לוחות ושקרים

בינתיים ניקיטה מובילה בסקר!!!

הייתם מאמינים? לא ג´ט לי, לא ברוס לי, לא ואן דאם... אלא ניקיטהה!!! וואו!!! יאללה, תביאו את כל החברים שלכם, שיהיה לנו יותר מושג, מי באמת אוהב את מי... שלכם באהבה בן

deep ocean

New member
ואני חשבתי שרק אני אוהבת אותה!

מה קורה פה? מי אתם, יא סמויים!

deep ocean

New member
אה בן יש לי הסבר

נראה לי שהם מתכוונים לרמוז לי שהם אוהבים אותי !! הבנת, ניקיטה=מיכל!!!! עכשיו הכל מובן!

מה הם, מי הם,

את מתכוונת ל"היא" או "הוא" - כי זה רק עוד בנאדם אחד...
אבל מה שבטוח, אני מאוד אוהב אותך. שלך בן

deep ocean

New member
גמני גמני גמני גמני

גמני גמני גמני גמני גמני גמני (הטעות כתיב בכוונה) גם אני אוהבת אותך~!

לוחות ושקרים

אה, התכוונתי לוחות וסקרים, לא שקרים. אבל בעצם, על הסקר (סקר אומני הלחימה) כתבתי כבר בהודעה אחרת (וחוץ מזה אפשר להציץ ישירות לסקר שבמעלה דף הפורום). רציתי לדבר אתכם על לוחות המודעות של הפורום!!! אז ככה, יש לנו 5 לוחות מודעות בפורום: 1. אימונים שנקבעו סופית: כאן אפשר למצוא את אימוני פורום שמבאלה שנקבעו סופית, איפה, מתי וכולי. 2. לוח מודעות שמבאלה: לוח חופשי לגמרי, שבו אפשר לפרסם מה שרוצים, על מה שרוצים. כל מי שרוצה (גם מחוץ לפורום), יכול להכנס ולהכניס לשם כל מה שהוא רוצה. 3. פרסומים של בתי-ספר ו/או מדריכים: מורים ליוגה/אמנויות לחימה/שיאצו או בתי-ספר כלשהם, יכולים פשוט לפרסם שם. אז אם מישהו תוקע פתאום פרסומת בלתי רלוונטית בפורום שמבאלה אני מוריד אותה מיד, אלא אם כן הוא שם אותה שם... 4. קבוצות לימוד: מי מתאמן עם מי ומתי? כל קבוצת לימוד שמתארגנת, או שכבר קיימת, מוזמנת לפרסם שם. 5. שמבאלה שידוכים: המממ... כן... כל מה שקשור לשידוכים... חופשי חופשי... לא רק מפורום שמבאלה. מחפש/ת זיון? מחפש/ת חבר/ה? מחפש/ת אה לא יודע מה? אז בבקשה... הלוח לשרותך...
באהבה בן

אין ספק שאני מבזבז אנרגיה? ../images/Emo13.gif

זה יותר מתאים ל"טורף" מאשר לי לדבר ככה על עצמי. ואת, משתדלת להדוף את כולנו אל מקום עוצמתי יותר. המממ... כבוד אל הבחירות, כבוד אל עצמנו, כבוד אל הטורף, כבוד אל בחירותיו של אדם אחר - לא לפקפק בהן. אני מודה לך על אהבתך ועל האכפתיות והדאגה והעוצמה וההוראה שלך. שלך באהבה בן

שוויון בין סטיבל סיגל לבין ניקיטה!!

2 גולשים הצביעו על כל אחד מהם (והשאר התפזרו בין האחרים). אבל איך אומרים, "הכל עוד פתוח"...

למעלה