לוח אירועים שנתי

9ball master

New member
כלומר...

אליפויות ישראל בסנוקר, 8ball ו carom לשנת 2005 יתרחשו ב 2006 ?!?!? למרות שלפי הלוח הנ"ל הן כבר נערכו בדצמבר 2005... אז מי אלוף ישראל בענפים הנ"ל??????????

corner2u

New member
כל הכבוד!

יופי של תחרויות ב-2006 מאד יפה!מאד מקצועי!

corner2u

New member
דרך אגב!

נכנסתי לאתר של האיגוד הזה, לפי מה שכתוב שם הם עושים עבודה מאד יפה ואני משווה את זה לבאולינג, זה פשוט ליגה לאומית. שוב כל הכבוד! חבל שאני לא משחק ביליארד

11122233311

New member
אתה לא חייב

אני רק תוהה למה אתה כותב בפורום סנוקר וביליארד אם אתה לא משחק סנוקר וביליארד מה כ"כ מעניין אותך פה?

9ball master

New member
איך אתה...

יכול להגיד על משהו שהוא מאד יפה ומאד מקצועי אם זה עוד לא היה ?????

corner2u

New member
מנהל הפורום הציג כאן לוח

אירועים ואתנ מחפש יש את הלא בסדר. אתה כל היום יושב על איזה אתר ומחפש נקודות ופסיקים.

9ball master

New member
רק...

ציינתי את האבסורד.... ההיגיון אומר שאת כל התחרויות של שנה מסויימת עורכים באותה שנה, כך זה עובד בענפים אחרים אשר מנוהלים בצורה מקצועית.

9ball master

New member
אני מעולם לא...

אמרתי על אירוע שעדיין לא נערך שהוא לא מקצועי, כל העובדות שהצגתי מבוססות על מקרים שהיו בארועים שכבר נערכו!!!! זה ההבדל ביננו, אני מביא עובדות ואתה יורה לכל הכיוונים כמו עיוור בתקווה שתצליח לפגוע במשהו....

corner2u

New member
אתה כאן כדי להציק

להציק לשחקנים, לפעילים ולאיגוד אתה משתמש במדיה הזו לרעה

9ball master

New member
ואתה כאן רק על מנת

להציק לי......... אתה בפורום ביליארד ועוד לא פרסמת הודעה אחת שקשורה לספורט גם לאחר שמנהל הפורום ביקש שתעבור להודעות אישיות אם יש לך מה להגיד לי, אתה ממשיך בשלך....

9ball master

New member
יו"ר האיגוד...

היה אמור להתארח כאן ולהשיב לשאלות רק שלבסוף הוא החליט שלא מתאים לו לשאלות.... אתה מוזמן לחפש את השאלות בארכיון ולהפנות לו אותם דרך פורום האיגוד...

corner2u

New member
או קי אני אפנה אליו

אני יגיד לו שאתה הפנתה אותי אליו, תודה!

9ball master

New member
אם זה מה...

שיעשה לך טוב.... אני לא יודע אם תקבל תשובות אם תגיד לו שאני שלחתי אותך, אם אתה באמת רוצה לקבל תשובות אז אולי לא כדאי שתזכיר אותי.... לפי ההתנהגות שלו ושל חבריו בזמנו, נראה היה כאילו האיגוד מפחד מהשאלות.....

corner2u

New member
אם יש איזה שאלה

שלא קיבלת תשובה למה אתה לא פונה גם? הם לא חייבים לתת תשובה כאן, תפנה אליהם ואם לא תקבל תשובה תחזור לכאן

corner2u

New member
דרך אגב!

אתה מכיר מישהו שמסדר ראשים למקלות, קניתי מקל אתמול והראש נפל

למעלה