לוחם חילוץ והצלה

דגון 35

New member
לוחם חילוץ והצלה

אנשים יש מישהו שקבל "לוחם חילוץ והצלה " במנילה ? ומה הניתונים שצריך כדי להתקבל ?

לא חושב שיש את זה במנילה

אתה צריך לגשת ליום סיירות (פרופיל 97, קבא 51+) לעבור אותו ולעשות את אחד מגיבושי ההמשך (מטכל או שייטת או חובלים) לגמור את הגיבוש ולבקש ו\או לקבל גיבושון 669. שבסופו יקבע אם אתה כשיר.

TheRainMaker

New member
מה פתאום!

אני עם פרופיל 72 קיבלתי את זה במנילה. דירגתי את זה הכי גבוה ולא קיבלתי שום זימון/מיון. לפי מה שאמרו לי, אם אתה בוחר את זה בעדיפות גבוהה יש סיכויים טובים שלשם תתמיין.

TheRainMaker

New member
>

יש הבדל בין לוחם חילוץ והצלה ל669 חילוץ והצלה זה פלחיסט, פיקוד העורף. חילוץ שלא תחת אש. :)

Itamarro

New member
וואו כמה טעויות

התעלם ממה שכולם כתבו פה. לוחם חילוץ והצלה בפיקוד העורף, מה שמופיע במנילה, מופיע לבעלי פרופיל 72, אבל זה פתוח לכל הפרופילים הקרביים. אין נתונים מינימלים שידועים לי, קב"א מעל רמת הגיוס וזהו.

דגון 35

New member
זה לא קצת מוזר

זה לא קצת מוזר שהלוחם חילוץ והצלה זה פרופיל 72 ?.. ואין קשר בין לוחם חילוץ והצלה ל 669 אה ועוד משהו אך זה מופע במנילה מה רשום לוחם חילוץ והצלה הוא בסגנון אחר ?..

Itamarro

New member
זה מ פרופיל 72

ויש קשר בין לוחם חילוץ והצלה של פיקוד העורף לבין 669, שניהם מחלצים. רשום לוחם חילוץ והצלה.

דגון 35

New member
אוקי..

יש מצב שאחרי שקבלתי את מנילה אני יכול להתקבל את התפקיד ויש לי פרופיל 82 יש מצב ?

למעלה