לוח הופעות - איפה יש?

ההופעות הקרובות :

29 לנובמבר, "באה מאהבה 2008" בהאנגר 11, ת"א, בשעה 20:30 1 לדצמבר, "עיר קטנה" בתיאטרון ירושלים, בשעה 21:00 ולאחר מכן המופע "פסטיבל שירי הילדים" שירוץ בארץ מאמצע דצמבר עד תחילת ינואר.

Deanb

New member
מה ההבדל בין הופעת "עיר קטנה"

לבאה מאהבה? האם יהיו עוד הופעות באה מאהבה?

ב"באה מאהבה"...

מתארחים דני ליטני, רע מוכיח ויוני רכטר.. זה ההבדל... הפלייליסט פחות או יותר אותו הדבר
כרגע לא מסתמן על עוד הופעות של "באה מאהבה"... אבל איך אומרים? never say never!

Deanb

New member
קודם כל תודה...

דבר שני האם יש סיכוי לעוד הופעות לאחר שהפסטיבל ייגמר? אני מאוד מאוד רוצה לראות אותה בקיסריה או במקום אחר מופיעה עם "באה מאהבה"... ההאנגר לא בא בחשבון.

הפסטיבל...

נגמר רק בתחילת ינואר. עקרונית, כן, כמובןןןןןןןן שיש סיכוי לעוד הופעות... אבל אני קצת בספק על קיסריה, קיסריה יהיה שוב (אם בכלל) בטח רק בקיץ הבא... ינואר זה כבר חורף עם גשם...

tomerldt

New member
לדעתי דווקא יש הבדל...

נתחיל עם זה שהאווירה בהופעה של "עיר קטנה" היא אווירה יותר אינטימית וקצת פחות מפוצצת לעומת "באה מאהבה" שזו הופעה ענקית, יש שירים שאין בהופעה של "עיר קטנה" כמו - "עכשיו הכל בסדר", "וידוי", "עטור מצחך זהב שחור", "מה עושות האיילות", "סליחות", "מישהו" ויש עוד כמה בטח שלא עולים לי בראש כרגע. מעבר לזה, זו ההופעה האחרונה של "באה מאהבה 2008" ככה שאי אפשר לדעת אם יהודית אולי תחליט לשנות את הפלייליסט קצת... למרות שקשה לי להאמין. אני חושב שאם קיימת אצלך התלבטות אם ללכת ל"באה מאהבה" או לחכות כבר ל"עיר קטנה" אז אני אמליץ ללכת ל"באה מאהבה" כי מבחינת מעריצי יהודית זה סיבוב הופעות שללא כל ספק יחקק בזכרונם. הופעה מדהימה, מרגשת, ממצה (למרות שיהודית בחיים לא מספיק ממצה! תמיד רוצים עוד) והכי חשוב - אחרי שעוברים את החוויה (!) של "באה מאהבה" - אין מצב לא לצאת מאושרים. ההופעה האחרונה של "באה מאהבה" היא בהאנגר בסוף החודש הזה אני לא זוכר מתי בדיוק. ממליץ בחום, הייתי בהופעת הפתיחה של "באה מאהבה 2008" והיה פשוט מושלם.

TamaraK

New member
שאלה

מה פחות או יותר יהיה בהופעה שלה בפסטיבל שירי הילדים? איזה שירים? ואיפה מבררים לגבי תאריכים מדויקים ושעות? יש לי בן דוד מתוק בן 6, מעריץ שרוף של יהודית (ושל יוני רכטר), רוצה מאד לקחת אותו להופעה אבל ההופעות הרגילות קצת מאוחרות מדי עבור ילד בגילו.. רעיונות? תודה :)

תראי...

עקרונית, פסטיבל שירי הילדים זה משהו שמחזירים מלפני 20 שנה, ולפני 20 שנה הייתי בת 4 ולא הלכתי לפסטיבלים ככה שאני לא יודעת מה הולך להיות שם... אני משערת שזה יהיה דומה לפסטיגלים שהיו לפני 15 שנה, שזה בערך כמו היום רק בלי ערוץ הילדים, בלי הצרחות בגלל הלהקות בנים, ובלי נינט והרבה הרבה יותר איכותים... והתאריכים של המופע רשומים לך בכל העיתונים... אני לא נמצאת ליד עיתון כרגע ככה שאני לא זוכרת את התאריכים, אבל באמת כתוב את זה, כל שבוע יש מודעה ב"תרבות" במעריב למשל. עקרונית הפסטיבל חוזר כל עצמו כמה פעמים כל יום, ככה שאין לך מה לדאוג לגבי השעות.. לא כתוב אותן אמנם בעיתון, אבל יש טלפונים להתקשר, לברר ולהזמין כרטיסים.

למעלה