לוח בדיחות.

גל נעים

New member
לוח בדיחות.../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

איך יודעים שבלונדינית השתמשה במחשב? יש טיפקס על המסך. ואיך יודעים שעוד בלונדינית השתמשה במחשב? כתוב על הטיפקס. -------------------------------------------------------------- פולניה אחת מבקרת יום יום את בעלה הגוסס בבית חולים. לאחר מספר שבועות ניגש אליה הרופא ואומר לה: "אני נורא מצטער להגיד לך, אבל בעלך יחיה רק עוד מספר ימים בודדים, לא יותר". משיבה לו הפולניה: "חיכיתי כל כך הרבה זמן, אחכה עוד כמה ימים...". ----------------------------------------------------------------- שלושה אנשים רוצים להיות כבאים: אחד יהודי אחד פולני ואחד מרוקאי. מגיע הבוחן ושואל את היהודי: "אם תפרוץ שריפה כמה דלאים תיקח איתך?" עונה היהודי: "2, אחד ביד ימין ואחד ביד שמאל. שואל הבוחן את המרוקאי את אותה השאלה והמרוקאי עונה: "3, אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ואחד על המה שמו שלי. שואל הבוחן גם את הפולני את אותה שאלה וזה עונה: "5, אחד ביד ימין אחד ביד שמאל ואת המרוקאי על המה שמו שלי.

גל נעים

New member
בדיחות רבותי בדיחות

שאלה: איך מתחיל ספר בישול מרוקאי? תשובה: "קודם כל תירגעי .." ---------------------------- שאלה:מה הקשר בין תימני לבן, טריפוליתאי חכם ושילגיה? תשובה: כולם אגדות ------------------ פולניה אומרת לבעלה שהיא רוצה לעשות בנג´י. עונה לה הבעל: "בשום פנים ואופן לא!" שואלת הפולניה: "למה לא?" עונה הבעל: "נראה לך? עד שסוף סוף אני אראה אותך נופלת מגובה 50 מטר את גם תחזרי?" ---------- שאלה:מה אומרת פולניה כשהיא מסתכלת במראה על הבוקר? תשובה: מגיע לו. ---------------------- שאלה: למה פולניה שמה קרח על הפטמות? תשובה: כדי שהחלב לא יתקלקל.

גל נעים

New member
הרגה אותי הבדיחה הזו..ובזה אסיים.

ואללללה....מסתבר שגם אני מכור לפורום!. (היום גיליתי) 0--------------------------------------- לאחר זיון כל הזרעונים רצים להם כדי להפרות ביצית ורק אחד נשאר יושב בצד רגל על רגל אדיש לגמרי ומסתכל איך כולם מזיעים, רבים ודוחפים אחד את השני וכל זה כדי להפרות את הביצית. לאחר כמה דקות ניגש אחד הזרעונים ושואל את הזרעון "תגיד לי, איך זה שכולם מזיעים משתוללים ורבים אחד עם השני כדי לתפוס ביצית ורק אתה יושב בצד אדיש ולא איכפת לך?" עונה לו הזרעון "עזוב אותך חבל לכם על המאמץ דפקו אותנו בתחת".

למעלה