לוחיוכים

חמוד

אנגלי אמריקני והודי משתתפים בקורס לכתיבה באנגלית - ומקבלים משימה לכתוב סיפור קצר עם המילים: Green Pink Yellow. חוזר האמריקני למחרת ומספר: Yesterday I drove my pink cadilac to a green football field and ate a yellow banana... האנגלי לא מתבלבל ומספר גם הוא: Yesteday I had a green Tea in a yellow cup and ate a pink cake... לבסוף בא תורו של ההודי: Yesterday I came home and heard the phone green green so I pinked it up and said yellow....

2 בדיחות לשבת

שוטר אחד התרסק על אופנוע לחלקים. אבל הפלא ופלא, המנתח, בידי הזהב שלו, הצליח לשקמו מחדש. כאשר התחיל להתאושש האחות אומרת לו: אתה יודע? הוא חיבר אותך כמו פאזל ושום חלק לא חסר! אפילו כתובת הקעקע עם הכיתוב "חנה" על הזין שלך נשתמרה! הבחור שמע את זה ואיבד שוב את ההכרה. אחרי שבועיים, כשחזר לעצמו מילמל: אחות, שם היה כתוב "ד"ש חמה-חמה לכל הנשים היפות מכל שוטרי התחנה"... שתי מרפסות זו מול זו באודסה, אל שתיהן יוצאים שני יהודים ישנוניים וכרסתניים. -מיישע, מתי יש לך יום הולדת? -למה אתה שואל, איציק? -אני רוצה לתת לך מתנת יומולדת, וילון. -למה אני צריך וילון? -כי אתמול ראיתי איך אישתך מוצצת לך. -איציק, ומתי יום ההולדת שלך? -למה? -אני רוצה לקנות לך משקפת. -מה אני צריך משקפת? -כדי שתיטיב לראות, אישתו של מי מוצצת לי! א פריילאכן שבת יינע

חי אדר

New member
קצת חיוך

אדם אדם אחד פונה לרבו הרציונליסט, ומבקש ממנו עצה נבונה, כי הוא אובד עצות. שואלו רבו, מה קרה? משיב לו, כי הוא היה אצל מקובל הרואה נסתרות, והמקובל אמר לו שאסור לו לרכב על החמור שלו, מהטעם שיש חשש כי החמור הוא בגילגול, ויתכן שזהו גילגול של אביו. ויש כאן חשש לדאורייתא. מה לעשות בעניין שאל? השיבו רבו, אל דאגה. אם אתה מאמין בכך, אזי מותר לך חמור על חמור לא גזרו בו רבנן.

MooN of 1986

New member
אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת נחמד לראות שאולי גם מי שמגדיר עצמו דתי באמת רוצה להתפרק לפעמים... נראה לי שנחמי הזו קמת הגזימה... לא??? מה היא משחקת אותה תמימה? כאילו שהיא באמת באמת חושבת שזה שיעקצה(או איך שלא כותבים את זה..) הרי ברור שהיא מתה להיות שם....

כחלחל

New member
ירון ידען מ "דעת אמת" בחדרה ב25/7

ערב מרתק לציבור החופשי (חילוני), לדתיים, לפוסחים בין הסעיפים, ולאלה שכבר פסחו, שריינו את הערב, על השעה המדויקת והמיקום תבוא הודעה נוספת

מי זה?

מילא הייתה אומר - מופע הסטנד-אפ של ג´קי לוי, להיזכר בחיוך בכל ילדותינו הדתייה, מילא. >ספל חמאה מרגישה סתומה וכבר מזמן לא אכפת לה<

כחלחל

New member
יש מועד ושעה לירון ידען בחדרה

יום חמישי 25/7/2002 שעה 20:00 אולם מופת רח´ הנשיא 47 חדרה (פינת שד´ רוטשילד) כניסה חופשית בואו בהמוניכם

משהו מדהים, איך הם הגיעו לשם ?

公益彩券吉時樂第16期「阿拉丁神燈」發行公告........詳情。 מדהים, לא ?

למעלה