לוזון ליג-מח' 4

מוצארט

New member
אני לא מצליח להבין איך

רוב האנשים לא עלו על הבלוף של קלינגר.
אין לו דבר וחצי דבר עם הבנת אימון שחקנים.
רק ביח"צ הוא מבין.

אצלנו בב"ש הוא חירב את הקבוצה.

Puskas

New member
2 סולו

אשדוד היא קבוצה שנוח לצאת נגדה לדרך חדשה ואני מאמין שרמה"ש יצליחו לקחת שם 3 נ"ק.
הכי קיצוני, יהיה תיקו.

המשחק הזה הולך להיגמר בתיקו

אי אפשר להפסיד כל הזמן
הרי כל רצף הפסדים של קבוצת כדורגל חייב להיגמר באיזה שלב

וזה יקרה היום המשחק ייגמר בתוצאת תיקו או 0-0 או 1-1

itzikon5352106

New member
מכבי פ''ת-הפועל עכו

מחפשים נקודות ראשונות

3 הפסדים,0 נק'.זהו המאזן של שתי הקבוצות שייפגשו באצטדיון 'המושבה'.בפ''ת הלחץ הוא יותר גדול מאשר בעכו.פ''ת חזרה לליגת העל והצהירה שהמטרה היא פלייאוף עליון.אף אחד לא ציפה שכבר אחרי 3 משחקים היא תהיה בלי נקודות ועם שני שערים.בינתיים פדרו גלבאן הוא האכזבה הגדולה,אבל גם בהגנה יש בעיות ועומר גולן החלוץ שוב ירד לעמדת הבלם.

במח' האחרון פ''ת התארחה בבלומפילד אצל הפועל ת''א והפסידה 1-3.במצב של 0-0 בדקה ה-43 הורחק זיטו שחקן פ''ת בהרחקה לא מוצדקת והפועל ת''א ניצלה זאת.משהו בפ''ת לא מתחבר עד כה אבל אנחנו רק בתחילת העונה אולי בהמשך זה יגיע.כשרואים בצמרת את רעננה,סכנין והפועל חיפה קבוצות שפ''ת לא נופלות מהן(אם כי ראוי לציין שרעננה ניצחה את פ''ת במח' ה-1) אז לפ''ת בהחלט יש מה להרגיש תחושת אכזבה.

עכו עמוסה בבעיות בהנהלה,יחסים מתוחים לפי התקשורת בין המנג'ר אלון חרזי למאמן יובל נעים וגם בין השחקנים אין אחדות.אירוע מצחיק שקרה בשבת בהפסד להפועל ב''ש בבית היה כאשר נשרק כדור חופשי ממצב טוב לזכות עכו כשלוח התוצאות מראה על 1-2 לב''ש.נעים החליט להכניס את גיא דיין למגרש במקום אמיה טגה.דיין מומחה בבעיטות חופשיות,ולאורך הקריירה שלו הבקיע כמה שערים יפים מהמצבים הללו.דיין ניגש לג'וליאן ספדסיו ואמר לו שנעים הורה לו לבעוט.ספדסיו התעלם מדיין ובעט כדור היישר לחומה.אם שחקן מתעלם מהוראות של המאמן אז זה אומר הכל.עכו תילחם עד סיום העונה כנגד הירידה.בעונה שעברה נעים בקאמבק אדיר השאיר אותה בליגה,בוא נראה אם גם העונה הוא יצליח במשימה.

ההימור שלי: 1-1

afc2

New member
ממה שיצא לי לראות

הפועל עכו ששיחקה נגד שלושה קבוצות טובות ממנה (מכבי ת"א בבית, סכנין בחוץ וב"ש בבית) לא הייתה חלשה באף אחד מהם. היא אומנם הפסידה את שלושתם, אך שיחקה כדורגל.

מנגד, מכבי פ"ת הצליחה להפסיד גם לרעננה וגם לבית"ר ירושלים, לא קבוצות טובות בכלל. גם נגד הפועל ת"א שלא עשתה כלום במשחקיה הראשונים הלוזונים לא ממש היוו יריב ונתנו ליריבתם להתחיל את הליגה.

פ"ת בבית תשחק יותר פתוח, מצד שני עכו לא פרייארים בכלל. 3-2 הפועל עכו.

רז 1978

New member
משהו כאן יקרה במשחק הזה

מישהי כאן תשיג נקודות ראשונות

או מכבי פ"ת, או הפועל עכו או ששתיהן ישיגו כ"א נקודה ראשונה

לפחות קבוצה אחת תצא מהאפס

אני הולך על מכבי פ"ת

0-2 למכבי פ"ת

itzikon5352106

New member
אפרופו שופטים

לירן ליאני שגה כשהרחיק את זיטו ובמקום לשבת בבית ולא לשפוט משחקים למשך מחזור אחד או שניים שיבצו אותו למשחק בשבת בין אשדוד ורמה''ש.

בספרד השופט שנתן פנדל מפוקפק לריאל מדריד בדקה ה-94 נגד אלצ'ה הושעה לשבועיים
באיטליה קוון פסל שער חוקי במחזור האחרון במשחק של קייבו נגד יובנטוס והושעה לחודשיים
באנגליה אני זוכר גם מקרים ששופטים טעו וישבו בבית

פה בארץ אין שום דבר כזה.אני לא אומר שצריך להרחיק את ליאני לחודשיים אבל שישב בבית ייקבל עונש ולא ישפוט.

Puskas

New member
אני מהמר על 8-9

אוהדים שיצליחו להישאר ערים וכל השאר (שזה ה-2 אוהדים של מכבי פ"ת) ירביצו power nap על הכיסאות

כמו במשחק הקודם

גם פה אני מהמר על תיקו

0-0 משעממם שיגרום לקהל שיבוא למשחק הזה להצטער שהוא בא וביזבז זמן על קבוצתו

itzikon5352106

New member
הפועל חיפה-הפועל ת''א

5 לב אדום חוזר לקרית אליעזר

רן בן שמעון אמנם גדל במכבי פ''ת אבל הקבוצה שהוא מזוהה איתה היא הפועל חיפה,בה היה קפטן ואיתה זכה באליפות היחידה בתולדותיה בעונת 98/99.

בעונת 94/95 רובי שפירא ז''ל שהיה הבעלים של הפועל חיפה הביא את בן שמעון שהיה בלם מכבי פ''ת ושילם עליו סכום גבוה לאותם ימים,450 אלף דולר.בן שמעון הפך למנהיג הבלתי מעורער,היה בלם הנבחרת והקהל התאהב בו.הוא קיבל את סרט הקפטן,לבש את החולצה עם הספרה מס' 5 על הגב וזכה לכינוי '5 לב אדום'.

בסיום עונת 00/01 החליט לעזוב את הקבוצה וחתם בהפועל פ''ת בה שיחק עונה אחת.ב-02/03 שיחק בבני יהודה.בקיץ 2003 סגר מעגל וחזר להפועל חיפה שהייתה בליגה הלאומית ועוד לא התאוששה מטראומת רובי שפירא שהתאבד ב-14.12.01 בניגריה.
בן שמעון התאמן כמה ימים אבל החליט לפרוש ולמעשה משחקו האחרון בקריירה היה במדי בני יהודה.

בן שמעון התמנה למאמן הנוער של מכבי ת''א,אימן שם שנתיים ואז בעונת 05/06 חזר להפועל חיפה כמאמן ראשי.חיפה הייתה בלאומית ורצתה לחזור לליגה הבכירה אבל בן שמעון כשל במשימה.בשבת הוא חוזר למקום שהוא מכיר די טוב,מקום בו זכה באליפות.

הפועל חיפה מגיעה עם 7 נק' למשחק הזה אבל היא עדיין רחוקה מלהרשים.במח' שעבר היא חזרה מאצטדיון 'המושבה' עם 3 נק' כשניצחה 0-1 את בית''ר י-ם אבל חיפה הסתגרה ברוב שלבי המשחק ושמרה על התוצאה.בחיפה שואפים להגיע לפלייאוף העליון ובשביל להגיע לשם צריך לשחק יותר טוב אבל אנחנו רק בתחילת העונה ועוד מס' מחזורים נראה לאן הקבוצה הולכת.

הפועל ת''א מגיעה אחרי ניצחון בכורה העונה,1-3 ביתי על מכבי פ''ת.הבשורה הטובה עבור האוהדים היא החזרה של גילי ורמוט ששיחק 60 דקות וגם איתי שכטר שכבש שער בכורה מאז חזר לקבוצה מההרפתקה הכושלת בקייזרסלאטורן ובסוונזי.לאדומים יש עוד מה לשפר ודני עמוס בשער צריך להתאפס על עצמו,כי גם השער שספג נגד פ''ת לא היה מבעיטה חזקה,זה היה כדור שהוא בהחלט היה צריך לעצור.הרכש החדש בסארט עבדורחימי עדיין פצוע וזה נראה כאילו הקבוצה קנתה חתול בשק.

רגע של נוסטלגיה

מח' הפתיחה של עונת 10/11,הפועל חיפה מארחת את הדאבליסטית הפועל ת''א.המשחק התקיים בשבת כששלושה ימים קודם לכן הפועל ת''א ניצחה בחוץ את רד בול זלצבורג האוסטרית 2-3 במשחק הראשון בפלייאוף על העלייה לשלב הבתים של ליגת האלופות.הגומלין התקיים ביום שלישי ובהפועל ת''א ביקשו לדחות את המשחק נגד חיפה וההתאחדות סירבה.

אלי גוטמן מאמן הפועל ת''א לא פתח בהרכב הכי חזק שלו והשאיר על הספסל את שני הכוכבים איתי שכטר וגילי ורמוט וגם את הבלם המצטיין דאגלס דה סילבה.בדקה ה-48 עלתה חיפה ליתרון משער של סאשה סטויאנוביץ'.בדקה ה-60 גוטמן הכניס את ורמוט ושכטר במקומם של ויקטור מרעי ואביחי ידין אבל הפועל חיפה הייתה טובה יותר ועדן בן בסט לא הצליח להכניע את וינסנט אניימה שהציל את הפועל ת''א מתבוסה.במהלך המשחק שכטר מתח את שריר הירך ויצא החוצה ובגלל אותה פציעה לא שיחק בגומלין נגד זלצבורג.

גוטמן היה מתוסכל מאוד ואמר לשכטר, כשזה ירד כואב לאחר הפציעה: "טעות שלי, אני אפס! טעות שלי ששיתפתי אותך במשחק הזה''.גוטמן היה עצבני והאשים את ההתאחדות לכדורגל בפציעה: ''זה הכל הם אשמים, ידעתי שזה מה שיקרה, התרעתי על כך כבר לפני שבועיים, זה פשוט בושה, לא איכפת להם''.בחדר ההלבשה הוא התעמת גם עם הבעלים דאז של הקבוצה,אלי טביב,כשטביב ביקש ממנו להירגע וגוטמן ענה לו "אל תגיד לי להירגע, אני ארגע כשאני ארגע".

גוטמן המשיך בטענותיו: ''אני טיפש שהכנסתי את שכטר, לא הייתי צריך לתת לו לשחק. דיברתי עם הנהלת הקבוצה ועם ההתאחדות לכדורגל כבר לפני 10 ימים, ביקשתי מהם לדחות את המשחק. לא יקרה כלום אם זה היה במועד אחר. באוסטריה זלצבורג ביקשה אותה בקשה ונענתה: 'אנחנו מוותרים לכם כדי שתבואו רעננים לתל אביב'. ואצלנו? אין עם מי לדבר''.

בסופו של דבר הפועל ת''א העפילה לשלב הבתים של ליגת האלופות אחרי 1-1 בבלומפילד בגומלין.את עונת 10/11 היא סיימה במקום השני אחרי מכבי חיפה כשבגמר גביע המדינה היא מנצחת את מכבי חיפה בגמר.

הפועל חיפה סיימה את אותה עונה בפלייאוף האמצעי.

ההימור שלי: 0-0

afc2

New member
הפועל ת"א מחכה את בית"ר ירושלים

ולכן התוצאה במשחק הזה תהיה 0-1 להפועל חיפה

nyr1994

New member
איך בא לי שחיפה תחזיר

את הקבוצה שלא מייצגת את ישראל למשבר

למעלה