לוזון ליג-מח' 7

itzikon5352106

New member
שיר המחזור


ביום שבת בלילה נעבור לשעון חורף(לא לשכוח!!!).לכן החלטתי לחפש לכם שיר חורפי לכבוד המאורע.
אז נכון הגשם עוד לא הגיע אלינו בכמויות אבל צריך להתכונן לבואו והחלטתי לשים לכם בפינה את השיר המקסים 'גשם' של להקת 'בנזין' שאלי לוזון חידש אותו כפסקול הסרט 'עפולה אקספרס'.
אני יותר אוהב את הגרסה של 'בנזין',תבלו!!

בנזין-גשם:
http://www.youtube.com/watch?v=CM2G70WfRKs
 

itzikon5352106

New member
עירוני רמה''ש-הפועל ת''א

להתראות לאליפות?

הפועל ת''א מגיעה למשחק הזה אחרי הפסד במשחק חוץ ליריבה השנואה בית''ר י-ם.הפועל שלטה במחצית הראשונה והחמיצה ללא הפסקה ובמחצית השנייה שילמה על כך וספגה בדקה -85 וחזרה הביתה עם 0 נק'.

בהפועל בנו קבוצה לאליפות,אבל הפועל לא נראית טוב.8 נק',מקום שמיני,לא המאזן שציפו לו אחרי 6 משחקים.בשבת לחניכים של רן בן שמעון יש הזדמנות לפרקו עצבים נגד הקבוצה החלשה בליגה מהמקום האחרון עם 0 נק' ו-6 הפסדים רצופים.האם רמה''ש תשיג נקודות ראשונות העונה? היא מגיעה אחרי הפסד 0-1 למכבי ת''א ואולי התל אביבית השנייה תהיה יותר נדיבה.

ההימור שלי: 0-2 לת''א
 

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-הפועל ב''ש

הקטר הבאר שבעי נעצר ואיבד את הבלמים

7 נק' למ.ס אשדוד.אין ספק שבקבוצה ציפו ליותר נקודות אבל כרגע זה מה שיש.היכולת צריכה להשתפר כי באשדוד בונים על מקום בפלייאוף העליון.

ניר קלינגר מאמן הקבוצה פוגש את הקבוצה ממנה התפטר בשידור חי לפני שנתיים.היום הוא במקום אחר,את התקופה בב''ש הוא לא זוכר כרגע טוב בקריירה שלו אבל עכשיו הוא רוצה להצליח באשדוד ובהחלט יש לו כלים להגיע לפלייאוף העליון ולשם כך הוא צריך שהשחקנים שלו יראו את היכולות שלהם.

ב''ש מגיעה אחרי הפסד בכורה העונה במשחק חלש שלה בבית נגד עירוני ק''ש בו איבדה את שני הבלמים שלה וויליאם סוארז ובויאן מרקוביץ'.טומיסלב פיוביץ' סוחב פציעה וכך גם הבלם הצעיר בן אלגברלי ואלישע לוי מאמן הקבוצה יצטרך למצוא פתרונות בחוליית ההגנה.ב''ש שנייה בטבלה עם 13 נק',3 נק' פחות מהאלופה מכבי ת''א שמוליכה את הטבלה.

ההימור שלי: 3-3
 

afc2

New member
כי אין לה רגע דל או סקנדל או פסטיבל

עוד שבוע של היי מטורף בבירת הנגב. שוב הפסד. שוב פעם רוצים לשחוט מאמן. את המשחק הזה קלינגר לא יפסיד לדעתי. 0-2 ביתי.
 

afc2

New member
ב"ש תשחק עם הקשרים האחוריים במקום בלמים


ובמגרש כמו אשדוד זה יביא להמון המון המון שערים. איזה כיף! (לשני הצדדים)
 

afc2

New member
האוהדים של באר שבע = עגלת סופר בוסרמיל

תירגעו ח'ברה. הקבוצה התחילה את העונה בסדר גמור עם 4 נצחונות, יופי. תמשיכו לעודד, תפסיקו עם השחיטות האלו. אתם הופכים את עצמכם כל פעם מזבוב לפיל.

בחיים יש תקופות של נצחונות ותקופות שלא מנצחים. בתקופות שלא מנצחים אל תקללו ותשרקו בוז ותהיו אנטי. האוהדים של ב"ש הם היחידים שיהרסו לאלונה את ההשקעה האדירה שלה בקבוצה. ובאמת שאכפת לה
 

droriko

New member
השוער של אשדוד פשוט גרוע

שני הגולים היו באשמתו, השני אפילו היה ביזארי. חבל לי על קלינגר שאני מאד מחבב, אבל מצד שני אשדוד ממילה תסיים במרכז הטבלה אז מה זה משנה כבר.
 

somone141

New member
זה המחיר לטיפוח שוער מהבית

במשחקים אחרים הוא הביא לנו נקודות.
שוער מוכשר עם פשלות של שחקן צעיר.. לא נורא. אשדוד לא רצה לאליפות וכנראה גם לא תרד ליגה. אז למה לא לבנות אותו ל-5-7 שנים הבאות?

מאכזב שלא ניצחנו, משחק בית מול יריב בהרכב חסר. זה משחק שאשדוד הייתה חייבת לקחת, לאבד יתרון 0:2 בבית נגד ב"ש זה לוקסוס שעוד נשלם עליו.
 

itzikon5352106

New member
עירוני ק''ש-מכבי פ''ת

אל תספידו אותנו

עירוני ק''ש עשתה בקיץ האחרון מהפך בסגל השחקנים שלה.היא שיחררה מס' לא מבוטל של שחקנים צירפה במקומם שחקנים חדשים וברק בכר שהחליף את גילי לנדאו במהלך העונה שעברה המשיך על הקווים.
ק''ש יצאה במח' שעבר למשחק חוץ לא קל בב''ש נגד הלהיט של הליגה וניצחה בצדק 0-2 בזכות משחק נהדר של החלוץ דיוויד מנגה שבישל,כבש והחמיץ פנדל.הניצחון הזה השתיק כמה מבקרים ועיתונאים ובק''ש שלחו מסר ברור לליגה-'אנחנו פה'.

האלופה מלפני שנתיים רוצה מקום בצמרת,רוצה כרטיס לליגה האירופית ובב''ש היא שיחקה נהדר והנחילה לקבוצה מהנגב הפסד בכורה.עכשיו ק''ש מארחת את מכבי פ''ת שנראית רע מאוד.פ''ת מגיעה אחרי הפסד ביתי 0-3 למכבי חיפה ונראית רע.פדרו גלבאן חטף עצבים נגד חיפה והורחק,כרטיס אדום ראשון שלו בעונה השישית שלו בישראל.גלבאן שיחק 5 שנים בבני יהודה והיה רגיל לנצח,בפ''ת הוא בינתיים רק מפסיד וטעם רק פעם אחת את טעם הניצחון והוא הוציא את כל העצבים שלו על אביחי ידין ממכבי חיפה.בפ''ת דיברו על פלייאוף עליון,בינתיים הסיכויים שהם ייאבקו על ההישארות קרובים ועל פלייאוף עליון אין בכלל מה לדבר.

הפסד של פ''ת עלול לגרום לסיום תפקידו של משה סיני כמאמן הקבוצה

ההימור שלי: 1-3 לק''ש
 

afc2

New member
מכבי פ"ת תצא מקריית שמונה עם 3 נק'

משחק בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. ק"ש הוכיחה שהיא מסוכנת מאוד בחוץ מול ב"ש. פ"ת מגיעה אחרי הפסד לצפון ומול היציעים הריקים לאחרונה מאוד של איזי זה לא בשמיים.
 
למעלה