לוח הודעות/שונות

אני כבר מכירה את זה אצלך

את לא אמרת ולא טענת ולא דיברת ולא הצבעת...את מעלה נושאים ובשניה שמישהו אומר לך משהו את מתחמקת לפינות ומגננות של התמימה שלא אמרה ולא הבינו אותה. תתחילי לבדוק את עצמך ואת מה שאת כותבת, יש פעמים שאת עלולה לגרום נזק. אפרת

טל קר

New member
INBAL. צרי קשר, אני מחפשת אותך

בתפוז חפוז ובטלפון (נראה לי שיש טעות במספר שרשום בסיכום פגישה) כבר יומיים.

עדכוני גאווה

אהלן שני עדכונים מפורום גאווה לי אליכם/ן: 1. חנה, טל, אורי וכל מי שהיה מעורב בנושא המועדונים הפורנוגרפיים בוואלה, יש עדכון מעניין בנושא בעונג השבת של גאווה. 2. לפורום גאווה יש יועצת חדשה! שמה גאפ גאה| , וזו הודעת הפתיחה שלה. כולם מוזמנים ומוזמנות לשרשר לה שאלה מכל תחומי החיים, והיא תגיע בימי חמישי לענות על השאלות. בגאווה, הצוות.

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif בקשת עזרה בסקר חשוב ../images/Emo26.gif

בפורום להיות הורים מתפרסם סקר שביעות רצון מבתי החולים בנושא לידה. חשוב לנו שיענו לסקר כמה שיותר אמהות. התוצאות יוכלו לעזור לאלו המתלבטות היכן לעבור את אחת החוויות החשובות ביותר בחייהן. אז אמהות, אתן מוזמנות להשתתף. תודה, על שיתוף הפעולה

רותי, מילאתי פעמיים ושלחתי לך במייל

כנראה שלא למדנו הרבה מהדיונים הנוקבים שהיו כאן, שם ובכל מקום ועדיין כל השאלות על הזנה מתייחסות להנקה. זה פסול בעיני, זהו סקר מוטה ולא מייצג. כתבתי לך על זה בהערות לסקר. אם יש שאלה שמדברת על מידת העידוד שקיבלתי בהנקה, חייבת להיות כזו שמתייחסת למידת העידוד שקיבלתי אם וכאשר החלטתי לא להניק. שכן אחרת - גם הסקר עצמו מכוון להנקה ואינו מותיר הרבה ברירות. יוצא ממנו שאם לא הנקתי אני לא בנורמה ואם החלטתי לא להניק אזי על אף שזסה עתה ילדתי ומצבי כאוב ומבולבל לא פחות משל היולדת שבמיטה שלידי - אני לא זכאית לתמיכה ועידוד אישיים. יצאת כאן גם השופטת וגם התליינית. חומר למחשבה. חנה

zimes

New member
חנה, רגע!

יש בסקר שאלה על היחס למי שבחרה לא להניק. ההבדל הוא שמי שבוחרת להניק זקוקה לעזרה, שאם היא לא ניתנת ללא דיחוי, ההנקה עלולה להשתבש. זו גם זו, כמובן זקוקות ליחס אנושי ומבין.

זה לא יותר מעלה תאנה

מדיניות ה- PC (פוליטקלי קורקט) מוכרת גם לי. אןם מתייחסים ליולדת, הרי שצריך איזה שהו איזון בסיסי בין זו שמניקה לזו שלא. זו שלא זקוקה לסיוע מיידי ודחוף בעצירת החלב, בהתמודדות עם שאלות הסביבה או לחצי הסביבה, במידע שימנע ממנה רגשי אשם בשל לחץ הסביבה וכולי. לא ניתן - גם הוא עלול בהעדרו ליצור שיבושים קשים.

zimes

New member
אכן העלת כמה נקודות שפיספסתי

אבל שתביני - אני הנקתי באופן חלקי, ולגבי הפורמטלה לא הרגשתי צורך להתיעץ עם אף אחד. איפה שכן התיעצנו זה בנושא פורמולה לפגים, אבל זה כבר ענין לסקר שביעות רצון מפגיות... וגם - תזכרי, בבקשה, שגם אמהות מיניקות זוכות ליחס נוראי בבית החולים (סתם דוגמה - אחות אמרה לי בקול רם במסדרון הראשי שכדאי לי ללכת עם חזיה. זה גם לא נכון, אבל זה גם חצוף בצורה לא רגילה).

inbale

New member
זימס תסתכלי בתיבת המסרים שלך!

מגיע לנו מזל טופ!!!!!

למעלה