לוחמה בטיפשות

לוחמה בטיפשות../images/Emo59.gif

אני יודעת שאני לא הכי מדהימה בעולם אבל זה רק שם , העיניין הוא אחר .... אני צריכה עצה חשובה .... חבר , עושה בעיות .... החברים שלו בלגנים אני יודעת שהוא אוהב אבל הוא במובן מסויים מזלזל בדברים שלי כי חברים שלו משפיעים ....... מה הייתם מציעים לעשות .......

אלדד26

New member
אולי

אם היית מספרת לנו קצת יותר, היינו יכולים לעזור לך. בגדול, ממה שנדמה לי שאני קורא בין השורות, יש לי דבר אחד לומר לך. אם הוא מזלזל בך - ברצונותייך, בדברייך, וכו´ - זה לא משנה למה (חברים או משהו אחר). הוא לא אוהב אותך. אחד הדברים הכי חשובים באהבה ובזוגיות הוא הכבוד ההדדי. אם הוא מזלזל בך, הוא לא מכבד אותך. ואם הוא לא מכבד אותך, הוא פשוט לא אוהב אותך. אבל שוב - כדאי שתפרטי קצת יותר בקשר אליו - מהם אותם דברים שהוא מזלזל בהם, כמה זמן אתם ביחד, מה החברים שלו עושים/אומרים, וכו´.

אופקקקק

New member
אז ככה...

הסתבכת קצת.. תשתדלי כמה שפחות להתראות עם החברים שלו אבל אל תמנעי בעדו לפגוש אותם תסבירי לו שאם כל הכבוד שהם החברים שלו..את מוכנה לשבת איתם מידי פעם ולהתעלם אבל כמה שפחות, בעדינות תגידי לו שהחברים שלו הם לא בדיוק הסגנון שלך, תתנצלי ותנסי לשכנע אותו לצאת יותר עם החברים שלך תנסי..אין מה להפסיד תודיעי איך הסתיים בהצלחה אופק

אופקקקק

New member
אה כן..מסכימה עם אלדד

הקטע של זלזול!! אל תסבלי מאף אחד..גם לא משנה כמה זמן אתם ביחד..אלא אם כן נתת לו את האפשרות לזלזל בך! הבחור מעליי צודק כבוד הדדי!

אלדד26

New member
הבעיה היא לא בחברים,

הבעיה היא בבחור עצמו. חברים - כבודם במקומם מונח. וגם אם לבחורה לא נחמד לצאת עם החברים של החבר שלה, זה לא קשור. גם אם הם מלכלכים עליה, נניח, או יושבים לחבר על הראש ומזיינים לו את השכל עד כמה שהיא לא מתאימה וכו´ - עדיין הכל צריך להיות תלוי בחבר עצמו. אם הוא באמת אוהב אותה, ואם באמת הקשר ביניהם חשוב לו ומדובר בקשר טוב, החברים (ובכלל הסביבה) לא צריכים להשפיע.

אופקקקק

New member
צודק!!../images/Emo45.gif

כמו שאמרת קודם היא לא הסבירה את עצמה כל כך...אתה צודק ב100 אחוז! אתה בחור עם שכל מאוזן..הרבה זמן לא דיברתי עם כזה

babe10

New member
תזרקי אותו!

כמו שאומרת ורדה יקירתנו. אם הוא באמת אוהב אותך הוא ילך אתך נגד טענות החברים, ביקורת ההורים ונגד הכל! אם הוא מזלזך בך, בהשפעת החברים או בהשפעם מולד הירח, ווטאבר - אין לך מה לחפש אתו. כבוד. כבוד. וכבוד. זה מה שיש לי להגיד

אלדד26

New member
בתנאי, כמובן,

שהחברים טועים לגביה. ואם הם לא טועים לגביה, אז אולי הוא צריך לנתק את הקשר, אבל מה שבטוח, לא להישאר ולשחק איתה משחקים, ובטח שלא לזלזל בה!

babe10

New member
לא רלוונטי.

גם אם החברים חושבים שהיא מפלצת עם ארבעה ראשים, ויודע מה - גם אם זה נכון - זה לא האישיו. הוא צריך להחליט לבד אם זה מתאים לו. הוא צריך לעשות את הבחירות של מה מתאים לו ומה לא. אם הוא החליט שזה מה שמתאים לו - שיתן לה את הכבוד המגיע לה. אם הוא החליט שזה לא מתאים לו שלא יהיה אתה. לא משנה בכלל אם הם צודקים או לא. ואני כבר לא מדברת על זה שלרדת על החברה שלך זה זלזול בך וביכולת השיפוט שלך. לחבר האחרון שלי היו לא מעט "דפקטים". כולם ראו את זה והעירו לי על זה. זה היה נכון אמנם, אבל אחד אחד ואחת אחת מי שהעז לדבר עליו ככה קיבל ממני שטיפה. יש לי עיניים. ראיתי הכל ואם בחרתי למרות זאת להשאר אתו אני מצפה ממי שמתיימר להיות חבר שלי שיכבד את הבחירה שלי. אף אחד שמחשיב את עצמו חבר שלי לא יזלזל בבחור שאני נמצאת אתו. ואני בטח לא אשתף אתם פעולה...

פָּזֶל

New member
קודם כל לפני הכל

דברי איתו על זה. אין כמו שיחה פתוחה על הדברים. (את לא תאמיני כמה ששיחה אחת כנה יכולה לשנות ואף לעשות נפלאות. או במקרה הגרוע - להבהיר לך היכן הדברים עומדים מבחינתו ומה יחסו לעניין.) רק אז, אם השיחה איתו לא תעזור לך, יש מקום לחשוב הלאה. בהצלחה.

ליאן.

New member
שלום למדהימה..

החבר עושה בעיות, מזלזל בדברים שלך ומושפע מהחברים.. את מתוסכלת, כועסת, פגועה ומיואשת. עד כאן הכל נכון? עשי לחברך שיחת הבהרה, תאמרי לו בדיוק כיצד את מרגישה בקשר ונסו להגיע לאיזושהי הבנה והסכמה ותראי מה החבר מוכן לעשות בשבילך וללכת לקראתך כדי שיהיה לך טוב. אם את רואה שהוא לא מתאמץ כלל וממשיך לקחת אותך כמובן מאליו, עזבי אותו! אם את החברה שלו מגיע לך יחס חברי, לא? ככה לא מתנהג ´חבר´ ואין כל סיבה שתצטרכי לסבול מצב כזה. בהצלחה, ליאן. הערה: במידה ואת אכן בת 16, דעי כי זהו פורום למבוגרים בלבד (18+). לרשותך פורום על בנים ועל בנות לבני גילך.

אז ככה:

1. קודם כל לדעת שאת כן הכי מדהימה בעולם (לא לחשוב שאת, לדעת את זה). 2. ברגע שתדעי, כבר לא תתני לאף אחד להתייחס אליך כאל פחות מהכי מדהימה בעולם... יש?
אנה

חצופונת

New member
../images/Emo50.gif

ספרי לו איך את מרגישה, והבהירי חד משמעית שאין מקום לזלזול ביחסים בינכם..., אם קשה לו להבין את זה, שלמי לו באותה מטבע (תביכי אותו ליד החברים שלך- אבל תיידעי אותם מראש..) תני לו להרגיש את מה שאת מרגישה כדי לגרום לו להבין. בהצלחה חצופונת

למעלה