לוחמות

Pink Punk

New member
לוחמות

עוד לא הייתי בצו ראשון (הוא ב25.6) אבל אני כבר מתחילה לחפש לי תפקידים כי אני רוצה לבוא עם כיוון. אני יודעת שאני רוצה להיות לוחמת, אני מתאמנת לזה ב"אחריי" אם מישהו מכיר שזה כושר קרבי אינטנסיבי לקראת צבא. הייתי רוצה לשמוע על התפקידים הבאים. הייתי מעדיפה מידע יותר מפורט מאשר "שבוז" ו"עולים על מדים", מאנשים שבאמת היו שם. יש לציין שאני גם טבעונית: לוחמת קרקל לוחמת איסוף ומודיעין לוחמת חילוץ והצלה (הכי מעניין אותי) לוחמת בחיל התותחנים נראה לי שזה מכסה את רוב סוגי הלוחמות ^^ וגם הייתי רוצה לדעת האם העובדה שאני טבעונית באמת תפריע לי באחד התפקידים האלה, והאם יורידו לי פרופיל על טבעונות (אני מודעת לדמי הכלכלה שמקבלים)?

לגבי הטבעונות

בס"ד אין שום בעיה עם כך שאת טבעונית. לא יורד לך הפרופיל, וזה לא מפריע להיות לוחמת (אני מכיר לוחמים טבעוניים). מה שכן, אני לא בטוח לגבי דמי הכלכלה בתקופת ההכשרה כלוחמת- שכן אין לך איך ולאן לצאת לקנות אוכל, אבל על זה יעידו חכמים ומנוסים ממני בנושא. :] לא יודע אם השמטת במתכוון או שכחת את לוחמות אב"כ בהנדסה קרבית, ואת לוחמות נ"מ , אבל הן קיימות כמובן :] בהצלחה בצבא!

Pink Punk

New member
קודם כל תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אב"כ השמטתי בכוונה כי אני מעדיפה כמה שפחות להתעסק עם המסכות והגזים האלה בגלל כל מיני חרדות חח ועל לוחמות נ"מ אני באמת לא יודעת הרבה.. זה באמת תפקיד קרבי בשטח? ממה שהבנתי, ולא בדיוק חיפשתי על זה מידע, זה פשוט בעיקר מעין שמירות ותצפיות לאתר מטוסים אויבים וכאלה.. זה נראה לי יותר כמו תומך לחימה, לא?

לוחמת אב"כ בין כה וכה לא תוכלי להיות

לפני מה ששתי לוחמות אב"כ אמרו לי, הגיוס באוג' 07 הוא הגיוס בנות האחרון להנדסה קרבית. בכל מקרה שכחת גם את ל"א ואת מג"ב בהצלחה

זה מה שאומרים בערך ממרץ 05

בס"ד אולי באמת זה יהיה הגיוס האחרון.. מצד שני , זה צהל. הוא מדבר על זה כבר שנתיים לפחות.

מור oO

New member
../images/Emo207.gif לגביי ל"א

זה נחשב קרבי נכון? לל"א אפשר להגיע גם דרך מבצעים ופיקוח.. אין הבדל בין התפקידים? כאילו, זה אותו דבר? רק בלי לעבור גיבוש? מקבלים על זה תוספת סיכון?

nickless me

New member
היי[=

בתור אחת שעברה תגיבוש לוחמות והולכת להיות לוחמת גם אני חיפשתי מידע על כל אלה. יש קומונה שנקראת גיבוש לוחמות 2007, אני חושבת שתמצאי שם את מה שאת מחפשת[=

Krishi

New member
לוחמת

טיס או תותחנים. מעבר לזה... כל השאר זה "עאלק לוחמת"

אני משרת בMLRS בתותחנים

זאת היחידה שהלוחמות מגיעות אליה כשהן מגיעות לתותחנים. אם להגיע לקרבי אז רק לתותחנים (מבחינת בנות חח) אבל אם את שואלת אותי, וזה לפי מה שאני רואה ביום יום...חבל עליך מה שאת עושה זה פשוט לחתום על שנה דפוק...לכי תעשי משהו מעניין אחר תשתחררי אחרי שנתיים תתחילי תחיים שלך סתם מיותר

Fingertip

New member
לגבי חילוץ והצלה

מבין כל הלוחמות שהזכרת, לוחמי חילוץ והצלה עוברים את המסלול הכי מגוון. מצד שני, בפעם האחרונה שיצא לי להתקל בהם, כולם שם היו שבוזים טילים, וכל הזמן אמרו "אנחנו ג'ובניקים שמתייחסים אלינו כמו אל לוחמים", דהיינו עושים תפקידים לא משהו בכלל (באותו הזמן הם היו אחראים על האבטחה של מחנה עופר)), אבל מקבלים את הצדדים השליליים של לוחמים (תנאים ויציאות לא משהו), בלי היוקרה. אבל זה היה לפני שנתיים בערך, כשרק הפכו אותם ללוחמים (אני חושב שמי שהיה איתי היה מחזור ג' או משהו כזה). אין לי מושג איך זה היום. אהד.

למעלה