לוח אירועים שנתי

9ball master

New member
תבדוק ב....

מועדונים השונים אבל אם קנית את המקל אתמול אני מציע לך לחזור לחנות שיחליפו לך את הראש, נראה לי שמכרו לך מקל דפוק. דרך אגב, יש לי כדור באולינג מתקופתי ששיחקתי, איפה אני יכול לסתום את החורים ולקדוח חדשים (הם קצת רחוקים מידי לטעמי)

9ball master

New member
הצהרת ש...

אתה לא משחק ביליארד, אבל קנית מקל ????? למה שלא תתחיל עם מקל מועדון ותראה אם בכלל אתה אוהב את המשחק??? מתחזה קטן שכמוך!!!

9ball master

New member
תראה...

1. הנושא דיי נטחן כאן בעבר ואני לא רוצה לחזור על דברים, זה לא אישית נגדך אבל הדברים כבר נכתבו ולדעתי זה מיותר לחזור על זה שוב ושוב. אני מאמין שכל מי שבכל זאת רוצה תזכורת יוכל למצוא את הדברים בארכיון. 2. בכל פעם שפניתי ליו"ר האיגוד או לחבריו, עם זה בשרך ישירה או עקיפה, קיבלתי את אותן תשובות לקוניות אשר נשמעות כמו דיקלום של נאום בר מצווה אשר לרוב מסכם את המסר שהאיגוד רוצה להעביר ומתעלם מהשאלה הנשאלת. לכן אני אני לא רואה שום טעם להתעסק בזה, ככל הנראה, נכון להיום לא קיים גורם באיגוד שניתן לקיים איתו דיון מקצועי ומעמיק, כמו כן לא נראה לי שנכון להיום יש בכך כל עיניין ציבורי, לרוב השחקנים בארץ נוח ומתאים המצב הקיים ואם זה כך אז מי אני..... אני מוכן להלחם בתחנות רוח כל עוד יש גיבוי לכך מהציבור אבל לבד. 3. למרות תגובת האיגוד וכל שליחיו (ושלך) שכנראה יש לי איזושהי בעיה ואני ממורמר וכו' וכו' וכו', נראה שבשקט בשקט הדברים מחלחלים, אם שאלתי למה השופט הלאומי מעשן במהלך גמר תחרות בזמן שהוא שופט וגם מדבר בטלפון, אז בתחרות שבאה לאחר מכן, אותו "שופט לאומי" לא שפט בשום משחק ואף שופט אחר לא עישן או דיבר בטלפון.... יש עוד הרבה דוגמאות.... אני אגיד לך משהו, אם כל ההודעות שלי כאן גורמות לאיגוד ליישם משהו אבל על הדרך אני יוצא כרשע אז אני מוכן לקבל את תפקיד הרשע כל עוד דברים משתפרים, בסה"כ הכללי מי שמרוויח מכל זה אלו השחקנים. בהזדמנות זו תרשה לי לברך את ציון צבי על זכייתו בגמר ליגת הסקורס, שמעתי שהיה מאד מותח. ואני מצפה בקוצר רוח לראות את התחרות בטלויזיה יום טוב

corner2u

New member
נראה לי אתה חי ב-DVD

אם לעשן או לעשן זה מה שחשוב כרגע? על תתחמק - שאלתי אותך עם אתה פנית לאיגוד באיזה שאלה ולא קיבלת מהם תגובה, אם תומר כן אני הראשון שיעמוד לצידך. לכן כל בעיה או שאלה לפני שאתה מותח ביקורת או משמיץ וזה לא משנה אם זה מופנה כלפי האיגוד או כלפי אישיות מסויימת, פנה לאוביקט וקבל את תגובתו, לאחר מכן פרסם. אתה מציף בפירסומים את האתר הזה ואתה עוד מצפה שמישהו יבוא ויגיב?

corner2u

New member
עכשיו אתה תגיד שאני מהאיגוד

והתשובה ממש לא מעניית תחשוב מה שתחשוב, אבל שים לב כל הטענות שלך הם טענות סולו, אתה בא ותוקף את כל המשתתפים בתחרויות שהמצב כרנאה נוח להם, כאילו שרע להם. אם רע לך זה לא אומר שרע לכולם.אני שוב חוזר ואומר יש לך אינטרס אחד מובהק זה לתקוף ורק לתקוף. אתה יכול למתוח ביקורת, לגיטמי, אתה עושה במקום ובאופן שאתה מכתים את הענף הזה. בדיוק מכאלו הענף צריך להתרחק על מנת לנקות את עצמו מהסטיגמה.

9ball master

New member
זוהי....

תגובתי האחרונה אליך!!!! 1. אתה לא יודע לקרוא!!! אם היית יודע אז היית יודע שכתבתי שאני חושב שלרוב ציבור השחקנים טוב עם המצב הנתון ולכן אני הפסקתי להתעסק בזאת, אתה זה שהחזיר את הנושא לדיון..... 2. אתה כן מהאיגוד, ישנם יותר מידי הוכחות לכך בהודעות שלך מכדי להתחיל למנות אותם כאן. 3. אני לא חושב שהביקורת שמתחתי נעשית באופן רע או בצורה שמכתימה את הענף, מי שכן מכתים את הענף הם האיגוד ושליחיו בדרך ההתנהגות שלהם בפורום זה ובצורה שהם מארגנים ארועים. 4. הסטיגמה היא שביליארד מקושר לעבריינים, אם אתה טוען שאני גורם פלילי אז אתה והאיגוד שלך צפוי לתביעת דיבה, נכון להיום הגורמים הפליליים שמעורבים בענף הביליארד הם בעלי המועדונים (שחלקם חבריי איגוד) שמחזיקים בתחום המועדונים שלהם מכונות מזל לא חוקיות והביליארד הוא רק סיפור כיסוי....

corner2u

New member
אתה ממשיך לפזר אמירות בלתי מבוססות

אני לא אמרתי שאתה גורם פלילי וסטיגמה של ענף או גוף לא כשורה אם הבעלים הם גורמים פלילים, יש בארץ המון חברות ועסקים שנשלטים על ידי גורמים פלילים וזה לא מה שמכתים אותם. אמרתי שזה לא משנה אם אני מהאיגוד או לא ועל תנסה להתצדק בגלל החשש הזה שאני מהאיגוד. תענה לגופו של עיניין. אתה לרגע לא מוריד את זה מסדר היום שלך, אתה בשלך כל הזמן ואם אתה מותקף אז אתה מיד נהפך לעו"ד ורוצה להגיש תביעת דיבה. קודם כל אתה מוזמן אני ישמח להשתעשע איתך גם בבית המשפט. אם יש לך מידע כלשהו על מועדון שחבר באיגוד ויש לו מכונות לא חוקיות תודיע א. למשטרה ב.תמסור מידע זה לאיגוד ובוא נראה תגובה. אני עומד לצידך בנושא זה. אדון יקר על תבלבל את האנשים, הסטיגמה קשורה חהימורים על השולחן וזהו. ואת זה צריך להרחיק. כידוע לך בארה"ב הפול התחיל בדיוק משם, מההימורים ולא מאליפות עולם.

corner2u

New member
אתה מפזר גם מידע ללא ביסוס

ומצפה עם זה לחולל שינוי? אתה גורם מכשיל ומפריע, אתה מזיק ומחבל בענף צריך להרחיק אותך מכל מה שקשור לענף. אתה ודאי גם מבין למה יו"ר האיגוד לא יטרח להתיחס אליך, אני מעריך שהאיש הזה מספיק עסוק גם בעינינו האישי, עסקיו ועיניני הביליארד בישראל, האיש הזה חולל מהפכה בישראל. הוא כל יום עושה את מלחמתו של הענף על מנת שלך יהיה נעים יותר לשחק,ראה שוב את הכתבה המצ"ב. זו כפיות טובה מצדך כאיש (שאומר לפחות) שאוהב את המשחק. כשהוא היה צריך עזרה על מנת לקיים את האירוע בהרצליה אני מעריך, שהוא הסתיע באנשים הנכונים הוא לא זקוק לך.הוא גם לא צריך לדווח לך.

למעלה