לוחית זיהוי? 20 או 40?

מימוזה21

New member
זה הכל עניין של מזל

שחיכתי לעשות תאוריה אז היו בחור ובחורה שתירגלו קצת היא שאלה אותו על פניות שמאלה וכו'...והוא דווקא הראה כאחד שמבין היא עברה את התאוריה הוא לא עבר. ששאלתי אותו למה הוא לא עבר הוא אמר שהיה קשה. אין מה לעשות זה ענין של מזל! לגבי הטופס של המבחן שמביאים לך לפני שבועים הביאו לי טופס עם 4 שאלות על מנוע ועוד כמה שאלות מסובכות ולא עברתי הפעם רק שאלה אחת על שמן והרוב זה היה תמרורים(3 פעמים תמרור עצור) אז איך תסביר את זה?

לא הבנתי מה אני צריך להסביר..

אני אומר לך שכעיקרון את לא צריכה לשלם כסף בשביל ללמוד לתאוריה ברור שיכול להיות שתיפלי על טופס קשה במיוחד ואם את חוששת מזה אז תלמדי את החוברת יותר מפעם אחת אבל לא צריך להגזים למעבר לכך הרי אחרי הכל את בעצמך אמרת- יכול להיות שתיפלי על טופס קשה ויכול להיות שעל טופס מאוד קל הכל בידי שמיים- עדיף להתפלל מאשר ללמוד בקורס הזה..

חזי147

New member
חחחחח אנשים תתעוררררו!!!!!!!!!

אין לי שום טעם באתרים כאלה כי רוב דיני התעבורה אני יודע כבר. יש רק כמה שלא היו ברורים ובשביל זה אני לא יתחיל לחפור באינטרנט בגלל שני נושאים. אם מישו יודע תשאלה על המעבר חציה שיענה ולא יבלבל יותר מידי שכל. תודה

adidas88

New member
לא!!!

זה לא משנה אם עברת תיאוריה או עברת טסט!!! אתה צריך לדעת ת החוקים 100%! תירשם לאתר ואל תזלזל!!! זה יותר חשוב מכל הבגרויות וכל הפסיכומטרי! מדובר בחיים שלך בן אדם!!!

חזי147

New member
תירגעי אמרתי לך שאני יודע הכל

רק בשאלה כזאת עוד לא נתקלתי... להירגע להוריד הילוך

adidas88

New member
אתה לא יודע לזהות

ציניות

למעלה