תראה...
1. הנושא דיי נטחן כאן בעבר ואני לא רוצה לחזור על דברים, זה לא אישית נגדך אבל הדברים כבר נכתבו ולדעתי זה מיותר לחזור על זה שוב ושוב. אני מאמין שכל מי שבכל זאת רוצה תזכורת יוכל למצוא את הדברים בארכיון. 2. בכל פעם שפניתי ליו"ר האיגוד או לחבריו, עם זה בשרך ישירה או עקיפה, קיבלתי את אותן תשובות לקוניות אשר נשמעות כמו דיקלום של נאום בר מצווה אשר לרוב מסכם את המסר שהאיגוד רוצה להעביר ומתעלם מהשאלה הנשאלת. לכן אני אני לא רואה שום טעם להתעסק בזה, ככל הנראה, נכון להיום לא קיים גורם באיגוד שניתן לקיים איתו דיון מקצועי ומעמיק, כמו כן לא נראה לי שנכון להיום יש בכך כל עיניין ציבורי, לרוב השחקנים בארץ נוח ומתאים המצב הקיים ואם זה כך אז מי אני..... אני מוכן להלחם בתחנות רוח כל עוד יש גיבוי לכך מהציבור אבל לבד. 3. למרות תגובת האיגוד וכל שליחיו (ושלך) שכנראה יש לי איזושהי בעיה ואני ממורמר וכו' וכו' וכו', נראה שבשקט בשקט הדברים מחלחלים, אם שאלתי למה השופט הלאומי מעשן במהלך גמר תחרות בזמן שהוא שופט וגם מדבר בטלפון, אז בתחרות שבאה לאחר מכן, אותו "שופט לאומי" לא שפט בשום משחק ואף שופט אחר לא עישן או דיבר בטלפון.... יש עוד הרבה דוגמאות.... אני אגיד לך משהו, אם כל ההודעות שלי כאן גורמות לאיגוד ליישם משהו אבל על הדרך אני יוצא כרשע אז אני מוכן לקבל את תפקיד הרשע כל עוד דברים משתפרים, בסה"כ הכללי מי שמרוויח מכל זה אלו השחקנים. בהזדמנות זו תרשה לי לברך את ציון צבי על זכייתו בגמר ליגת הסקורס, שמעתי שהיה מאד מותח. ואני מצפה בקוצר רוח לראות את התחרות בטלויזיה יום טוב