לוח ארועים..

קיפוש

New member
לוח ארועים..

זו המשימה החדשה שהוטלה עלי.. משהו לא יותר מידי מסובך דוגמא ניתן למצוא בmapa.co.il הבעיה כזו: מהי הדרך הכי טובה לסמן את קהל היעד לדוג´ יש לי גברים נשים ילדים ונוער האם ליצור לכל אחד עמודה משלו בDB? או שמא יש לכם רעיון טוב יותר?

אם תעשה את זה כעמודה ספציפית

אתה מגביל את עצמך מאוד. אם תעשה את זה כשדה שמגדיר את סוג הקהל(nAudienceType)... פה כבר מדובר בעניין הרבה יותר גמיש. אתה גם יכול לשנות את סוג הערכים מתי שתרצה... מבלי להתפיח מדי את הטבלה שלך.

הגיוני, בסה"כ...

כל פעם שיהיה שינוי בסוג הקהל (יתווספו סוגים שונים, ירדו/ישתנו סוגים קיימים), תצטרך לערוך את הטבלה? לא נשמע טוב. עם שדה כזה אתה חופשי מעריכה של הטבלה ומגדיל את הגמישות של הקוד שלך.

בדיוק...

מה יותר נוח ומסודר מזה?! עם תיאורים, קטלוגים, מאפיינים, מילות חיפוש... או מה שאתה לא רוצה. מה שעמודות נפרדות לא יתנו לך.

קיפוש

New member
נשקול זאת לחיוב ../images/Emo47.gif

שמת לב לזה?
רק אין את הכלב של הילדה בלבן.. או של גימני...

עזוב... מצידי שישימו אלפקה...

רק לא את המילה המזורגגת הזאת שכבר יצאה לי מכל החורים. מישהו מהעבודה שלי כבר חטף ממני על זה... :)

רק שתדע לך...

שמאז שהתחלתם עם זה, אני לא מסוגל לשמוע או להגיד את המילה הזאת... ואני בכלל מרוקאי... זה אמור להיות לי בדם.
הוצאתם למילה הזאת המיץ... יאללה, תעבירו תחנה?!

נתן.ל

New member
אלפקה ... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

גמרת אותי ... ההנה אני מת

קיפוש

New member
אגב ...

מישהו רואה סיבה למה לחלק את הנושא לשני טבלאות אחת עם פרטים על הארוע והשניה עם מס ארוע תאריך וכו?

IgalR

New member
למה לך לשבור את הראש ?

באקסס יש תבנית לאפליקצייה כזו של משימות וניהול זמן מוכנה תפתח אותה וחקור קצת איך בנוי הבסיס נתונים למעשה אתה יכול להשתמש בבסיס הנתונים שלהם וכתוב לו ממשק WEB . בהצלחה .

קיפוש

New member
יש לך אולי ..

משהו שיכול לכוון אותי לנושא, כי אפיפות עטפה את הודעתך

למעלה