לוח הודעות

טל קר

New member
קורס הגנה עצמית לנשים - יגעת ומצאת

תאמיני... אחרי שבועות(!) של שכנועים, דניאלה הסכימה להדריך קורס הגנה עצמית לנשות הפורום. לשם כך צריך 12 נשים. סליחה, 11, אני כבר בפנים. הפרטים כדלקמן: המיקום המשוער: רעננה, מרכז קהילתי קרית שרת, ליד בית לוינשטיין. אולם נחמד עם מזרונים. הצעת מחיר עבור קבוצה בת 12 משתתפות לפחות: 344 ש"ח לאדם ( כולל הקורס והזכרת האולם. ניתן לשלם ב 3 צ´קים או במזומן בהרשמה. לגבי יום הפעילות - יום שישי ב- 14:00. 8 מפגשים של שעה. כל הקודמת זוכה. (אם לא יהיו מספיק זוכות בגלל בעיה של שעה ננסה להזיז) נא להרשם דרכי, [email protected] מצ"ב קישור להודעה רלוונטית של דניאלה שבה היא מסבירה את הרעיון מאחורי מדריכה אישה לנשים.

count me in

אני בפנים. צריך רק עוד עשר נשים. האם מדובר רק בנשות הפורום? כי אולי חלק מחברותי יהיו מעונינות אף הן להצטרף. יום שישי ב-14:00 זו שעה מצוינת, מתי יתחיל הקורס?

טל קר

New member
תשאלי אותן. זכות קדימה לנשות

הפורום, אבל אם לא יהיו מספיק "זוכות" אז נפזול לצדדים.

Boojie

New member
הייתי מתה להצטרף,

אבל רעננה זה בלתי אפשרי בשבילי, שמונה פעמים זה בלתי אפשרי בשבילי, וימי שישי זה בלתי אפשרי בשבילי. חוץ מזה, זה מושלם... אם פעם יהיה משהו בסביבות חיפה-עפולה, תודיעו לי...

.inbal

New member
בהמשך לדיון שהיה כאן

על הקושי של דניאלה בשיווק הקורסים. אני בהחלט חושבת שאת צריכה להיות אורחת של כבוד באתר החדש שלנו. זה הגיוני שנשווק הגנה עצמית לנשים במקביל להרצאות... נראה לך?

זה בהחלט בפנים מהרגע הראשון

(להזכירך, שוחחנו על "אלימות במשפחה" וטל ואני הזכרנו את דניאלה)

.inbal

New member
מפגש מיוחד, למעוניינות

Gloria Steinem, feminist author and co-founder of Ms. Magazine, will make a special guest appearance online to chat with student activists on January 23rd at 8:00pm EST, www.feministcampus.org/chat.asp אמממ... מה תהיה השעה בארץ???

עופר ב.ה

New member
"לכודות מאחורי מסך הזכוכית"

מאמרו של אורי קליין, על כך שנשים מתקשות לבצע את המעבר מהטלוויזיה לקולנוע, הרבה יותר מגברים. "עצם השאיפה של שחקני טלוויזיה לפרוץ את המחסום הטלויזיוני נחשבת לגברית. הטלוויזיה מייצגת את הבית, הקולנוע את מה שמחוץ לו - לפיכך, כמעט מהרגע הראשון שבו הטלויזיה התייצבה מול הקולנוע, המסך הקטן הסתמן כאופצייה נשית, והמסך הגדול נהפך יותר ויותר לזירת פעולה גברית".

טל קר

New member
מפגש הפורום הבא - בשבוע הראשון

של פברואר, והפעם באמצע השבוע. נא לשרשר זמנים ושעות נוחים. (הנטיה הטבעית לאור המלצתה של בוג´י זה חמישי בשעות הערב, זה זמן בעייתי מבחינת מישהי? (ולמי שכן באיזה שעות זה בעיתי אולי אפשר להשאר עם היום ולשנות ת´שעות).

אורלי_ל

New member
קשה לי לדעת עכשיו לגבי יום חמישי

או יום אחר. בעוד שבוע אדע. בכל מקרה - ימי שלישי תמיד תפוסים לי.

למעלה