על מה יש להם לתבוע בדיוק?לוחמי כוח 100 תובעים ב-5 מיליון שקל את גיא פלג, הפצ"רית, היועמ"שית וערוץ 12
מוח שמאלני מעוותעל מה יש להם לתבוע בדיוק?
האם אתה סבור שהם לא בצעו את המיוחס להם?מוח שמאלני מעוות
גם התביעה חושבת שהם לא בצעו את מה שגיא פלג ייחס להם.האם אתה סבור שהם לא בצעו את המיוחס להם?
ברור שהם לא.האם אתה סבור שהם לא בצעו את המיוחס להם?
לא רק שאני סבור, אני בטוח. כי יש ראיות שהם לא והכל היה שקר אחד גדול זדוני ומושחת.האם אתה סבור שהם לא בצעו את המיוחס להם?
זה לא משנה על מה יתבעו.על מה יש להם לתבוע בדיוק?
שתי בעיות יש עם דבריך (מוותר על לציין את המגמתיות שבדבריך ואת העיוורון הנרטיבי שגורם לך לכתוב את הדברים, זה הרי ברי לכו"ע):זה לא משנה על מה יתבעו.
זו כרגיל הסחת דעת של ערוץ 14
מעבירות הבגידה של המממשלה
הנוכחית.
מבחינה משפטית עובדתית העלילו עליהם דברים שלא היו. ככה זה לפי דיני ראיות. ולכן נראה שיצטרכו לפצות אותם בהרבה כסףזה לא משנה על מה יתבעו.
זו כרגיל הסחת דעת של ערוץ 14
מעבירות הבגידה של המממשלה
הנוכחית.
אתה השופט? אולי תמתין עם הצהרות.מבחינה משפטית עובדתית העלילו עליהם דברים שלא היו. ככה זה לפי דיני ראיות. ולכן נראה שיצטרכו לפצות אותם בהרבה כסף
מה זה שופט שמאלני? עו"ד מושחת שקודם ע"י חבריו המושחתים והיום קוראים לו שופט.אתה השופט? אולי תמתין עם הצהרות.
זה עלול להגמר בכלום כמו כל פעולה שעשתה הממשלה הזאת.
תובעים ₪5M, מה?!לוחמי כוח 100 תובעים ב-5 מיליון שקל את גיא פלג, הפצ"רית, היועמ"שית וערוץ 12
נכון, כלום לא יציל את הפצארית מפשע שדה תימן..תובעים ₪5M, מה?!
מליון לכל אחד...
דבר לא יציל את פושעי שדה תימן מן הדין...
ימים ידברו ורֹב שנים יודיעו חכמה (איוב לב ז)...כַּתַר לי זְעֵיר וַאֲחַוֶּךָּ (איוב לו ב)...נכון, כלום לא יציל את הפצארית מפשע שדה תימן..
חוץ מאולי העברין שמינה עצמו כנשיר הבג"ץ..
מאחר והסיכוי שאתה באמת כל כך טיפש או בור שאינך יודע להשיב על שאלתך בעצמך קלוש, אדלג עליה ברשותך.על מה יש להם לתבוע בדיוק?
על פניו מהתביעות המוצדקות שהיו כאן בכל בליל תביעות הדיבה וכדו' בשנים האחרונות. אלא אם כן בית המשפט שוב ינסה לבנות כאן קונסטרוקציה משפטית אך ורק כדי לשחרר קרובת נפש מאחריות (למשל ע"י קביעה שמדובר היה ב'אמת לשעתה') ועל אף שבבית המשפט הישראלי לעולם אי-אפשר לדעת מה יקרה (אחת מהשלכות מה שמכונה מהפכת ברק), אני מתקשה לראות אותם מפסידים את התביעה הזאת.לוחמי כוח 100 תובעים ב-5 מיליון שקל את גיא פלג, הפצ"רית, היועמ"שית וערוץ 12
יש לינק לגיוס המונים כדי לעזור להם ?לוחמי כוח 100 תובעים ב-5 מיליון שקל את גיא פלג, הפצ"רית, היועמ"שית וערוץ 12
הפעם זה אישית נגדה ולא נגד המדינה שהיא היתה אמורה לשרת ובגדה בה ובאמון הציבור הישראלי.פעם הקודמת שהיועמשית קיבלה קנס
היא שילמה מכספי משרד המשפטים
גם הקנס האמור - היה אישית נגדה.הפעם זה אישית נגדה ולא נגד המדינה שהיא היתה אמורה לשרת ובגדה בה ובאמון הציבור הישראלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.