לוחות Intuos

alexUK

New member
לוחות Intuos

רציתי לשאול את עצתכם לגבי הגודל הנוח ביותר לשימוש של גרפייר, מה היתרונות החיסרונות של A6 (גודל) והאם עדיף מבחינת נוחות A4 . תודה!

alexUK

New member
בעיה בהדפסת קבצי EPS ../images/Emo68.gif

כשאני שולח להדפסה מפוטושופ קבצי EPS הם יוצאים כמו שצריך, אך כשאני מדפיס אותו קובץ מפריהנד יש גרעיניות איומה. מה יכולה להיות הסיבה? איזה יופי של אשוח...

yossi_maoz

New member
הסיבה

היא מן הסתם שהמדפסת שלך לא תומכת פוסטסקריפט, ולכן היא מדפיסה את מה שהיא "רואה" כתצוגה על המסך. פריהנד לא יכולה להראות PREVIEW באיכות גבוהה של קבצי EPS ולכן מה שאתה מקבל בהדפסה זה מה שאתה אכן רואה כתצוגה באיכות נמוכה.

גלצ

New member
תשובה לבעיית הדפסה

אם לא ענו לך עד עכשיו אולי אני אוכל להיות לך לעזר תנסה לשמור את הקובץ בJPG ואז דרך הפרי הנד תוכל לשלוח הדפסה נורמלית! כי אי פי אס זה רק לפוטושופ מקווה שעזרתי הרבה זמן לא נגעתי במחשב

yossi_maoz

New member
אני מוצא

שנוחות זה דבר אינדיבידואלי. אני דוקא מעדיף את הדגם הפשוט של הגרפייר. הוא פשוט תופס הרבה פחות שטח על השולחן... נוח מאוד לעבודה בציור או עיבוד תמונה. הייתי הולך על A4 רק אם הייתי ממש צריך להניח נייר ולעקוב אחר ציור קיים.

alexUK

New member
תודה רבה

כבר התחלתי להתייאש שאפ´חד לא עונה לי על מבול שאלותיי. הנה במתנה ממני

noa_f

New member
אני מעדיפה את האינטואוס A5

הגרפייר קטן מדי וגם הרזולוציה שלו יותר נמוכה (מצד שני הוא הרבה יותר זול...) המשטח לא גדול מדי לתפוס מקום על השולחן (ב-A5), קצת יותר ממשטח עכבר. A4 גדול מדי גם לטעמי, וגם מאוד יקר.

alexUK

New member
מסכים

ייתכן שזה אמצע זהב - A4 באמת יקר לטעמי. אני גם מגיע להחלטה דומה - לקנות אינטואוס - שזה איכותי, אבל מבחינת גודל באמצע - A5 .

למעלה