לוחם מציע עזרה

• פותח הנושא Gosh
  • פורסם בתאריך
שאלה אחת,

איך לעזאזל עוברים את הגיבושים האלה? כבר שמעתי שלא פעם ולא פעמיים היו גיבושונים ל"יחידה" שלך שלא עברו בהם בכלל אנשים או שעבר בהם בן אדם אחד. ברור שצריך להיות אנשים עם שריטה עמוקה וכוח פיזי ונפשי מטורף כדי לסיים מסלול (במקרה יצא לי להיות בטקס סיום מסלול של היחידה שאני מנחש שאתה משרת בה ומאוד התרשמתי).

GGG12345

New member
אל תנפיץ לעצמך

אם אתה מתאים אתה מתאים. עובדה שיש אנשים שעוברים, ואפילו כאלה שלא היית מאמין עליהם שמתאימים ללוחמה ביולוגית עם עצמם. לא אהבתי את הגישה שלך.

האמת שאני מכיר את האנשים שעוברים

חלקם באופן אישי, יש לי "מקורבים" במקומות שנוגעים ליחידה הזאת. אני פשוט עדיין לא מבין איך עוברים גיבוש פסיכי כזה, אם אני זוכר נכון-רוב השלדגיסטים מגיעים בכלל מגיבוש מטכל/שלדג.

אני בטוח שצה"ל היה רוצה שכולם יהיו

רמבו, אבל אם הם רוצים למלא את שורות יחידות העילית, הם צריכים לתת לאנשים צ'אנס. ואני מניח שהם אכן עושים זאת.

אין על רמבו

אגב את רמבו 3 צילמו בארץ באזור מצדה וגם במערות לוזית, אבל זה לא באמת קשור. הבעיה היא שהכל כל כך מעורפל... האיש טוען שהוא מיחידה סודית של חיה"א שנורא רוצים להתקבל אליה אבל מההודעות כאן מסתבר שלא היה גיבוש לשלדג בזמן האחרון, וגם גיבוש 669 לא זכור לי שהיה. זה נורא מעורפל ונורא מעצבן-ואם תשאל אותי גם מיותר. אגב אישית כל העסק נשמע לי חשוד. בחיה"א יש משהו שקוראים לו מפקדת כוחות אוויר מיוחדים (מכא"מ) ועד כמה שאני מכיר אין יותר מדי יחידות "קומנדו" כמו שהוא מתאר שכפופות אליה.

מסתבר

New member
יש יחידות סודיות בצבא שלא אני

ולא אתה יודעים עליהן, חלקן גם בחיל האוויר.

מסתבר

New member
הממממ....

בוא נראה, מדובר על יחידה מסווגת כלשהי, בחיל האוויר, שהיא לא שלדג (לא היה גיבוש לשלדג בשבוע שעבר למיטב ידיעתי, הוא אמור להיות בסוף החודש), לאף אחד אין שמץ של מושג איך מגיעים למעמד של מועמד לשירות ביחידת הקומנדו הנ"ל, אולי אתה תיתן איזה סיפתח לאיך צריך להתכונן לגיבוש ליחידה שלא יודעים עליה דבר ולא איך מגיעים אליה?

צנחן 202

New member
אתה יודע...

חוץ משלדג יש גם את 669 ששיכת לחי להאוויר ועושים גיבוש כדי להתקבל אליה. בכל מקרה אני די ספקני לגבי זהותו של הבנאדם

למעלה