לוזון ליג-מח' 6

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 6

זהו קמפיין מונדיאל 2014 מאחורינו.גם את המונדיאל הזה נראה בטלוויזיה.

הלוזון ליג חוזרת ובמוקד המשחק ביום שני בטדי המחודש בין בית''ר י-ם להפועל ת''א,משחק שיזכה לשרשור משלו.

שאר המשחקים לפניכם,ניתוחים והימורים יתקבלו בברכה.

תבלו!

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

בדיוק היום לפני 9 שנים,ב-17.10.04 הלך לעולמו עוזי חיטמן והוא בן 52.חיטמן הוא מהיוצרים המוסיקליים הגדולים ביותר במוסיקה הישראלית.אחד היוצרים הבודדים שהצליח במוסיקה גם בעולם הילדים וגם בעולם המבוגרים.גדלנו עליו בתוכניות 'פרפר נחמד' ו-'הופה היי' וגם בתוכנית 'חלום עליכם' בה הגשים חלומות לילדים,בין היתר הגשים לדקל קינן חלום להתארח בכפר ערבי והפגיש 20 ילדים וביניהם עומרי אפק למשחק ראווה נגד מכבי חיפה אלופת 93/94.

חיטמן ז''ל היה אוהד מכבי חיפה וכתב לה 2 שירי אליפויות.הראשון ב-93/94 שיר שביצע חיים משה שנקרא 'ירוק בעיניים' וב-00/01 הוא כתב וביצע את השיר 'הנה היא עולה'.

על הקשר בין חיטמן ז''ל למכבי חיפה:
http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Columns.asp?col=7&id=964

פתיח התוכנית 'חלום עליכם'+דקל קינן מקריא לעוזי חיטמן ז''ל את המכתב בו הוא מבקש להתארח בכפר ערבי:
https://www.youtube.com/watch?v=4PTuZhsgPRM

בשנתו האחרונה עבד חיטמן על אלבום חדש שנקרא 'עכשיו התור לאהבה' ששיר הנושא שלו יצא לרדיו ביום פטירתו והאלבום השלום יצא לחנויות רק לאחר מותו.את השיר 'עכשיו התור לאהבה' כתב והלחין חיטמן ז''ל.שיר מרגש,מילים מרגשות.עוזי חיטמן יהי זכרו ברוך!

עוזי חיטמן-עכשיו התור לאהבה:
http://www.youtube.com/watch?v=vl8t5jnQgUs

רז 1978

New member
מה שהכי הדהים אותי

זה איך הצלחת למצוא ולזכור בדיוק את זה שדקל קינן השתתף בתוכנית הזאת שהיה בן 9

itzikon5352106

New member
נתקלתי בקטע יוטיוב הזה לפני שנתיים

וחיפשתי אותו שוב במיוחד ואני שמח שמצאתי.

itzikon5352106

New member
הפועל ב''ש-עירוני ק''ש

פיקוד דרום נגד פיקוד צפון

אחרי 4 ניצחונות רצופים יצאה הפועל ב''ש למשחק חוץ בקרית אליעזר נגד מכבי חיפה,אותה לא ניצחה בחוץ הרבה שנים.אליניב ברדה יכל לקנות את עולמו ולהביא ניצחון לב''ש שהיה מעלה אותה למקום הראשון אבל הוא שלח את הפנדל שלו למשקוף וב''ש לא הצליחה לנצח את חיפה שהייתה עם 10 שחקנים וחזרה הביתה עם נקודה.ברדה יודע שהוא חייב לאוהדים המסורים שעשו את הדרך הארוכה עד הכרמל והוא עוד יפצה אותם.ב''ש בינתיים נראית יוצא מן הכלל,הפתעה נעימה לקבוצה של אלישע לוי שרוצה להביא לב''ש תואר ראשון מאז גביע המדינה ב-96/97.

ק''ש עם 7 נק',פתיחה סבירה לאלופה מלפני שנתיים שרוצה לרוץ בצמרת.אליפות היא לא תיקח,אבל היא משתוקקת לכרטיס לליגה האירופית.הנסיעה לב''ש תהיה ארוכה ומעייפת אבל אם ק''ש תחזור לצפון עם 3 נק' הנסיעה חזרה הביתה תהיה ארוכה ומתוקה.

ק''ש היא יריבה מאוד קשה,אבל בבית עם הקהל התומך שחזר למגרש המיושן בוסרמיל(מתי נזכה לראות מגרש ראוי בב''ש??) ב''ש צריכה לנצח.

ההימור שלי: 1-3 לב''ש

מוצארט

New member
מרץ 2015

זה תאריך היעד לפתיחת האצטדיון החדש.
יש לנו ראש עיר מעולה. האצטדיון ייפתח בזמן.
אם יש ביקוש, אני עובר בסביבה לא מעט, אוכל לצלם כמה תמונות ולהעלות כאן בפורום.

3:1 לבאר-שבע.

afc2

New member
היעד = אהבתי

אמרו גם שהיעד של עופר יהיה במרץ דאשתקד, יוני, אוגוסט, עכשיו דצמבר, כנראה פברואר ואולי ייחנך רק בקיץ כי אף אחד לא ירצה לשלם עליו עכשיו דמי שכירות ולהסתכסך עם מנויים עצבניים באמצע העונה....

גם אם אין שום קומבינטורים ושום קבלנים וטרטרת מיותרת - האצטדיון לא ייפתח לפני עונת 15/16. עליי..

afc2

New member
מכיר לולו?

הכל במדינה חלטורה אחת גדולה....

ועזוב אותי קמפייני בחירות עכשיו, אם אתה בא שבוע וחצי לפני בחירות לעשות פה רונדלים לטובת מישו, פה זה בטוח לא המקום.

מוצארט

New member
אין על מה לדבר כשאתה לא מכיר את העובדות

ואני אפילו לא הולך להצביע. ביזבוז זמן.
ככה זה כש90 אחוז מתושבי העיר שלך הולכים להצביע לאותו אחד :)

miromiro

New member
יש בזה משהו...כל הצפוניות נצחו היום

את הקבוצות הדרומיות להן.
יש מתאם.

מוצארט

New member
משחק חושך

את עומק האין אונות אראה בתקציר כי ממקום יושבי באצטדיון
לא ראו טוב.
לשחקנים היום היו משקולות על הרגליים...
מזל שבשבוע הבא יש משחק חדש :)

itzikon5352106

New member
הפועל חיפה-בני יהודה

צניחה חופשית

בני יהודה מגיעה למשחק הזה כשהיא במקום הלפני אחרון עם 3 נק' אחרי 4 הפסדים רצופים.אם בני יהודה תפסיד דרור קשטן,המאמן הכי מעוטר בכדורגל הישראלי ישבור שיא שלילי שלו כמאמן.רק פעם אחת הפסיד קשטן 4 משחקים ברצף כמאמן.זה קרה כאשר אימן את הפועל חיפה בעונת 94/95,וב-4 המחזורים(13,14,15,16) הוא הפסיד 4 פעמים ולאחר ההפסד הרביעי לצפרירים חולון הוא פוטר ע''י רובי שפירא ז''ל למרות שהיה לו חוזה ל-3 שנים.מחליפו היה ויקו חדד.הפיטורים האלה עשו טוב לקשטן שעונה אח''כ הוביל את מכבי ת''א לדאבל.הפסד לחיפה וקשטן יספוג הפסד חמישי רצוף דבר שלא קרה לו מעולם.

הפעם האחרונה שדרור קשטן מצא עצמו מאמן קבוצה מתחת לקו האדום הייתה בעונת 96/97 במח' ה-24 כשהפועל ת''א הייתה מדורגת במקום ה-15 מתוך 16 קבוצות כשבמאזנה 20 נק'.בסיום העונה היא שרדה בליגה.הפעם האחרונה שבני יהודה הייתה מתחת לקו האדום הייתה בעונת 08/09 אחרי 10 מחזורים.את העונה ההיא היא סיימה במקום ה-5 ומי שאימן אותה היא גיא לוזון.

בני יהודה חברה קבועה בפלייאוף העליון אבל השנה היא נראית רע מאוד.פדרו גלבאן חסר מאוד לקבוצה שנותנת צ'אנס לצעירים שגדלו במועדון אבל אולי זה גדול עליהם.

אחרי 3 משחקים להפועל חיפה היו 7 נק' ושאיפות לפלייאוף עליון אבל אז הגיעו שני הפסדים וכולנו הבנו שגם העונה חיפה תתמודד כנגד הירידה ויש לה קבוצה מאוד חלשה שגם כאשר ניצחה את בית''ר י-ם במח' ה-3 זה היה במשחק הגנתי וחלש.ככה לא נשארים בליגה,לשלומי דורה יש הרבה מה לשפר ויש לו הזדמנות בבית נגד בני יהודה להשיג ניצחון שלישי העונה.

רגע של נוסטלגיה

עונת 92/93,מח' 9.הפועל חיפה מארחת את בני יהודה.חיים רביבו עולה במחצית השנייה במדי בני יהודה ובשער נהדר מעלה אותה ליתרון וחוגג עם הסלטה המפורסמת.חמש דקות אח''כ טל בנין בכדור חופשי אדיר משווה את התוצאה 1-1 בסיום

http://www.youtube.com/watch?v=ECIIAVJj_lA

ההימור שלי: 1-1

למעלה