודים הבאה (עלי אישית) לא מוכנה כלל וכלל, אלא את האמת שלא ישנתי כל הלילה בגלל אדרנלין מהאירוח המופרע אתמול של נדב אזולאי בנד.]

fugitive

New member
אני רוצה להכריז על מועמדת נוספת

לתואר מוסט אנלייקלי טו בי קים דיל- דפנה קינן. "רם אוריון כן חברה כי רם אוריון הוא אחלה גבר"??? "אני טקסט פוליטי, אני סקס פוליטי"???

אלוהים ישמור

ווי זמיר! אני חושבת שאלו היו 4:19 הדקות האינטרנטיות הנוראיות ביותר בחיי (טוב, לא כולל צפייה בסרטונים באתרי זכויות בעלי חיים). בעז, בפעם הבאה תשים אזהרת "תמונות קשות לצפייה" כשאתה מלנקק לדברים כאלה. ולענייננו - אכן מדובר במועמדת ראויה ביותר, והיא מצטרפת ישירות להדרה ואיגי בליגת העל של ה"לא קים דיל".

ואגב הדרה

באותו וואלה! מוזיקה שבעז לינקק אליו יש סקר על המוזיקאי הכי ירושלמי, והדרה מככבת בגאון במקום האחרון עם אחוז אחד של הצבעות. מיד אחריה נמצאת עוד "לא קים דיל" ידועה, אבל פחות מעצבנת - דנה ברגר.

למעלה