מכבי ת''א-עירוני ק''ש
שומר על השער ושומר על שתיקה
עונת 10/11,מח' 11.מכבי ת''א מארחת את עירוני ק''ש.כמה ימים לפני המשחק התבטא שוער ק''ש גיא חיימוב שגדל במכבי ת''א מתבטא בתקשורת ואומר שהוא ישמח אם מכבי ת''א תיקח אליפות ושהוא תמיד יאהד את הקבוצה.הוא דיבר כמו אוהד.ביום של המשחק רן בן שמעון מאמן ק''ש החליט להדיח אותו מההרכב ועלה לאותו משחק עם דני עמוס.ק''ש ניצחה 0-1 משער של ברק בדש הודות לטעות אופיינית של לירן שטראובר.
מכבי ת''א-עירוני ק''ש מח' 11 עונת 10/11:
http://www.youtube.com/watch?v=Pc9MYr0DBQI
חיימוב מצא עצמו בספסל אבל המשך העונה רן בן שמעון החזיר אותו להרכב וחיימוב למד את הלקח.בסיום אותה עונה הוא חזר למכבי ת''א כשוער ראשון.חיימוב שכאמור גדל בקבוצה שהשאילה אותה להפועל כפר סבא,הכח עמידר ר''ג וק''ש שמח לחזור לקבוצה וחתם בה ל-3 שנים.הוא שיחק עימה בשלב הבתים של הליגה האירופית אבל היה רחוק מהיכולת שהציג בק''ש וברק לוי הצעיר הועדף על פניו בהמשך העונה.
בעונה שעברה רן בן שמעון חתם בלרנקה והביא את חיימוב כשוער ראשון.חיימוב הושאל ממכבי שהביאה את וינסנט אניימה.חיימוב הבין שהסיכוי לשחק בהרכב קלוש,כמעט אפסי והוא החליט לעבור ללרנקה.חיימוב נתן עונה טובה ואת השער הראשון שלו ספג רק במח' ה-9 אחרי 739 דקות ללא ספיגה.ההישג הזה הביא אותו להיות במקום ה-4 בשמירה על שער נקי בליגה הקפריסאית מאז שהוקמה.
בקיץ האחרון חזר לק''ש כשרן בן שמעון גם הוא חזר אבל להפועל ת''א ולקח איתו את דני עמוס.חיימוב הבין שכעת הוא שוער ראשון בק''ש והפעם לפני משחקים נגד מכבי ת''א הוא לא ידבר וידבר רק על המגרש.
ביוני 2013 הוא התראיין לערוץ הספורט מיד אחרי החזרה לארץ ואמר:
"רק בשנה-שנתיים האחרונות אני מתחיל ליהנות מכדורגל.היו הרבה חרדות להצליח כל הזמן, והיום אני מרגיש שאני כבר במקום אחר. התבגרתי ואני מנסה רק ליהנות".
על העזיבה ממכבי ת''א הוא אמר: "ייאמר לזכותו של ג'ורדי קרויף שהוא היה תמיד כנה אותי.הוא נתן לי את האופציה להילחם או ללכת לשחק במקום אחר. האם ויתרתי שלא נשארתי במכבי? להתמודד עם אניימה היה להילחם מול קיר. ידעתי שלא אשחק כל כך הרבה, אז החלטתי ללכת לקפריסין". בשבת חיימוב פוגש את קרויף,הוא ישמח להראות לו מה הוא שווה.
מכבי ת''א מושלמת עם 12 נק' מ-12 אפשריות ומוליכה את הטבלה ביחד עם הפועל ב''ש שגם היא מושלמת כשמכבי ראשונה בזכות הפרש שערים עדיף.מכבי מגיעה אחרי ניצחון חוץ מרשים 0-3 על מכבי חיפה כשפאולו סוזה עושה בית ספר לאריק בנאדו.בסיום המחצית הראשונה זה עוד היה משחק נטול שערים,אבל בחצי השני מכבי עלתה בטירוף,ברק יצחקי כבש עם החזה וראדה פריצה שעלה מהספסל הוסיף צמד.התגלית של המשחק היא עומרי בן הרוש שפתח כמגן שמאלי והיה נהדר.מאנה הספרדי היה פצוע וכולם היו בטוחים שיואב זיו שבשלושת משחקי הליגה האחרונים היה מחוץ לסגל ייפתח אבל סוזה כנראה לא מחזיר מזיו והשאיר אותו על הספסל ובן הרוש קיבל צ'אנס והראה לסוזה שיש לו על מי לסמוך.
ק''ש עם 6 נק'.היא הפסידה במח' הפתיחה 2-3 למכבי חיפה בחוץ וניצחה בבית את רמה''ש 1-4 ואת אשדוד 0-1.לק''ש יש חלק התקפי מהטובים בליגה-אחמד סבע,דיוויד מנגה,ברק בדש ושני הצעירים אופיר מזרחי ואחמד עבד.יש לה גם את תמיר כחלון שיודע לתת שערים ומשה אבוטבול שהגיע מרמה''ש והיה אולי השחקן הכי טוב של רמה''ש בעונה שעברה.
ההימור שלי: 1-3 למכבי ת''א