לוח דירות בייג'ינג

לוח דירות בייג'ינג

שוב שלום לחברי הפורום וסליחה שהנושא הזה לא קשור לשפה ותרבות, במסגרת הבירורים שלי על לימודים בבייג'ינג שמעתי ששכר דירה ב五道口 יכול להיות סביב ה-300-600 דולר לדירת שלושה חדרי שינה. 100$ לאדם נשמע לי אחלה, אבל כשבדקתי בלוחות המודעות הפופולריות (beijinger,craig's, expatriates) הדירות הכי זולות היו 4500 יואן ל-3 חדרים, והן היו מרוהטות כמו בית בורגני בפרוייקט הצפצפה הירוקה. השאלה שלי- איפה אני מוצאת דירות זולות יותר שיש להן טפטים מתקלפים, מטבחון וחלודה באסלה? שאני ארגיש קצת בבית. סתם... אני גרה אצל ההורים... הקיצור, תודה על כל עצה...

nitzano

New member
חפשי במקומות זולים יותר

东直门外 东直门内 朝阳区 六道口 אנחנו סולחים רק פעם אחת

happydog23

New member
המקומות שציינת יהיו רחוקים קצת מהאזור

של האוניברסיטאות. הדירות ב- 五道口 יכולות להיות זולות בהרבה. עושה רושם שחיפשת בלוחות מודעות ל- expatriates, מה שבד"כ אומר קומפלקסים קצת יותר יוקרתיים של דירות עם תנאים יותר טובים, אבל שגם עולים יותר. אני לא ממש מכיר לוחות מודעות סיניים, אבל יש פה כמה חברי פורום שגרו או גרים כרגע בבייג'ינג ויכולים לעזור. בכל מקרה, תמיד אפשר להגיע לבייג'ינג, להשתכן באיזה מלון זול או הוסטל ולחפש דירות. כשלמדתי ב- BLCU הדרך הכי טובה למצוא דירות היתה לשאול את מוכר הממתקים שעמד בשער, שעסק גם בתיווך דירות בתור חלטורה מהצד (או אולי ההפך). יש גם די הרבה סוכנויות תיווך.

renjintso

New member
את יכולה לנסות כאן

אתר חיפוש דירות או בכל אתר אחר שמיועד לכלל האוכלוסיה ולא לאקספטים וכמובן אצל הקיוסקאי המקומי או בסוכניות תיווך (אם את מוצאת דרכם את צריכה לשלם כמובן). אבל גם ככה, קחי בחשבון ש-300 דולר לדירת שלושה חדרים זה קצת מעט

laoxuesheng

New member
המלצות לחיפוש דירות

אהלן 东直门 东直门外 朝阳 מאוד יקרים יחסית לבייג'ינג...וגם לא מאוד קרובים ל五道口 חפשי באתר שנקרא 口碑 http://beijing.koubei.com/fang/li-rent-all.html כאן יש דירה http://bj.qu114.com/gerenchuzu/9086624.html פשוט תחפשי אתרים סיניים. בכל מקרה עדיף לגיע לשם, לגור במלון כמה לילות ואז לחפש דרך אנשים שאת מכירה. בבית ספר 地球村 ואני מתאר לעצמי שבעוד מקומות יש מודעות על הקירות של סטודנטים זרים וסינים המחפשים שותפים. לעוד שאלות פני אליי בהצלחה עומר

למעלה