לוחמים/tapuzforum/images/emo46.gif

Droro1987

New member
לוחמים/tapuzforum/images/emo46.gif

שלום לכולם... רציתי לדעת אם מישהו מתחיל עםמישהי והוא לוחם בצבא....האם העובדה שהוא לוחם תשפיע לטובה או לרעה ואם בכלל? תודה..../tapuzforum/images/emo3.gif

רועי21רג

New member
לא משפיע אם לבחורה יש קצת שכל

הבעייתיות של לוחם זה התחלות של קשר , לפגוש מישהי , להנות איתה ואז להעלם לשבועיים. מן הסתם תודה לאל שיש את המצאת הפלאפון שעוזרת בלשמור על הלהבה דולקת , הבעיה שזה לא אותו דבר. אני אגיד לך דבר אחד בטוח במאה אחוז , אל תשתמש בעובדה שאתה לוחם כדי להשיג בחורות כי ככה תשיג רק תיכוניסטיות , תשתמש בקסם אישי וזהו , זה שאתה לוחם אולי יגרום לבחורה להגיד "כל הכבוד" אבל זה לא יגרום להן להתלהב "וואו איזה מגניב יש לי חבר לוחם" .

Miss Thang

New member
זה משפיע על התדירות של הקשר.

אם תהי קצת יותר ספציפית, אפשר יהיה לענות בצורה נורמלית.

meitalho

New member
חחח זאת השיטה שלך ללכוד ולצוד בחורות???

בחייך תהיה קצת יותר מקורי

Droro1987

New member
לא עניין של להשיג בחורות סתם שאלה

אני יותר מקורי בדרך כלל סתם עניין אותי לדעת....

תשפיע זה ברור

לפחות אני לא מסוגלת בתור בחורה להיות אדישה לזה אם הבן אדם בבית / פנוי אליי בתדירות של פעם בשבועיים - חייל קרבי או בתדירות של פעם ביומיים כי הוא ג'ובניק קל"ב .... לטובה או לרעה,ניראה לי שזה תלוי בתקופה בחיים... יש תקופות יותר לחוצות ועסוקות - בחינות, עבודה חדשה או כל דבר אחר בסגנון ואז אני כן מעדיפה קשר שמבוסס יותר על טלפון ופחות על פגישות ולעומת תקופות לחוצות יש תקופות הרבה יותר רגועות כמו חופש או אבטלה ואז יש יותר מקום לגעגוע ומטבע הדברים יותר רצון להיפגש ופחות רצון לשיחות טלפון...

למעלה